poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 76 .



în rezonanță cu Universul
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2023-03-08  |     | 



Încă din momentul nașterii ființa umană întră în rezonanță cu universul situație menită să insereze în conștiință programe de dezvoltare personală, programe de evoluție.
Este necesar să înțelegem că suntem fii ai universului cu suflet și spirit, necesar să înțelegem că nu suntem susținuți hrăniți de oxigen ci de energii universale.
Trebuie de mici să ne controlăm atitudinea mentală să o ținem permanent în rezonanță cu divinitatea universală, practicând controlul minții ridicând zilnic nivelul de vibrație a electronului din creier.
Creierul este un sistem vital plin de canale, de rețele
prin care primește îndrumări de la spiritele luminii universale, care reprezintă deschiderea pentru ființa universală EU SUNT.
Ființa universală Eu sunt este conectată zilnic cu ghizii de lumină pentru instrucțiuni clare care duc la performanțe cu rezonanțe mai fine mai înalte.
Dezvoltarea și rafinarea personalității se face prin filtrele de percepție ale minții, ale sufletului, ale spiritului, prin învățătura călăuzitoare oferită de Învățătorul nostru lăuntric sosia lui Iisus Hristos.
Totuși fiecare om este unic, se formează independent de setul de reguli ale cunoașterii și evoluției, încrederea în puterea sinelui este cea mai importantă în toate demersurile existențiale respectând imaginația și instinctul creator.
Sunt foarte mulți oameni care au avut experiențe cu lumea de dincolo, universală care le-a comunicat direct s-au telepatic despre evenimente care urmau să se întâmple.
Contopirea sinelui cu natura noastră universală se face prin rugăciune și meditație profundă, ca urmare se produce înălțarea pe cea mai înaltă frecvență existențială, acest lucru nu se petrece doar cu cei aleși pentru că toți oamenii sunt fii iubiți ai divinității și universului.
Admit faptul că foarte puțini oameni au dobândit puteri supranaturale care vizează extratereștrii, dar cu Iisus Hristos învățătorul suprem al umanității creștine oamenii au învățat să creadă în nemurire în îndumnezeire.
Prin intermediul Legii Universale a Rezonanței oamenii pot atrage asupra lor bucuria, fericirea, norocul, iubirea necondiționată, succesul și deopotrivă triumful asupra întunericului și al morții.
Toate influențele de mediu natural și social sunt păstrate în memoria celulară, celulele sunt memorii transformate în materie subtilă, precum gândurile care sunt curățate zilnic cu lumină cu apă cristalină și cu oxigen.
Oamenii vin pe pământ cu scopul precis de a evolua dar mai presus de toate de a coopera cu divinitatea cu universul pentru ca să se producă, să se manifeste era extinsă a luminii de aur, să extindă perfecțiunea și iubirea necondiționată către tot și toate.
Atunci când oamenii se cunosc cu adevărat cine sunt care le este misiunea, începe înălțarea pe frecvența Luminii în perfectă rezonanță cu universul, este o consecință a gândirii pozitive a purificării câmpurilor energetice a sufletului și spiritului.
Toți oamenii sunt incluși în planul divin al universului, o grijă specială este acordată celor care rătăcesc prin întuneric și pustiu, pentru că Dumnezeu nu vrea să piardă nici o ființă umană în care a investit comori ancestrale.



.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!