poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1747 .



Scrisoare pentru tine
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Aneska ]

2006-05-02  |     | 



Iubitule, trăiesc mereu cu frica în mine, că inima ta, poate aparține altcuiva, iar ochii tăi vor dispărea în ceață cu timpul….
Vreau să ști că tu apari mereu în visele mele, vreau să ști că tu ești lumina ochilor mei, căci datorită ție mă pot bucura de razele de lumină ale soarelui, datorită ție viața mea s-a schimbat radical, datorită ție mă pot bucura de viață, datorită ție zâmbesc. Tu, ești cel care îmi dă speranțe, care mă face să râd după o zi plină de ghinion, tu ești cel care mă face cu adevărat să mă bucur de viața mea, iar tu ești cel care mă face să mă iubesc pe mine însămi.
Nu a trecut mult timp de când privirile noastre s-au întâlnit și deja îmi este dor de tine, de farmecul ochilor tăi, de atingerea ta. Vreau să ști că atunci când te văd, nu știu de ce, simt o mie de furnicuțe plimbându-se prin stomacul meu, simt că plutesc atunci când simt parfumul tău și mă simt ca electrocutată atunci când mă atingi.
Vreau să îți mulțumesc pentru că, ai fost mereu alături de mine, atunci când am avut nevoie, pentru că m-ai înțeles și pentru că mi-ai dat speranțe și pentru că m-ai încurajat…. Mulțumesc pentru simplul fapt că exiști, că ești aici, pentru mine…. Dacă tu nu ai fi, viața mea nu ar fi chiar atât de simplificată ca în prezent, fără tine nu aș fi ajuns atât de departe, de aceea am nevoie de tine, mai mult ca orice.
În aceste rânduri, nu vreau să îți demonstrez faptul că te iubesc, ci vreau să afli că fără tine sunt pierdută, căci datorită dragostei pe care tu mi-o oferi, eu supraviețuiesc în această lume…. De aceea am nevoie de tine și vreau să ști că, o fată cu ochi căprui, mereu se va gândi la tine și te va iubi cum nu îți poți imagina…. Te iubesc.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!