poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 6053 .



Vise...
eseu [ ]
relativitati cu alte cuvinte...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [cristina.bad ]

2008-05-31  |     | 



Fiecare obișnuiește să creadă în ceva. Asta începe prin a-și transforma visul în crezul său. Dar, restul viselor unde au rămas?
Într-un perpetuu crez al unei vieți perfecte ne rătăcim căutând lumina ultimului gând. Fiecare se înalță sub soare, ridicat de măreția ce-i definește eul, dar singur spre ce s-ar regăsi înnaintând? Oscilând între a fi și a nu fi te regăsești ascultând vorbele celorlalți. A fi prezent trup și suflet sau a nu fi decat o imagine bine definită a unui chip ce are nume...?... Sunt eu. Impresionant! Am ajuns să nu mă văd de dupa el.
Asemeni unei enigme a caracterelor , ziua de ieri a impresionat. O idee neterminată a oprit viața în loc. Cu un farmec oriental, ochii transpun totul într-un joc, și focul din privire rămâne un mister. Oare de unde vine dureroasa enigmă?
Si totul rămâne la fel de efemer ca-n locul unde nu se întâmplă nimic. Ciudat e, că, curiozitatea nu e prezentă la nimeni. S-ar putea trece la rubrica din ziua de azi, la fel de bine, ca și la cea din ziua de ieri. O vizită neobișnuită și, soarele a răsărit pe cer. Fără cuvinte! Rămâne necunoscuta opinie a celor ce n-au văzut ziua de ieri la fel de frumoasă ca și ziua de azi.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!