poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3789 .



Iubirea
eseu [ ]
Mea

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Yonel ]

2010-04-03  |     | 





Iubirea,un cuvant foarte des auzit in zilelele noastre cu foarte multe sensuri si totusi ,greu de explicat si de inteles.Incep aceasta lucrare prin dorinta de a-mi spune opinia despre cum privesc eu iubirea manifestarea acesteia si nu in ultimul rand tipurile de iubire.
Din punct de vedere religios,oamenii sunt creatia lui Dumnezeu iar din aceasta cauza cea mai cunoscuta iubire este relatia dintre om si creator.Un intelept spunea ca, daca ar fi pus in situatia de a alege intre cuvintele"iubire 'si "Dumnezeu', instantaneu l-ar alege pe primul si ar uita complet de al doilea,deoarece aceia care cunosc iubirea ,invitabil,il cunosc pe Dumnezeu.
Datoram aerul pe care il respiram si obiectele pe care le privim si admiram, parintilor,de acea consider ca o a doua modalitate de iubire este dragostea pe care o purtam parintilor nostri.De cand suntem nascuti stim de cele mai multe ori pana la sfarsitul vietii noastre, ca mama este refugiul, ca tata ne ajuta la rezolvarea problemelor, ca parintii au raspuns la toate si aproape niciodata nu se inseala.
Si totusi de-a lungul anilor in sufletele oamenilor se asterne o stare afectiva, complexa si inaltatoare, deosebita, la care tind majoritatea, dar la care ajung realmente foarte putini.Acest sentiment este cunoscut ca fiind iubirea dintre 2 oameni de sex opus.In acest context opinia mea este ca iubirea este atunci cand traiesti prin celalalt, si el prin tine.Desi acest tip de iubire nu este la fel de trainic ca si celelalte acest sentiment de iubire este mult mai intens.
Inchei prin a va spune ca iubirea este o boala fara de care nu esti sanatos.


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!