poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 7609 .



Doru Ionescu față în față cu publicul
articol [ Evenimente ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [honney ]

2006-01-30  |     | 



Marți, 31 ianuarie, la ora 17 are loc lansarea pentru public a volumului “Timpul chitarelor electrice. Jurnal de călătorie în arhiva TVR”de Doru Ionescu. Jurnalist, realizator tv și rocker “de profesie”, Doru Ionescu debutează cu această cronică sentimentală a muzicii românești.

Chiar dacă s-a întâlnit deja cu presa, criticii și cu mare parte din artiștii intervievați în carte, emoțiile abia acum încep – la întâlnirea cu publicul.

Proba de foc pentru autor și pentru și cele trei instituții care îl susțin (Club A, TVR; Editura Humanitas Educațional) vine marți! Realizatorul emisiunii TVR “ROCK FORUM” și al întâlnirii cu același nume din Club A stă față în față cu publicul, cel mai nemilos critic. Club A vă invită să ne fiți alături!

O sesiune de autografe, discuții cu miez, filme de arhivă, filmul întâlnirii din 26 ianuarie și un concert live cu PRAGUL DE SUS din Timișoara. Invitați: Dana Papadima, Florin Silviu Ursulescu, Adrian Șoaită, Aurel Gherghel, George Stanca, Daniela Caraman Fotea.

În plus, Doru Ionescu și Club A lansează PROIECTULUI CLUBUL COLECÞIONARILOR. Prima întâlnire a clubului are ca temă organizarea unui târg de rarități: înregistrări, publicații, imagini foto, afișe, pliante, autografe, bilete la spectacole, diplome etc. Acesta este primul pas din din vastul concept care va fi MUZEUL ROCK – o însumare, inițial virtuală, a materialelor de orice tip care ilustrează cele peste 4 decenii de rock românesc. MUZEUL ROCK va deveni în timp, cu sprijinul colecționarilor, o realitate fizică. Poate că piatra sa de temelie este chiar “Timpul chitarelor electrice”, cartea lui Doru Ionescu care aduce tribut muzicii de calitate.


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!