agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Romnesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 6005 .



Grupul folk \"Karma\" - joi 6 octombrie, la Casa Eliad
articol [ Evenimente ]
\"Rănile nevindecate, se pot lecui cu KARMA !\"

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [raduh ]

2005-10-05  |     | 



Infiintat in februarie 1992, chiar de ziua Sf. Valentin, grupul s-a numit initial „Simbioze”, pentru ca se formase practic din contopirea a doua grupuri si a unui solist. Dupa numai cateva luni, titulatura devine „Karma”, ca o constientizare a destinului care-i unise si care avea sa le calauzeasca pasii in viitor.
Palmares:
- 1992 – „FLOARE DE COLT” – Giurgiu, ………………………….locul I;
- 1993 – „FLOARE DE COLT” - Giurgiu, ………………………...…locul I;
- „ION MINULESCU” - Slatina, …………………………....premiul special;
- „OM BUN” - Bucuresti, ……………………………….. .locul III.
- 1994 - „FLOARE DE COLT” – Giurgiu, ……………………………locul II;
- „ION MINULESCU” – Slatina, ……………………………...locul II;
- „OM BUN” – Bucuresti, ………………………………...……locul III;
- „CORABIA DE AUR” – Corabia,………………………….…locul II(locul I nu s-a acordat);
- 1995 – „FLOARE DE COLT” – Giurgiu, …………………………….locul I;
- „CHITARA DE ARGINT” – Reghin, …………………...……premiul special;
- „ROCK, FOLK SI JAZZ” – Craiova, …………………………locul I;
- „FLOARE DE GER” – Calafat, ……………………………….locul I.
- 1996 – „ION MINULESCU” – Slatina, ……………………………….mentiune;
- „CHITARA DE ARGINT” – Reghin, …………………………locul I;
- „IMN VARSTELOR TINERE” – Targu Jiu, ………………….locul I.
- 2000 – „TINERETUL BALCANILOR” – Gabrovo(Bulgaria), ………premiul special;
- „FESTIVALUL CASTANILOR” – Ploiesti, ………………….locul II.
- 2001 – „FESTIVALUL CASTANILOR” – Ploiesti, ……………….…locul III.

Activitate: Inca din 1992, de la infiintare, activitatea grupului nu se rezuma numai la participari in festivaluri. Astfel, inregistreaza patru piese in studiourile Radio(1992,1993), la propunerea dlui. Titus Andrei, sunt invitati in emisiuni Radio si TV(Radio Tineret, Radio Romantic, Radio 21, Radio Antena Bucurestilor, Radio Contact, Radio Actualitati, TVR 1, TVR 2, TELE 7 abc, ANTENA 1, PRIMA TV), conerteaza in renumite cluburi Bucurestene:HEARD & HEAVY( actual Back Stage), CLUB Z, CASA ELIAD, GREEN HOURS 22 JAZZ CLUB, SALSA YOU & ME, ECRAN CLUB, PIRANHA, COTTON CLUB concerte si recitaluri in tara si in Bulgaria. In octombrie 1998, canta in deschiderea trupei TALISMAN, in turneul acestora de promovare a primului album, care s-a desfasurat in Ardeal, precum si in deschiderea altor nume sonore din muzica romaneasca cum ar fi: Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Ducu Bertzi, Gheorghe Gheorghiu, Tatiana Stepa etc.Sunt deseori invitati sa sustina recitaluri la diferite lansari, reuniuni, intalniri, receptii, vernisaje etc.
In anul 1995, lanseaza cu ajutorul sponsorului „MILCONS” SRL, cele doua albume „Cand lumina va veni” si „Sfinte cantece-nghetate”(un album de colinde proprii), la magazinele Muzica si Music Center din Bucuresti, albume editate de Alpha Sound, odata cu lansarea primului album, infiintandu-se la Giurgiu si fan- clubul Karma, primul fan-club folk din tara, ce numara 30 de tineri.
In anul 1996, intra in componenta cenaclului folk „TRUPA VIS” cu care sustine o serie de spectacole in tara si editeaza inca doua albume: „Suflet de vazut prin noapte” si „TRUPA VIS in concert – life”.
Incepand cu luna ianuarie 2004, grupul KARMA sustine lunar concerte in clubul bucurestean ”EXPIRAT”.
Succesul grupului se datoreaza in mare parte si felului de a fi al baietilor, a modului de abordare al publicului, precum si a repertoriului ce cuprinde o varietate de stiluri (country, balade haiducesti, prelucrari folclorice, cantece sociale, parodii, cantece de drumetie, dar si cantece de suflet, care prin mesaj si interpretare, fac sa vibreze cele mai ascunse corzi ale sufletului), ceea ce face ca, deseori, Karma sa fie chemata inapoi la scena de catre public.

Grupul Karma va concerta Joi, 6 octombrie 2005, la Club Folk Casa Eliad din Bucuresti, in cadrul Atelierelor Aristice Agonia, de la ora 20:00.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!