poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 18125 .



Codul tău spiritual - extras din Karma de fiecare zi
eseu [ ]
Carmen Harra - Everyday Karma

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Carmen_Harra ]

2008-06-20  |     |  Înscris în bibliotecă de Radu Herinean



Am învățat de la bunicul meu că singura cale de a-ți tămădui karma este prin cunoaștere, prin identificarea sau diagnosticarea propriei karme și, pe urmă, prin efectuarea pașilor necesari pentru schimbarea ei. Primul pas în diagnosticarea karmei tale este accesarea codului, adică a nivelului de evoluție a sufletului tău.
Fiecare persoană are un cod în care sunt stocate toate informațiile și în care sunt relevate nivelul individual de percepție și nivelul de evoluție a sufletului. Unii oameni sunt mai evoluați decât ceilalți pentru că au avut mai multe vieți la dispoziție pentru a-și rezolva karma sau pentru că au nivele mai puternice ale conștientei și cunoașterii de sine. Cu toții suntem familiarizați cu Darwinismul (teoria evoluției a lui Charles Darwin), ideea că noi ca specie lepădăm trăsăturile care nu ne servesc, care ne împiedică să supraviețuim. Nu doar corpurile noastre fizice sau nivelele noastre de inteligență evoluează; și sufletele noastre evoluează de-a lungul unei vieți și de-a lungul mai multor vieri acumulate.
Să-ți accesezi codul spiritual înseamnă să intri în legătură cu înțelepciunea ta esențială, recunoscându-ți adevăratul sine. Este pătrunderea în existența ta spirituală mai profundă. Cu toții avem o nevoie disperată de a afla cine suntem și totuși, prea des rămânem cu ochelari de cal, greșit călăuziți ori ignorând șinele nostru superior și obținem ca rezultat o mare de confuzii. A-ți accesa codul înseamnă să-ți găsești adevărata identitate. Când viața noastră este în conflict cu adevărata noastră natură, găsim suferință la fiecare cotitură.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!