poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 17006 .



Ateliere Artistice Agonia intră în vacanță
comunităţi [ Bucureşti ]
joia asta ne vedem la Eliad. Colecţia: Cronici pentru evenimentele de la Casa Eliad

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [raduh ]

2005-09-14  |     | 



Atelierele artistice Agonia sunt în vacanță, după care Atelierele se vor pensiona. Voi reveni cu un anunț nou în momentul în care vom relua evenimentele poezie.ro, însă vă anunț de pe acum că vom schimba radical titlul, formatul și alte amănunte importante care definesc aceste evenimente.
Cei care doresc să recite pe viitor (15-20 de minute) în cadrul Cenaclului Agonia sunt invitați să își exprime intenția prin email la adresa de contact sau prin comentarii în subsolul acestui text, urmând ca în urma unei selecții să fie invitați în cenaclu.
Vă mulțumim!

"Atelierele Artistice Agonia" sunt evenimentele pe care comunitatea Poezie.ro le organizează în fiecare joi, în București, la Club Folk Casa Eliad. Acest cenaclu este deschis deopotrivă amatorilor și profesioniștilor din orice zonă artistică.

Joia 6 octombrie 2005, în deschiderea Atelierelor Artistice Agonia a concertat grupul de folk "Karma". Detalii aici.


Pe parcursul a peste 100 de ediții, desfășurate în diverse locații din București, la Atelierele Artistice Agonia s-au desfășurat concerte muzicale, piese de teatru, concursuri de poezie, discuții tematice, analize literare, lansări de carte și lansări de albume muzicale și probabil multe alte evenimente și întâmplări care ar merita menționate.


Participarea la acest cenaclu artistic este liberă, gratuită și vă încurajăm să faceți mai mult decât să fiți spectatori, vă invităm să participați. Evenimentele de joi se bazează în general pe lectură și discuții formale și informale între care încercăm să strecurăm cât mai multe mine-evenimente artistice. Sunt bineveniți toți artiștii care doresc să se exprime în fața unui public numeros, avid de cultură și mai ales avid de experimente și de surprize plăcute. Astfel de surprize s-au manifestat uneori prin "jam-sessions" de platane și saxofon sau improvizații de chitară pe solo-ul unui tenor.



De la Dinu Olărașu, Ioan Gyuri Pascu și Daniel Făt până la chitariști care au cântat doar la metrou, de la actori cunoscuți până la experimente ad-hoc de teatru, de la concerte punk și rock până la concerte solo de vioară, toate acestea s-au întâmplat și au fost aplaudate la Casa Eliad.

Nu au lipsit nici experimentele de fotografie, film. Contactați-ne și vă oferim un public interesat și interesant, indiferent de natura actului artistic pe care îl veți pune în scenă.



Pe parcursul istoriei acestui cenaclu mai mulți membri ai siteului au scris cronici de cenaclu, cronici care vor fi în curând menționate aici.
Pentru cei care nu știu unde se află Club Folk Casa Eliad, iată câteva informații de orientare:

Club Folk Casa Eliad se află pe bulevardul Mircea Voda nr. 5, in spatele sediului politiei de pe strada Udriștei.

Intrarea este liberă și gratuită, adică poate intra oricine și nu costă nimic. Indiferent de culoare, rasă, sex, partid politic, naționalitate, preferințe literare, nivel de acces în site, număr de steluțe, texte refuzate, vârstă și alte caracteristici cu posibil caracter selectiv sau presupus eliminatoriu.

La fiecare eveniment se va recita poezie, se vor lectura diverse texte, se pot citi materiale proprii sau ale altora, consacrați, clasici sau nu, se poate cânta la orice tip de instrument sau fără, se poate improviza orice, oricum, oricând și cu oricine, în limita resurselor (de toate tipurile) disponibile.


Amintiți-vă că este vorba de un Atelier Artistic unde (aproape) totul este permis și unde oricine poate avea un cuvânt de spus.
Nu uitați să vă dotați cu instrumentele cu care sunteți obișnuiți să "prestați", indiferent că e vorba de creion și hârtie, de chitară sau de frunză, iar dacă nu vă simțiți încă în stare să urcați pe scenă puteți foarte bine să vă limitați la beri, sucuri, țigări (deși tutunul dăunează cu adevărat sănătății) și discuții cu partenerii de cenaclu pe care voi avea grijă să vi-i prezint eu, dacă voi vă veți prezenta.

Vă așteptăm cu drag și Joia aceasta, ca în fiecare Joi, la ora 19.00, la Casa Eliad.

Parteneri media: revista Șapte Seri, top100.ro, alte oferte de parteneriat sunt binevenite.



.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!