poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1841 .



E doar ceva
personale [ Gânduri ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Medicu ]

2005-04-23  |     | 



Stau si ma gandesc la americani, ce nebuni, ce salbatici, se urau numai ca erau diferiti la culoare. Acum stau si ma gandesc la romani... noi ne uram ca traim in zone diferite, ca suntem din clase sociale diferite si ne uram si din alte motive insignifiante. Vreau sa precizez ca romanii sunt cea mai prosta natie de taran. Te poti ura ca ai alta natie este un lucru normal, te simnti amenintat.
Ignoranta este cea mai priculoasa metoda si este des abordata de oamenii care se cred, doar se cred, intr-o clasa sociala superioara, avand o varsat inaintata si probabil o viata pe care nu si-au trait-o cu prea mult entuziasm. Pe langa asta ignoranta este o metoda adoptata de persoanele foarte serioase (proaste) si care nu acorda sanse altor persoane poate dintr-o clasa inferioara in ierarhie sociala sau poate mai slab doatate material numai pentru ca pot sa o faca si nu-i intereseaza.
Prostia este cea mai periculoasa boala de pe planeta. Este o boala pe care doar oamenii o pot vedea si o boala pe care dor cel care o are poate sa o vindece.
In cei aproximativ 60 de ani de comunism au fost promovate forte multe generatii de "intelectuali" in institutiile statului si pe langa asta si in presa si in cultura si orice alt domeniu existent.
Nu imi vine sa cred ca inca suntem condusi de acest curent al prostie, plagiaturii, si lipsei de stil si in special al lipsei totale de originalitate, dovada a lipsei de inteligenta.
"Seriozitatea este ultimul refugiu al unui om cu o inteligenta precara." Aceasta propozitie imi da voie sa traiesc impacat. Eu o consider adevarata si vreau sa adaug pe langa acest lucru : "si o perseverenta aproape imposibila".

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!