poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1458 .



Vindem tot!
personale [ ]
-pana o sa am timp si kef sa scriu ceva nou voi continua sa-mi postez textele mai vechi, dar inca actuale-

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [iQ666 ]

2005-05-03  |     | 



sambata seara, dau sa-mi chestionez inboxul de mi-a scris cineva, dar un titlu, "Dunarea vanduta pe parcele", ma face sa-mi intarzii pasnica indeletnicire. hai sa accesez stirea sa vad despre ce-i vorba. de multe-mi cred in stare guvernu', da' chiar sa vanda Dunarea?

deja auzeam batai in usa, buna ziua, aici avem ordonanta lui nastase de alaltaieri care ofera membrilor psd privilegiul de a prelua organele de care au nevoie de la orice cetatean, avem nevoie de un ficat sanatos si am citit c-ati declarat ca nu consumati alcool decat foarte rar, asa ca in virtutea ordonantei va rugam sa ne eliberati organul, domnul consilier/secretar/... a avut de combatut la prea multe sindrofii pentru dotarea sa naturala si cum e membru de baza si de vaza al partidului trebuie recuperat in cel mai scurt timp...

mda, o sa ziceti ca ma cred Dunarea. si? un primar se crede Stefan cel Mare [desi mai degraba ar fi fane babanu'], iar ala e mort, pe cand Dunarea inca se desfasoara. si cum sunt romanii adevarati cand e vorba de vandut deja vedeam reactii la U.E. de la bulgari cum ca ai nostri au vandut si 40cm din portiunea lor de Dunare pe o distanta de 13 km...pana la urma am citit articolul si m-am linistit intrucatva -- nu e guvernul, sunt niste notari corupti sau doar dobitoci si niste cetateni lacomi si poate legile de retrocedare. oamenii avusesera candva terenuri unde acum e lacul de la Portile de Fier I, care le-au fost expropriate in interes national, nici macar public.

nu stiu cum a fost atunci cu despagubirile, daca au primit ceva, in conformitate cu legile de atunci, nu mai au acum nici un drept, daca nu, poate ca guvernul ar trebui sa se gandeasca la o modalitate de a-i despagubi. oricum, nu sa fie improprietariti cu terenuri acoperite de Dunare, cum se pare ca s-a facut.iar daca asa merge treaba, o sa ma interesez cui ii apartine Muresul, de exemplu. ce-ar fi sa-l cumpar? oare apa a cui ar fi? daca a mea, orice consum se va plati, nu mai vorbesc de pesti. iar daca apa-i a statului, sa-mi plateasca chirie. taxa de scaldat oricum o sa pun.

--tot sambata in gazeta sporturilor un personaj dubios se lauda c-a cumparat fostul i.a.s. rupea la mare lupta cu o fundatie patronata de printul charles de wales. in zona e satul medieval viscri, protejat de unesco, iar fundatia planuia sa amenajeze o zona de turism medieval. romanul nostru afirma ca britanicii voiau de fapt sa cumpere terenul pentru ca se afla pe linia strategica de aparare a Romaniei.

intrebari rasar, raspunsuri poate c-au unii, ziarele scriu, guvernul tace, charles isi vede de camila lui totalmente neatragatoare pentru orice alt camiloi cau camilofil. iar eu ma intreb ce-as face dac-ar trebui sa semnez pro sau contra construirii unui supermarket sau a unei autostrazi peste mormintele bunicilor sau parintilor mei.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!