poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 6870 .



idei despre stele
eseu [ ]
o stea si un gand sau un gand si o stea...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [cristina.bad ]

2008-05-11  |     | 




A cazut o stea... Era o stea cazatoare. Batranii spun ca, atunci cand cade o stea un suflet nobil s-a stins din viata. Altii cred ca, aduce mult dorita fericire celui ce o vede , in timp ce unii o vad parcurgand drumul spre efemeritate isi pun o dorinta. Dar eu, eu ce sa sa cred?
In linistea serii stau singura si privesc spre cer. Mii de stele. Mii de idei. Atat de aseamanatoare, si atat de diferite in acelasi timp. Le vad, si nu le vad... Am impresia ca, acum, calea lactee e mai luminoasa ca oricand. Oare pentru cine? Aici o stea, acolo alta mai mare si peste toata aceasta intindere zac o infinitate de stele, una mai luminoasa ca si cealalta. Si privind acest nesfarsit sir de stele, nu pot sa nu ma intreb : Dar, steaua mea oare pe unde e? Unde s-o fi ascunzand?
Privirea-mi fermecata imi duce gandul departe. Deja, imaginatia-mi bogata concureaza cu arta. Ma face sa visez cu ochii deschisi. O viziune romantica. Numai a mea? Un gand trecator. O stea si un gand, sau un vis si o stea... Si , dupa toate astea, simt ca adorm imbatata de un puternic miros de parfum. Seamana cu un parfum de regina... sigur e regina noptii.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!