poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1053 .



Cuvinte
personale [ Gânduri ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [AndreaVenter ]

2010-02-14  |     | 



Eu…scriu. Doar scriu…Nu știu ce sau de ce. Nu știu pentru cine. Poate chiar pentru tine. Da! De fapt, îți scriu ție. Mă-ntrebi de ce? Poate pentru că nu-ți pot vorbi.
Nu știu ce să-ți scriu, dar…îți scriu. Eu doar scriu. La asta mă pricep. Dacă aș ști, ți-aș desena…dar, nu știu. Eu așa mă exprim: prin scris.
Þi se pare că mă repet? Poate. Dar asta îmi vine să scriu…și scriu.
Te-ai supărat? Bine! Atunci nu-ți mai scriu. Nu-mi place să te văd supărat! Cum? Nu ești supărat? Aaa…mai vrei să-ți scriu? Îți place? Mă bucur! Pentru că, știi… eu la asta sunt bună! La scris. Dar, vai! mi se termină cerneala. Ce mă fac? Nu mai pot scrie!
Stai! Te rog, nu pleca! Mai rămâi… Gasesc eu ceva cu ce să scriu!Uite! Mi-a venit o idee: înlocuiesc stiloul cu ceva cu care îți voi putea scrie mult și care nu se va termina ca și cerneala aia afurisită. Am și găsit! Îți voi scrie cu degetul în praful de pe drum, sau în nisipul mării…sau poate chiar în zapada moale. Voi scrijeli pe o tăbliță de lut sau în scoarța unui copac.
Dar stșii ce? Nu-ți voi scrie mult, ci doar două cuvinte. Da, două cuvinte care fac mai mult decât toate cuvintele la un loc. Sunt două cuvinte simple, dar care împreună valorează mai mult decât orice. Știi la ce mă refer? E simplu, chiar foarte simplu. Și totuși atât de complex. Prin ele pot să-ți scriu ce simt, ce gândesc, ce pot, fără să umplu pagini întregi. Vrei să știi care sunt acele cuvinte? Păi încă nu știi? Atunci ți le voi scrie: TE IUBESC!
Ai văzut? Ce frumoase sunt, așa-i? Și dacă vreau, le pot scrie pe mii de foi, în praf, în nisip, în zăpadă, pe tăblițe de lut sau în scoarța unui copac… dar mai degrabă ți le voi scrie pe pereții inimii tale ca să nu uiți niciodată aceste două cuvinte simple. Așa că, nu uita: TE IUBESC!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!