poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 87 .



despre interferențe și reverberații
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2023-03-29  |     | 



Lumea plină de sisteme energetice, cu rețele de comunicare performante, cu interferențe ale luminii ancestrale, este un mediu mai mult decât optim pentru evoluție.
Toate formele de cunoaștere se întrepătrund cu viteza luminii și se modifică permanent conform voinței lui Dumnezeu.
Planeta Mamă(Terra) creează încontinuu oportunități de dezvoltare a inteligenței cognitive și emoționale.
Energiile Terrei se interferează cu cele ale universului într-o multitudine de câmpuri energetice aflate în toate sferele și emisferele existențiale.
Oamenii pot deveni veritabile energii creatoare dacă sunt animați de spiritul luminii și al cunoașterii universale, gândurile transpuse în cuvinte creează realități fenomenale, fascinante.
Oamenii sunt creația cea mai valoroasă a divinității, ca atare sunt susținuți constant în tot ce își propun să realizeze, dar este necesară conexiunea fără întreruperi și blocaje energetice, datorate gândurilor negative.
Este nevoie de o abordare eficientă a reverberațiilor strămoșești pentru ca oamenii să se poată elibera de Karmă, pentru a se vindeca de toate rănile trecutului.
Un indiciu că oamenii sunt pe frecvența luminii, conectați cu divinitatea este calmul cu care pot controla gândurile, emoțiile, pacea și armonia din interiorul ființei lor cu care pot începe proiecte noi, fără pic de suspiciune că pot eșua.
Rugăciunea în timpul respirației line, profunde, ritmice, creează algoritmi energetici care pot rezolva toate problemele existențiale.
Rugăciunea este și un instrument de prevenire a evenimentelor nedorite, este calea cea mai sigură de eliberare a tiparelor vechi negative păstrate în memorie.
În baza de date personale sunt amintiri despre durere, despre răni sufletești, despre suferință, lumina electromagnetică a luminii le poate dizolva chiar în timpul rugăciunii sau a meditației.
Interpretarea emoțiilor este o cale excelentă de a obține cunoașterea de sine la modul cel mai rafinat, mai evoluat, oferă posibilitatea ca fiecare om să viseze frumos cu ochii deschiși la o viață prosperă fără griji.
Toți oamenii au posibilitatea să conștientizeze că sunt fii
lui Dumnezeu sosii ale spiritului lui Hristos, învățătorul lumii creștine.
Acordați la Lumina Hristică, oamenii pot deveni repere spirituale pentru lumea din jurul lor, interiorul lor poate arăta precum un sanctuar sacru, loc în care să se simtă în siguranță, liniștiți și fericiți.
Contemplând Lumina, copacii, rondurile de flori cu parfum îmbătător, ascultând păsările cântând, simțind vântul cum suflă prietenos în jur, dă mereu sentimentul că ne putem îmbăia fără pic de timiditate și reticență în frumusețea fără cusur a mediului înconjurător.
Să ne îmbăiem în lumină așa cum ne scăldăm într-o cascadă, în mare sau în ocean, să-i simțim beneficiile vindecătoare, salvatoare, creatoare.
Lumina este trimisă oamenilor pentru ca nimeni să nu se simtă singur și abandonat în întuneric de Univers și divinitate.
Pe frecvența luminii vin toate programele din Planul Divin
create pentru umanitate cât și pentru regnul vegetal și animal.
Toți oamenii au șanse egale să se interfereze cu toate realizările terestre, lumești, universale.
Nu trebuie să ne temem de eșec, reversul lui este succesul
care poate fi dobândit atâta vreme cât se păstrează conexiunea cu universul și divinitatea pe frecvența luminii.
Oamenii trebuie să îmbrățișeze cu bucurie toate stările care vin din exterior precum și cele care se petrec în interiorul lor menite să-i învețe fenomenele evoluției, precum și toate emoțiile care vin din exterior ca un torent sonor, multicolor.
Tot ce se întâmplă în existența unui om este cu scopul precis, definit de a determina evoluția cu ajutorul constant al luminii nemărginite.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!