poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1271 .



Omul in cautarea omului
personale [ Gânduri ]
pentru a 12-a C

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Kaelyn ]

2005-06-22  |     | 



E ciudat cum omul, in sinea lui un spirit hoinar, cauta sa fie apreciat, sa fie iubit, sa fie mai presus de ceea ce este.
La fel de stranie e senzatia de recunoastere, a ta, a celor din jurul tau. Cand ti se pare ca lumea are feluri si feluri de oameni, gandesti ca locul tau e intr-una din categoriile acelea. Insa locul tau, dupa cum iti vei da seama e intre – oameni. Oricat de diferiti ar fi ei, impreuna sunt totul. Si ajungi la un moment dat sa iti para rau ca nu ai avut initiativa sa-i cunosti mai bine. Sa-i intelegi, sa le fii prieten.
Ajungi sa plangi, stiind ca poate e ultima data cand ii vezi. Daca nu ultima, atunci una din putinele dati cand o sa-i mai vezi impreuna. Au fost. Suna atat de simplu si, totusi, nu este. Poate e rutina, poate e omul din tine. Ruperea aceasta de rutina, e o noua acomodare. Nu cred ca are de a face cu ceea ce simti. Insa omul va fi intotdeauna in cautarea semenilor. Si cand ii pierde, nu se stie cat timp, constientizeaza lipsa. Lipsa nu a rutinei ci a oamenilor.
OMUL va dori intotdeauna binele semenilor. Oriunde vor fi, orice vor face, important e sa le fie bine. Sa fie fericiti. Iar daca fericirea e de neatins, atunci sa dovedeasca ca acel 99.9 exista.


Sa va fie bine, fratilor!

( pentru a12aC…promotia 2005)

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!