poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 64 .



Despre marea schimbare
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2023-03-29  |     | 



S-au Aliniat planetele pe cer deasupra umanității conectată cu Universul, semn că trebuie să se producă o schimbare începând cu interiorul fiecărui individ.
Pentru a simți schimbarea este nevoie să ne eliberăm de tensiune, de stres, de probleme, să ne întoarcem cu fața la spiritul divinității și al universului.
O dată cu alinierea planetelor se aliniază și sistemele de energie a corpului, a sufletului, a spiritului trimițând în câmpurile fizice o energie de forță electromagnetică de lumină.
Fiecare om va simți energia universului intrând prin porii pielii , pe căile respiratorii sub formă de lumină.
Lumina este aspectul vizual al forței creative universale, este menită să dizolve vibrațiile negative pe măsură ce intră în celule în psihic.
Milioane de oameni vor radia lumina care se va extinde în toate câmpurile energetice terestre, se vor simți conectați cu universul cu divinitatea.
În Univers există o singură realitate și anume conștiința lui Dumnezeu care voiește ca umanitatea să se schimbe conform planului de evoluție.
A început formarea ideilor despre o conștiință superioară la nivel individual, ideologii despre dimensiuni angelice, despre ierarhii spirituale.
Pur și simplu se deschid drumuri de inspirație divină, pe care oamenii le vor urma cu raționament lucid , curat , realist.
Rațiunea umană își are originea în spiritul universului și al lui Dumnezeu, Creatorul lumii.
Realitatea umană este create de procesul de gândire se bazează pe un sistem de credință intrinsecă.
Oamenii actuali trebuie să își asculte chemările interioare, să fie devotați propriei lor puteri creatoare, astfel vor avea confirmarea că Universul corespunde așteptărilor lor.
Oamenii trebuie să privească Universul ca pe o bibliotecă gigantică din care pot lua toate învățăturile care pot să-i facă fericiți, împliniți spiritual.
În biblioteca gigantică se află mai multe secțiuni care se ocupă cu știința cu arta, cu cultura, cu religiile.
Fiecare om își poate însuși tot ceea ce rezonează cu conștiința lui, pentru a adăuga în mod autentic în biblioteca cunoașterii toate povestirile, experiențele existențiale notabile.
Constat pe zi ce trece o mai mare încredere în Univers în divinitate la oamenii din jurul meu, au mai mare deschidere pentru studiu, o mai mare dragoste pentru semeni, pentru propria personalitate.
Majoritatea oamenilor s-au familiarizat cu schimbările din planul de evoluție, și se dedică omenirii situându-se în slujba lui Dumnezeu.
Toate schimbările care se petrec au o conotație emoțională, la nivelul emoțiilor lucrează lumina divină care poate dizolva în conștiință energiile negative create de aspectele dualității care au guvernat lumea până în prezent.
Milioane de oameni sunt conștienți de abilitatea de a modela realitatea cu puterea gândirii, acest fenomen reprezentând începutul schimbărilor sensurilor vieții așa cum este voința lui Dumnezeu.
Până acum toate percepțiile despre viață au fost create sub semnul dualității, bine- rău, întuneric- lumină, frumos- urât, ură- iubire, înger- demon, viață- moarte, sănătate- boală, din fericire Lumina guvernează corpul emoțional, corpul mental, sufletul și spiritul.
Lumina a determinat existența la toate nivelurile universale, și terestre, lumina va guverna toate conștiințele umanității milioane de ani de azi înainte.
Afectivitatea este starea cea mai profundă la nivelurile energetice determinate de lumina astrelor, de planetele din univers de lumina solară.
Oamenii se vor elibera treptat de energiile trecutului, memoria lor va cunoaște înnoirea care coincide în totalitate cu anotimpul renașterii naturii terestre.
Fericirea oamenilor nu va mai fi o iluzie îngropată în noroi, va deveni realitate pe toate planurile existențiale.





.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!