poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 6153 .



Duminică - \"amateurs night\" pentru \"moderatori\"
comunităţi [ poezie.ro ]
Backstage 2 mai 2004

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [raduh ]

2004-04-30  |     | 



Dacă nu sunteți nici la mare, nici la munte, probabil veți fi în Backstage. Și ar trebui să veniți, fiindcă vă propun un experiment: cei care până acum au urcat pe scenă doar ca să recite vor avea ocazia să modereze întâlnirea noastră, timp de aproximativ 30 de minute fiecare.

Nu e nici o mare filozofie, trebuie doar să fiți prezenți pe scenă timp de jumătate de oră și să prezentați, recitați, introduceți, invitați, cântați, stimulați, temperați, aberați... așa cum fac eu de fiecare dată, duminică de duminică.

Programul (atât cel artistic cât și cel de lectură) îl vom face ca de obicei, ad-hoc, în funcție de prezențe, așa că nu trebuie să vă pregătiți cu nimic.

Mulți dintre participanții obișnuiți ai întâlnirilor noastre au mai făcut lucrul ăsta, în măsură mai mare sau mai mică, atunci când a fost cazul sau atunci când au fost puși în situația asta pur și simplu, singura diferență fiind că acum o vor face "oficial".

Vă invit să mă anunțați aici printr-un comentariu despre "înscrierea" voastră în acest experiment, în așa fel încât să stabilim de pe acum doar ordinea în care veți urca pe scenă, singura responsabilitate clară a fiecăruia fiind să îl invite și să îl prezinte pe următorul moderator atunci când îi vine rândul.

Dacă vi se pare interesant, putem încerca să facem și evaluarea performanței fiecăruia.

Nu uitați să vă luați la voi texte pentru lectură, fiindcă este principalul ajutor pe care îl veți avea în "prezidarea" jumătății de oră ce vă va aparține.

Haideți să vedem cine are curaj să fie primul!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!