poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 114 .



despre școala universului
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2023-03-31  |     | 



Un ciclu de două mii de ani privind evoluția umanității înseamnă în calendarul universului doi ani, oamenii sunt încă la școala primară a universului, abia dacă s-au deprins cu abecedarul universului.
Singurul loc din univers unde oamenii pot să evolueze cu adevărat este Planeta Pământ, numită și școala vieții în fiecare ciclu de două mii de ani Universul își înnoiește disciplinele existențiale , școala universului este infinită.
Geometria și matematica universului se schimbă mereu la fel și abecedarul cunoașterii, toate materiile de învățământ universal se înnoiesc an de an.
Anatomia, fizica și chimia universului se modifică în funcție de evoluția științifică a spiritualității divine și umane.
Oamenii sunt copii mai mici ai universului comparativ cu Maeștrii spirituali ai cunoașterii, ai luminii, precum Arhanghelii, Heruvimii, Serafimii.
Sunt zburdalnici cu ideile își controlează greu emoțiile, sentimentele , se lovesc de aspectele vieții necunoscute, se împiedică de greutățile de rezolvare a problemelor.
Majoritatea copiilor universului își găsește cu dificultate drumul în viață, se hotărăște destul de greu cu ceea ce vor să facă cu destinul lor, mulți aleg greșit calea de evoluție, mulți se află căzuți cu genunchii zdreliți de stâncile Golgotei existențiale.
Oamenii abia au descoperit primele noțiuni despre univers, despre Dumnezeu cu toate astea sunt copleșiți de dimensiunea învățăturilor Hristice, primul învățător al religiei creștine.
Foarte puțini îl urmează cu credință desăvârșită pentru că nu au găsit îndrumarea optimă la slujbașii bisericii Lui și a universului.
Foarte mulți oameni au rămas repetenți la școala vieții, în repetate rânduri astfel că primele noțiuni nu sunt aprofundate.
Oamenii se bat, se confruntă ideologic între ei, precum copiii pentru o jucărie, pentru o prăjitură sau o ciocolată, vrea fiecare să domine, să dețină supremația valorilor existențiale.
Sunt puțini în topul celor mai buni, mai perceptivi, mai înțelegători, mai iubitori deși așteaptă multă iubire și mângâiere de la semeni de la univers de la divinitate.
Cei mai puternici sunt și cei mai duri, consideră bătaia cel mai eficace mod de a se impune de a câștiga respect și admirație deseori îi ignoră pe cei mai slabi și nici nu sar în ajutorul celor căzuți.
Abia s-au pus bazele credinței în divinitate, în univers în conștiința proprie.
La tainele universului foarte puțini au acces pentru a le descifra, mai întâi că nu sunt pregătiți, și apoi pentru că le-ar deteriora ca pe niște jucării trântite de obiecte dure.
Iubirea universului pentru oameni este infinită le dă nenumărate șanse să-și rezolve restanțele, sunt meditați permanent de Maeștrii disciplinelor cunoașterii pentru a ajunge printre cei mai buni, le dă șansa să trăiască nenumărate vieți pentru ca să se împlinească toate planurile de evoluție în toate sistemele existențiale.
Oamenii a căror credință în învățătorul Isus Hristos este absolută nu mai cunosc declinul, căderea, fac salturi cuantice în dimensiunea cunoașterii universului și a Lui Dumnezeu.
Nimeni nu trebuie să își piardă speranța că va realiza cu succes misiunea cu care a venit pe pământ la școala universului și a vieții, în fiecare clipă poate însuși aspecte din dimensiunea cunoașterii universale, se poate desăvârși într-o disciplină existențială.
Nimeni nu trebuie să se teamă de informațiile care întră în conștiința lor pentru că fiecare aspect are rolul de a determina inteligența emoțională să atingă niveluri înalte de cunoaștere.
Putem învăța foarte bine și din greșeli dar nu trebuie să le repetăm ca niște copii debusolați, cu dificultate de asimilare a ideilor despre viață, lume, Univers și divinitate.
Tezele despre viață sunt cele mai elaborate forme de învățământ și cunoaștere, la care încă universul guvernat de Dumnezeu mai lucrează să le dea strălucire de geniu.
Universul este infinit, evoluează la infinit, cunoașterea lui este infinită, totodată și Dumnezeu evoluează prin spiritul umanității în care rezonează și se manifestă de câteva zeci de mii de ani.
Mărturisesc sincer că sunt extrem de încântată să fiu martora fascinantei evoluții a talentelor.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!