poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 7020 .



Seară de Literatură și Arte
articol [ Internet ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Editor ]

2003-02-07  |     | 



100% reducere pentru poezie



O provocare pentru curajoși - Masa Rotundă: creatori și cititori!
Vineri, 7 februarie 2003, ora 18, Club A din Bucuresti găzduiește următoarea ediție a sesiunilor de exprimare artistică organizate de www.poezie.ro.
În afară de invitații care s-au permanentizat și cărora le mulțumim pentru asta, vom încerca cu ajutorul lui Bogdan Geană, Matei Ghigiu, Paul Bogdan, Monica Pericleanu, Adrian Firică, Adriana Popp, Zareh Arakelian, Andrei Gheorghiu, poate chiar Liviu Nanu și probabil și alții, să stăm un pic de vorbă despre versuri.
Chiar dacă nu o să fie chiar un exercițiu de compoziție, cel puțin vom încerca să scăpăm din sfera exercițiului strict de citire și dicție către care se poate îndrepta lectura de poezie.
Motivul principal al acestei întâlniri va fi o masa rotundă în jurul căreia se vor întâlni cititorii și creatori de poezie. Sunteți cu toții invitați să aduceți cu voi poezii ale autorilor enumerați mai sus - și ale altora pe care îi știți că ne vor onora cu prezența - poezii care v-au impresionat dintre creațiile mai noi sau mai vechi ale acestor autori. Sunteți invitați să lecturați-interpretați respectivele poezii, urmând ca autorul, dacă este prezent, să încerce să ne povestească un pic despre contextul sentimental, social, despre vreme și despre orice alt factor important în conceperea acelei opere.
Având in vedere experiența inedită pe care am avut-o vinerea trecută, când Matei Ghigiu ne-a delectat intâi cu un poem cu ecou (cu ajutorul Silvei) și mai apoi cu o poezie în direct (care din păcate s-a aflat la prima și ultima apariție, nimeni nefiind inspirat să o culeagă), vă adresez invitația de a experimenta în acest domeniu pe orice temă sau în orice direcție posibilă.

Vă vor sta la dispoziție pentru atmosferă sau chiar dialog artistic:
- Deceneu - platane - cu replici, povești și beat-uri
- Zareh Arakelian - chitară și voce
- Radu Anania - chitară și voce

Ca invitat special, vi-l prezentăm în premieră, sperând ca în viitor să vi-l prezentăm ca pe un obișnuit al serilor noastre, pe solistul trupei Cri-Gri, la chitară și voce.
Pentru a îmbunătăți atmosfera în zona audio, Club A va pune la dispoziția noastră cu ajutorul neobositului Paul, un pupitru de mixaj și un inginer de sunet cu calități deosebite.

Alte amănunte sper eu să apară în comentariile celorlalți membri care se vor oferi pentru "interviuri cu cititorii".

Vă așteptăm.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!