poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1702 .



Lamuriri lamuritoare
personale [ ]
raspunsuri asteptate

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [cugetatorul ]

2009-06-19  |     | 



1. sunt destul de incintat ca diverse persoane, poate chiar aceasta eugenia reiter (daca am inteles corect!) s-au fost documetat in privinta mea: adica descoperirea faptului ca textul BLOGAREALA apare pe 2 bloguri diferite. Sunt destul de incintat nu pentru ca m-a bagat cineva in seama (cum poate s-ar intelege la prima vedere) ci pentru ca vad ca legea drepturilor de autor merge.
2. textul BLOGAREALA este al meu; cu toate micile sale modificari. El exista si pe blogspot si pe wordpress... Sau exista pe unul din acestea, nu mai stiu exact.
3. textul BLOGAREALA ESTE AL MEU; EL EXISTA NU DOAR PE ACESTE 2 SITURI DAR SI IN CALCULATORUL MEU. Daca tot ati cautat sa vedeti ce si cum in legatura cu el de ce nu veniti si la mine acasa ca sa vedeti ca NU MINT, ca textul nu e copiat de pe cine stie unde, ca textul ESTE AL MEU.
4. stau si ma intreb: o fi textul chiar asa de bun ca a meritat efortul cautarii lui despre autorul lui sau, mai stii, din invidie sau alte alea, el a fost deja copiat de altii. De unde sa stiu ca poate tocmai cei care au descoperit prezenta lui si pe alte bloguri n-au dat cumva un copy-paste?
5. CUM IMI EXPLIC PREZENTA LUI SI PE ALTE BLOGURI? Pai in cazul in care nu a reusit nimeni pina acuma sa dea o explicatie logica o dau eu: descopeream notiunea de blog cam anul trecut pe vremea asta. Am tinut un blog pe wordpress citeva vreme, apoi l-am sters. Apoi am revenit cu ideea de a avea un blog dar nu-mi placea formatul wordpress. Si asa am dat peste blogspot. Textele le am in computer, le mai scriu, le mai rescriu, le mai analizez. Capisci? Crezi ca cineva nu poate 2 bloguri pe 2 servere de bloguri diferite?
6. Daca i se pare cuiva CREDIBIL tot ce am scris aici atunci are un BIG OK din partea mea: asa e, e pe bune. Sunt pe bune. Totul e autentic. N-am mintit cu nimic. Cine nu ma crede sa-si traga un glonte in cap!
7.apropo, daca tot verificati treburile va atentionez ca am avut un cont si pe agonia.ro si s-a ales praful de el. puneam texte pe el (creatii fictionale, proza) si nu mi le citea nimeni, nu dadea nimeni cu comment. Mai verificati treaba cu onestitatea, domnilor/doamnelor administratori de bloguri... pardon, situri literare... ca am profunda impresie ca la capitolul asta scirtiiti rau de tot...
8. pot fi gasit pe www.inefabilul.blogspot.com... asta daca nu cumva mi se pune pata si-l sterg. Cine stie?

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!