poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2469 .



Deparaiate
personale [ Gânduri ]
Sfaturi pentru creduli

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Joe King ]

2005-06-20  |     | 



*Nu fii niciodata sincer cu cel care se jigneste usor. De exemplu, nu-i spune ca o piatra e mai flexibila decat gandirea lui ca s-ar putea sa ridice una si sa-i incerce flexibilitatea pe capul tau.

*De cate ori poti sa spui unei femei urate ca e frumoasa ? De atatea ori cat ea continua sa-ti spuna cat esti de destept .

*Fraierul e un individ care castiga putini bani , se crede geniu in sinea lui dar ii e rusine sa-i refuze pe smecheri .

*Femeile vor sa auda de la barbati " te iubesc, vrei sa fii sotia mea? " dar sa insemne de fapt " vrei sa facem sex de cateva ori pe zi, multi ani de acum incolo ? ".

*Viata e atat de scurta , oamenii isi construiesc pensiile din placeri refuzate si multi mor de infarct a doua zi dupa ce ies la pensie . Deci, fa infarctul cat inca mai muncesti .

*Daca nu suporti sa ti se spuna ca esti prost nu inseamna ca esti ambitios si crezi sincer ca esti destept, inseamna ca nu te poti impaca cu ideea ca mai prosti ca tine te cred prost . Iar un destept care lasa impresie de prost, la prosti, ar trebui macar sa nu se jigneasca.

*Cunosti genul ala de tanar care vine singur la petreceri , nu danseaza, sta tot timpul pe scaun si fumeaza tigara de la tigara ? Tipul de inhibat care crede ca fumatul il face mai interesant ? Care zice ca el nu poate sa danseze pe muzica aia proasta ? Care daca are noroc gaseste alt inhibat si discuta infocat cu el despre serviciu sau despre filozofie ? Care va face sex doar daca vreodata o sa-l violeze vreuna si dupa aia o s-o ia de nevasta din dragoste ? Ei bine, asta e tipul de luzer care se simte bine ca e luzer si va fi un luzer toata viata lui fara sa stie ce e aia un luzer din cauza ca se simte fericit asa, luzer. Nenorocirea e ca nu se inmultesc prea rapid. Daca lumea ar fi plina de ei ar avea si Gicu sanse sa fie bunic.

*Nu te grabi sa invidiezi pe cineva. Aparentele insala.Toti l-au invidiat pe Gicu cand s-a casatorit
cu blonda aia surdo-muta care arata superb. Orfana si virgina. Cand l-am vizitat prima oara pe Gicu la spital, era grav batut si ne-a povestit ca a refuzat sa ia viagra dupa al saselea numar. Si ca ii e frica sa se intoarca acasa mai ales in zilele cand ea are antrenament de karate.

*La unii barbati li se scoala doar pofta de mancare. Si fac sex cu frigiderul. Un frigider gol e un frigider satisfacut.

*Dorinta multora e sa se spuna despre ei " Vai ce baiat bun ". In general , toti fraierii sunt baieti buni care fac tot posibilul sa-i sclavageasca pe cei care-i lauda.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!