poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 110 .



despre calitatea gândurilor
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2023-01-23  |     | 



Am constatat de-a lungul vieții că nu este nevoie de un trai în lux și opulență pentru ca omul recent să își desăvârșească destinul, să își îndeplinească în cel mai minunat mod misiunea pentru care a venit pe pământ.
Este adevărat că nu întotdeauna în calitatea gândirii se reflectă și calitatea vieții, nevoile pentru o viață fericită îmbelșugată fizic și metafizic sunt tot mai mari.
Toți genialii gânditori ai României au trăit la limita decenței dar au creat mari perspective luminoase fericite pentru generațiile viitoare a societății românești.
Iisus Hristos spune că mai repede și mai ușor va trece cămila prin urechea acului decât bogatul în împărăția cerurilor. Românii moștenesc o credință strămoșească de mare anvergură în divinitate mai ales în mântuitorul Iisus Hristos, lăsată acum două mii de ani de Sfântul Apostol Andrei. Este păcat să nu o urmăm cu responsabilitate dacă nu cu sfințenie.
Românii cred cu preponderență în energiile roditoare a gliei, a familiei de care sunt dependenți toată viața.
din păcate o mare parte dintre români au o gândire deficitară, au prea puțină încredere în puterile lor trec prin tot felul de probleme și încurcături psihologice pe care nu știu cum să le gestioneze să le depășească.
Mileniul trei este al evoluției spirituale pe toate planurile universale, este sub imperiul semnului ÎNMULȚIRE s-au sfârșit veacurile cu dominanta Plus +. gândurile faptele se înmulțesc cu viteza luminii, cu fiecare gând pozitiv și faptă bună omul actual se înalță zilnic câte o treaptă pe scara evoluției în sfera cunoașterii spiritualității și divinității.
câteva minute zilnic să ne imaginăm o societate luminoasă fericită pacifistă altruistă, aspecte care vor îmbunătății considerabil traiul de toate zilele, fenomene vizibile rapid în mijlocul familiilor a prietenilor. să facem în fiecare seară înainte de culcare câte un exercițiu al recunoștinței față de strămoșii noștri și implicit față de divinitate. meditația și rugăciunea disciplinează armonizează diversitatea gândurilor, generează pace și liniște, echilibrează, armonizează centri energetici din organism, crește considerabil încrederea de sine. ar fi păcat ca o gândire total negativistă să genereze o involuție, pentru ca în viața viitoare omul să se nască în chip de sălbăticiune.
cultura românească este plină de învățături care pot ridica pe nivele superioare gândirea fiecărui român dornic să evolueze conform voinței lui Dumnezeu.


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!