poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2199 .



Hai să vorbim despre viitor!
articol [ ]
– rămâne să părăsesc acest partid, că ne poate sprijini în experiența următoare – Colecţia: Culture Pub

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [adrian_nairda ]

2010-02-27  |     | 



PASUL UNU
… de ce “a” trebui' să să treacă de udemere, ca să am auzit căă, că vrea mandate din parlament, că, ă, că, că cât mai departe de un magnetism al puterii, ă, care are o, o printr-o, o, o, o a fost într-o, a fost interesant ca să vorbim interesat, ca să trecem de la un trust la altul, ca să trecem de la pece la altul, e, e o trecere de la un fel la altul, cel puțin la altul, ca să nu o trecem de la un nivel la altul într-un nivel pertinent, e, aicea e un nivel de poziționare, ăeeă, de la centrul pe care-l traversăm, aaa, nu poate să zâmbească ca să se compatibilizeze deși doctrinar cred că e mâncat de o posibilitate ca un medic în săptămâna asta, așa că o să câștige la pas contractat, care a fost beneficiarul unor frustrări unde se va merge, asta în parlament, vrem nu vrem a avut trei mandate superficiale în plus poate vorbeam de o perioadă aproximativ lungă, e, e acuma o perioadă când se aranjează alegătorii la cursă lungă ca să avem o perspectivă lungă, ca să câștige și guvernarea ne vedem mâine la ora 20 cu gușă și drăgotescu și cu inepuizabilul inconștient fost șef al unor servicii totalmente externe.

PASUL DOI
La 20 de ani de la căderea comunismului cu cucu Tănase și cu cucu Dinescu... deci: vine primăvara! Sigur, cu noi amândoi miza are șanse, dacă te gândești că la noi au cu 20 cea mai mare sfâșiere “caaree aaree” cele mai “maaree șaansee” (cum spune fostul șef SIE) la public pentru că nu poți să mori în filme cu umor mic, înțelegi că sunt și rațiuni de sinucigași când ceva te incomodează, poate... și poate se poate reformula la curse de automobile și dacă ai pierdut e de părere că candidatura e o luptă la băgat în mămica lui ca să înțelegi că trebuie să iasă sindicatele ca urzicuțele și ghioceii care să crească cu o rivalitate dacă ești atent ce-am zis ca să fim de acord cu pensionarii precedenți la președinția româniei cum văd eu după ce că pesedeul are o mare problemă să umble ca intelectualii ruși prin moluri și să ia direcția ca să ia o tragedie sănătoasă ca-n grecia, e... e! că o să luăm frații petreuș vineții care erau vineți și morți băbește cum ne despărțim noi acum din tot ce ni se întâmplă și atenție că găinele și liviu dragnea prietenul tău noapte bună Dinescule!

PASUL TREI
S-au trezit la ora șapte cu introducerea cătușelor de infracțiune ale avas, pistoalele erau aproximativ 27 000 cu atestare psihologică de la paișpe-șapteșpe metri întotdeauna care este în pregătire printr-un proiect ecologic... rămâneți alături de noi, de nevoi, cu nicio vrajă timp de 24 de ore!

PASUL PATRU
În imaginea că nu mătrășim că știți că, ă... câte împăduriri au fost să creeze oaze să avem și o creere de perdele de protecție nu trebuie decât cinșpe mii de hectare... e, ee, eee concret dublu pentru protecția mea de la mediu... gratuit vă spun fără să folosesc influența din românia!

PASUL CINCI
e cu un leu și ceva de lei sub cursul minim al Leului, plus forma exotică a pozei bourului și stelelor de pe emblema moldovei din cauză că jumătate din români nu fac duș și nici nu se spală pe cap, dar lista ar putea continua pentru că actele continuă să nu apară.

PASUL ȘASE
vreau foarte multe cafele, înainte de a deschide și eu gura, fie și pentru o secundă.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!