poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 48 .



despre personologie și astrologie
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2023-01-27  |     | 



fiecare om este un Microunivers, o particulă electronică din Macrounivers, care funcționează în cele patru dimensiuni ale cunoașterii, alfa, beta, delta și teta.
microtiparul macrouniversului se află în fiecare dintre oameni, energii pozitive și negative sunt în continuă confruntare.
lumina solară trezește zilnic impulsuri mobilizatoare pentru lupta dintre bine și rău, dintre lumină și întuneric, dintre rai și infern.
când se naște un om toate planetele din univers sunt distribuite în cele douăsprezece case astrale si au o influență covârșitoare puternică asupra personalității.
cărțile universului sunt deschise zi și noapte pentru cei care doresc să descifreze taine din personologie și astrologie.
magii vremurilor actuale, astrologii veritabili redutabili, fac zilnic previziuni pentru fiecare zodie, nu toate previziunile dau o bună dispoziție, dar toate reprezintă lecții de viață menite să genereze soluții pentru dezvoltarea personalității, pentru rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm.
de la naștere lumea din jur ne oferă motivații să luptăm continuu pentru a deveni mai puternici, mai încrezători, marele gânditor Nietzsche spunea că loviturile care nu ne doboară și nu ne omoară ne fac mai puternici, dar teoria depinde foarte mult de context.
criteriile de selecție sunt de asemeni foarte importante pentru formarea personalității.
într-o mare majoritate oamenii sunt absorbiți de idei de proiecte de largă cuprindere socială astfel își împlinesc visurile , dorințele și implicit menirea pe pământ. sunt oameni în care binele a învins și nu mai poate fi distrus, este binele formator, creator, salvator.
dar din nefericire sunt și mulți oameni cu preponderență distructivi malefici răspândiți pe întreaga planetă, pentru care din spirit de vigilență și siguranță socială s-au înființat structuri de justiție de autorități care să mențină sub control dezlănțuirile diabolice.
asemeni astrologilor, a dascălilor, toți oamenii de bună credință - realiști sociali, cu minți sclipitoare ar trebui
să se implice în demersul evolutiv al omenirii să pună la dispoziția societății cunoașterea psihologică, începând cu cei din familie, cu colegii, continuând cu cei din vecinătate să nu îi lase pe cei rătăciți la voia întâmplării, în derivă printre valuri tot mai complicate mai tulbure.
libertatea de expresie este la îndemâna fiecărui om educat, culturalizat, meditații atente profunde privind lumea înconjurătoare decid caracterul personalitatea indivizilor, într-un mod fiecare om este un fel de învățător pentru cercul de prieteni pentru anturajul creat pe parcursul vieții, unii au o evoluție spectaculoasă devin lucizi și pragmatici, alții sunt perdanți, repetenți la școala vieții.
oamenii dăruiți cu devotament față de divinitate creează multiform multidimensional oportunități și perspective pentru un trai mai bun, mai liniștit, mai frumos, mai sigur.
nici un om nu trebuie să își piardă încrederea în divinitate, universul divin este o sursă colosală de cunoaștere, de iubire, de fericire, de miracole toate cu reverberații creatoare în profunzimile ființei.
cu toții suntem angrenați în evoluția proprie în evoluția universului și implicit a a divinității. iluminismul absolutist este modul prin care divinitatea nu eșuează în oameni și este oportunitatea spiritualității fenomenală de îndumnezeire. să fructificăm așadar fiecare zi ca pe un miracol existențial ținând la mare depărtare negativismul, aspectele întunericului, ale infernului.
așa să ne ajute Dumnezeu- Amin.



.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!