poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1093 .



Fara sens
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Andreiutza ]

2005-07-08  |     | 



Nici nu stiu cu ce sa incep...sunt atatea lucrurile pe care as vrea sa le sciu ca sa ma descarc...poate asta e un gand egoist, pentru ca eu scriind ma eliberez dar cel ce citeste?Se descarca si el sau se invinovateste?
Eu stiu ce o sa fac cand o sa devin independenta.Cred ca toti stiu ceea ce vor face in viitor, daca in acelas timp, gasesc si motivul acestui gand...motivul meu...este mare, foarte mare.Cred ca e asa de imens incat acopera gandul.
Jurnalista, asta va fi munca mea.de ce?
Foame, tortura, arme ,prostime, idiotie, lipsa de informatii, brutalitate,indiferenta, lene, lucruri inutile, moarte, viata, as putea sa continui pana la nesfarsit...
Nu e om in lumea asta care sa nu aiba macar un segment dintre lucrurile pe care le-am scris mai sus, nu e om caruia sa-i pese indeajuns de un copil african, sau de un batran fara casa...niciunul dintre noi, nici macar pentru o secunda, nu se poate imagina pe el insusi in locul lor.
Un fapt concret ca nu ne-am evoluat indeajuns pentru a ajuta pe aproapele nostru?Arme...cumparate de toate natiile si rase, majoritatea nefolosite,inutile.Stau in vreun magazin, devenind locul perfect pentru a isi construi o casa, un paianjen...Incearca sa te gandesti cati bani costa unul dintre miliardele de pistoale fabricate si cat ar costa intretinerea unui copil sarac?
Oamenii...suntem prea preocupati de a ne gandi la ceea ce cred ceilalti, de a ne invidia intre noi, de cum ne sta parul azi si multe alte lucruri pentru care risipim mai mult de 90% din viata.
Tot ce scriu imi vine in minte ca mii de ganduri...si nu stiu pe care sa le aleg...sunt toate legate de subiecte fundamentale care ar putea schimba ceva dar prea confuze...
Gata...eu o micuta parte din ceea ce cred, am scriso, la 4 dimineata,ca altadata n-am timp...muncesc, fac liceul si fac voluntariat.Primele doua lucruri sunt pentru vointa si mintea mea, al treilea pentru aproape.
Imi dau seama perfect ca ceea ce fac eu este foarte putin pentru a schimba ceva, dar tu, ca intri aici, citesti cu admirabila vointa pana la sfarsitul paginii, ajuta-ma , ajuta pe ceilalti si te rog frumos, ajuta-te pe tine!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!