poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1795 .



Extratereștrilor, vă iubim !
eseu [ ]
Dar mai cântați și la altă masă....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Eugen ]

2004-02-10  |     | 



Extratereștrilor, vă iubim, dar vă rugăm, cântați la altă masă


O dezvăluire extraordinară poate lămuri multe din secretele politicii dâmbovițene. România a fost aleasă. Da, aici au debarcat extratereștri! Sunt simpatici, au aceeași înfățișare cu noi, vorbesc aceeași limbă, sunt chiar ortodocși. Da, dar sunt extratereștri. Vor să ne cucerească, se infiltrează ca termitele ,sapă, năucesc totul. Și acum câteva dovezi clare și plauzibile referitoare la existența lor găsite, din păcate, nu după multe cercetări.
Aspecte generale:
1.Extratereștri au 2 picioare și când merg dau din ele. Ei vorbesc de „pacea socială”, de „solidaritate”,de „abuzurile intolerabile ale guvernului” cât și de „necesitatea de a da socoteală”.
2.Extratereștri deschid gura atunci când beau apă. Dorm fără probleme la Camera Deputaților și Senat. Se socotesc indispensabili pentru țară.
3.Extratereștri nu merg cu autobuzul! Ei pot fi recunoscuți după cum rostesc, cu un accent din Zetta Reticuli fraza „oamenii simpli” și după cum fac diferența, bine reliefată, între ei și acei oameni simpli.
Iată și câteva mecanisme specific extratereste relevate de agenții noștrii investigatori (nu sunt Scully și Mulder- o să-i vedeți deghizați în pasagerii lui 133 la oră de vârf):
-Mecanismul solidarității extratereste: O distinsă fostă adaugă CAS-ul și convențiilor de colaborare „pentru solidaritate”- evident într-o guvernare fostă. Ce fuse în mintea extraterestră a domniei sale atunci ? S-a gândit oare că primesc aceia care vor să câștige un ban în plus- ceva pentru acești bani furați de stat –bineînțeles că da- praful extraterestru de pe tobă ! Solidaritate cu cine ? Evident, cu extratereștri, pentru că nenorociții cărora li s-a oprit 30% din ceea ce luau prin muncă cinstită, muncă suplimentară nu vroiau să fie solidari cu nimeni. Și evident că nu au primit servicii medicale mai bune și nici nu s-au putut pensiona mai devreme. Extraterestra a plecat...dar cine i-a urmat...
-Mecanismul păcii extratereste: Un fost ministru, cu o elocventă figură de vițel sindical e implementatorul păcii sociale extratereste în România. Pace socială între niște extratereștri care nu muncesc, nu fac nimic, consumă ca termitele- (ex: Reșița, Roman, Tractorul, etc.) și niște oameni care muncesc, câștigă și au căutare cu ceea ce fac- și care, evident, trebuie să-i țină în spate pe acești extratereștri.
-Justiția (extraterestră) e-n toate: Un domn C...cuzino își amanetează casa în anii 1940 la Creditul Imobiliar. Nu-și plătește creditul , casa e luată în contul acestui amanet, înainte de 1944. Apar comuniști în povestea asta ? Doamne ferește, nu. Rudele acestui domn revendică și câștigă în justiție această casă în prezent- răpită de regimul comunist. Judecătorii extratereștri au făcut dreptate. Și bineînțeles că justiția nu răspunde nimănui în această țară, nu trebuie să se justifice, să explice, nu...
-Finanțări extratereste: Autorii iubitori de îngeri conduc colegii. Colegiile scot burse la concurs. La concurs participă cine poate și câștigă cine trebuie. Evident, noi nu dăm socoteală, nu spunem boului- uite boule, ai greșit, nu, noi n-avem „minima moralia”.Cum s-o avem dacă suntem extratereștri ?
-Prostie extraterestă: Domnii extratereștri din opoziție au descoperit că o serie de personalități din UE și SUA au făcut lobby pentru adopții internaționale. Evident că aceste persoane de rea intenție, nu urmăreau de loc binele copiilor acestora ci doar scopuri groaznice și perverse. Dl.B. urmărea să-și căptușească ridurile cu grăsime de copil român, dl. P să-și înlocuiască limba cu limbă de copil român, senatorii X,Y și Z să se desfete cu copilițele române.O ceruri, o zei! Pedepsiți pe acești infami care nu s-au gândit că pe aceste plaiuri copiilor noștri le merge cel mai bine, bătuți și violați de proprii părinți! *
(* A se vedea aproape zilnic Pro-Tv și Antena)
-Mecanismul transferului prostiei extratereste: De la noi, la ei. Doamna nobilă și supărată, a aflat că acești copii au fost folosiți, utilizați, erau evident „îngroziți că pleacă din România”- evident că știau că merg să fie făcuți fripturică pe grătarul social-democraților din UE. Această doamnă, dacă măcar 10% din câte își închipuie ar fi adevărat ar trebui să se imoleze în fața Parlamentului de la Bruxelles pentru că aceste grozăvii se întâmplă acolo, în UE, dar chiar se întâmplă ?
Și acum, domnilor extratereștri, mai lăsați-ne.
Ne descurcăm și singuri.
Ce-ar fi să plecați, de exemplu, pe la vecinii bulgari, să sufere și ei ?

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!