poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 8792 .



Cenaclu Duminică, și un SECRET.
comunităţi [ poezie.ro ]
veniți și veți afla tot

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [raduh ]

2004-04-15  |     | 



lectură Lectură și iar LECTURÃ. De ce? Fiindcă vom înregistra audio tot evenimentul de duminică. Și din nou: de ce? Fiindcă săptămâna viitoare se lansează oficial Radio Agonia, primul post de radio din lume dedicat în întregime literaturii, culturii și artelor.

Este proiectul pe care l-ați așteptat cu toții și care se materializează acum în cea mai bună formă posibilă: un radio care va emite non-stop și care va avea ca și conținut de bază poezii și alte texte în lectura voastră.
Așa că nu pierdeți ocazia de a face parte din programul primului (și singurului) post de radio de poezie.

Cei care vor pune umărul la acest proiect și care vor arăta un interes activ vor fi invitați să colaboreze permanent la realizarea programelor viitoare, care vor include emisiuni regulate, talk-show-uri în direct și cât de curând chiar și transmisiuni live de la evenimente culturale, atât ale noastre cât și de la evenimentele partenerilor noștri.
Mai multe amănunte duminică, când voi răspunde la toate întrebările legate de acest proiect și voi dezvălui adresa la care îl veți găsi de acum înainte pe internet.

Așadar vă aștept pe toți Duminică 18 Aprilie la ora 16:00 FIX, în club Backstage din București, împreună cu prieteni, rude, colegi și orice fel de invitați pasionați de lectură.
Nu uitați că înregistrăm TOT, așa că pregătiți-vă și antrenați-vă talentele de recitare.
Vom pune accentul pe poezii și texte proprii, și vă invit în premieră să puneți accentul și pe lectură de proză scurtă, epigrame, catrene și pe orice gen de experimente.

De asemenea, TOATE prestațiile muzicale vor fi înregistrate și vor face obiectul unor programe speciale pe noul Radio Agonia, așa că nu uitați să vă aduceți instrumentele.

Așa cum spuneam, vom avea și o discuție liberă despre ce ar trebui să fie un Radio Online dedicat literaturii, însă vă previn că pentru orice idee bună voi pune întrebarea cheie: "Cum realizăm lucrul ăsta?" și nu mă voi referi la soluții tehnice ci la resurse, financiare dar în primul rând umane. Așa că gândiți-vă la aceste detalii ;) - Soluțiile tehnice le avem deja.



.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!