poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 6385 .



Prezervativ - mode d\'amploi
articol [ Societate ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [adrian_nairda ]

2007-08-19  |     | 



Zilele trecute Primul nostru ministru și Ministrul tuturor transporturilor noastre tăiară panglicuța unui prezervativ, pe care-l puseră D.N.-unului. Zis și făcut! Prezervativul cu pricina se numește "viaduct". Imediat ce fu pus el Republica de la Ploiești a devenit autonomă cu adevărat, nu cu panou publicitar, precum Scaunele secuiești.
Nu e nici prima nici ultima "fată mare" deflorată de cei doi, că a mai fost una: Autostrada Soarelui - săraca de ea, după actul cu pricina a rămas în beznă și-și face nevoile prin porumbiște.
Dar să vă explic cum stă treaba.
Când e vorba de prezervative contează îndemânarea și fermitatea. Prezervativul se pune înainte, astfel ca toată lumea să vadă și să știe ce-ți trece prin cap. Adică înainte de a fi atinsă vreo parte din zona genitală a femeii. Se aplică pe penis, după cum e de ghicit. Arată ca o învelitoare în formă de sac. Trebuie pus înainte pentru a-și atinge scopul, adică o eficiență de 85 - 98%.
În altă ordine de idei, acționează precum un colector, având, în plus, avantajul că-i ușor accesibil. Cu minimum de îndemânare îl poți folosi. Nici nu ai nevoie de sfaturile și de supravegherea medicilor.
E foarte eficient și în sensul că nu are efecte secundare. Bărbații care-l folosesc sunt exonerați de orice responsabilitate concepțională, pentru că de la bun început și-au asumat-o pe aia contracepțională. Dezavantajul ar fi că se întrebuințează doar o dată. Prin urmare este necesară aprovozionarea prealabilă, dacă ai intenții mari și de lungă durată.
În plus, săculețul acesta are și efecte curative: stimulează mișcarea, umblatul pe jos, care va să zică. Ba mai mult, stimulează inițiativa în afaceri. Niște prieteni de-ai mei și-au cumpărat cămile și vor să facă transbordări între cele două aeroporturi: Băneasa-Coandă/Coandă-Băneasa, tur-retur. Pentru bagaje nu se solicită taxe suplimentare. Ieftin și practic!
...
Am auzit că onoratul C.S.A.T. s-a sesizat din oficiu și a recomandat celor doi să-și facă harakiri. Recomandarea face referiri și la alți miniștri, cum ar fi cel al internelor și cel al apărării. Dar... cine știe!?, poate sunt numai vorbe. Unii, mai pretențioși, spun că harakiri-ul este forma mizerabilă și nedemnă a sinuciderii. Forma sublimă și onorabilă este seppuku-ul, dar ăsta e numai pentru un prim ministru, sau un ministru japonez.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!