poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 76 .



Despre vampiri energetici
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2023-04-16  |     | 



Conform evangheliilor din Noul Testament Iisus Hristos le spune apostolilor săi- am să vă trimit prin lume ca pe niște miei în gura lupilor, cu misiunea ca să îi domesticiți, să îi îmblânziți, să nu vă fie teamă căci eu am să fiu cu voi până la sfârșitul veacurilor.
Acest fapt este veridic și în zilele noastre, cei aleși să fie apostolii lui Hristos sunt răspândiți peste tot prin lume printre oameni care sunt mai aproape de sălbăticiuni decât de Hristos și de Dumnezeu.
Ca și acum două mii de ani pământul este o școală a vieții menită să educe să îmblânzească spiritele rebele, sălbatice,
oameni cu suflet rău în chip de vampiri energetici, care în realitate manifestă o foame foarte mare de iubire, de bunătate, de înțelegere, de toleranță, de iertare, de siguranță.
Nu-i costă nimic pe oamenii buni să le vorbească frumos să le asculte nevoile, grijile, temerile, o vorbă bună spusă la momentul potrivit poate să le hrănească sufletele flămânde.
Un motiv pentru care unii oameni sunt mai sălbatici este faptul că nu au trăit mai multe vieți înainte pentru ca astăzi să fie evoluați, educați, cizelați, șlefuiți pe toate fețele precum diamantele să strălucească în gândire și fapte.
Este necesar să acceptăm lumea așa cum este ea cu bune și cu rele, cu întuneric și lumină, este necesar să o iubim și să o respectăm necondiționat, iubirea atrage după sine iubire, respectul atrage după sine respect și prețuire ca urmare primim în viață tot ce ne este necesar, primim toate condițiile să ne asigurăm confortul și prosperitatea.
Este necesar să facem tot posibilul cu puterea minții să ne rugăm pentru că rugăciunea se transformă în lumina care dă frumusețe și valoare vieții noastre cât și a celor din jur cu care suntem meniți să conviețuim.
Este aproape imposibil cu faptele și gândirea să fim pe placul tuturor, pentru că acest lucru nici Hristos nu a reușit, a avut și El dușmani din poporul său și chiar din sânul bisericii.
Oamenii acelor veacuri erau flămânzi de învățăturile sale și îi sorbeau cuvintele de pe buze, câțiva ani prin predicile sale i-a hrănit și i-a învățat cum să se apropie de Dumnezeu, a trezit duhul sfânt din sufletul lor.
Și în zilele noastre sunt oameni foarte flămânzi de înțelepciune, sunt pline sălile cu conferințele ținute de maeștri spirituali, unii oameni se duc în pelerinaje pe la mănăstirii să caute liniștea și pacea sufletească tulburați de multiple probleme cu care se confruntă.
Sunt pline bisericile în zilele de sărbătoare și în toate duminicile de oameni care cer ajutorul Lui Hristos, Lui Dumnezeu și Maicii Dumnezeie.
Sunt voci ale multor maeștrii spirituali care spun că cel mai mult învață omul din propriile greșeli, care spun că fără rău nu ar exista putere de comparație cu binele, că nu am putea înțelege rolul iubirii dacă nu ar exista și ostilitatea, că nu am putea percepe puterea luminii dacă nu ar exista și întunericul.
Într-un mod paradoxal și cei mai mari maeștrii spirituali sunt flămânzi de cunoașterea spirituală, flămânzi de lumina dumnezeiască, și ei se pot numi vampiri energetici , așa a fost și Iisus Hristos flămând de Dumnezeu.
Toți oamenii sunt în continuă căutare de energii ale cunoașterii care să îi împlinească în totalitate ca suflet, minte și spirit, omenirea va evolua la infinit, acum se află la începuturile evoluției spirituale, Universul este în continuă evoluție, Dumnezeu este în continuă evoluție.
Misiunea fiecărui om în semantica evoluției este să genereze bunătate, iubire, lumină, stă în puterea omului evoluat să facă tot ce este posibil pentru ca viața pentru întreaga omenire să fie mai bună, mai luminată, mai sigură, mai armonioasă pe toate planurile.





.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!