Comentariile membrilor:

 =  ina
oprea valentin
[02.Oct.05 19:06]
spumos si romantic textul tau.
am venit, am citit, mi-a placut, am plecat!
sanatate!

 =  crime în serie
Ina, tu vezi ce-ai făcut? Toată lumea vrea să moară cineva. Eu - gata să mor de râs. Mi-a plăcut.
Ferească Dumnezeu de-așa un Moș Nicolae...

 =  doamnele divorțate sau văduve...
Tudor Negoescu
[06.Dec.04 14:59]
Scaetina, ai o inflație de comic de situație pe metru pătrat ce nu s-a pomenit. Ai să mai dai și altora. Eu cred că ești dotată, ce mai! Pe moșul care are în grijă blocul nostru îl cheamă nea Nicolae. Este instalator și preferă, pentru reparații curente, doamnele divorțate sau văduve...

 =  Curat Mos Niculae!
Carmen Botosaru
[02.Oct.05 19:06]
Tablou fantastic, funambulesc, apocaliptic!

Am citit pe nerasuflate. Cand mi-am luat seama, am inspirat repede adanc-adanc, sa nu fac stop cardiac si s-ajung sa fiu sortata pentru reanimare.
Si eu am ramas nelamurita la final. ARD sa stiu: fuma sau nu fuma mama cu pompieru' pe geam?

 =  parere
Claudiu Banu
[06.Dec.04 15:52]
Eu nu contest absenta umor(t)ului din povestea de mai sus, dar din punct de vedere literar, cred ca se putea pune mai bine in valoare ideea.

 =  Ce bine ca est!!!
Gabriela Marieta Secu
[06.Dec.04 15:54]
Ce har ai tu Copila, ce buna dispozitie mi-ai adus, tocmai cand venita acasa am constat ca fiul meu a dat apometrele cuiva ( nu stie cine erau aia), poaten-aveau si acum au...mai prost este ca n-am nici apa, ca pe la vecini apometrele sunt la locul lor... ca de Miculas (mos Nicolae) ma vad nevoita sa-mi fac cadou niste apometre cu instalator avizat... da oricum situatia la mine e mai roza, inca n-am ajuns la spitalul de nebuni... cine stie ce mai da maine...

 =  Karla, Andrei, Florinel, Valentin
Ina Simona Cirlan
[06.Dec.04 17:35]
Karla,
Sa moara Bibi, ca prea o zisei cu naduf!:)))si :(((? Te mai astept!
Andrei,
Multumesc de trecere si de hohot! Offf! viata meeea...

Florinel,
Ti-as pune si eu o multime de paranteze de astea zambarete! Te fereste pân-te nimereste, n-ai vazut? Ce bine-mi pare ca te-am facut sa razi! Cu drag, multumesc!

Valentin,
Ma bucur ca ti-a placut. Multam! Da'de ce esti mataluta asa grabit? Ti-o fi fost frica sa nu te intreb cum stai cu calciul?:))

 =  Tudor, Carmen, Claudiu, Marieta
Ina Simona Cirlan
[06.Dec.04 18:02]
Tudor,
La prima intalnire am avut nevoie de precizari, la a doua de dictionar, acum, ai vorbit pe limba mea si am ras cu lacrimi!
Te astep cu mult drag, data viitoare. Multumesc!
PS. Raman cu nea Mitica, pana una alta...Doamne fereste!
Carmen,
Astept sa clarific chestiunea aproape de Craciun cand se externeaza trupa si negresit iti comunic.:)) Stii ca-s bucuroasa sa te gasesc aici, nu? Multumesc!

Claudiu,
Nici eu nu contest parerea ta. Pentru mine textul de fata este un soi de experiment, fiind diferit de tot ce am scris pana acum. Cu siguranta se putea si mai bine, din pacate, atat am putut eu...
Multumesc te mai astept!

Marieta draga,
Stiu ca nu-ti arde de glume in asa situatie delicata dar de aici, ar iesi un text pe cinste! Lasa, maine nu mai e Mos Nicolae, asa ca nu ar trebui sa mai simta acut nevoia de a darui, nu? Ce bine ca esti!!!
Cu mult drag, tuturor!

 =  "Pe vecinul alergic l-au sortat pentru reanimare"
Dorin Miron
[02.Oct.05 19:06]
Dragã domnițã Ina,

Eu acum nu știu ce sã fac, sã mã risc sã fiu sincer cu matale sau sã-mi vãd de ale mele?! Cã am mai încercat eu sã fiu sincer cu niște domnite și mi-au spus cã tare li-i drag cum grãiește capul meu... de atunci am rãmas complexat rãu de tot și nu mai am încredere în propria mea judecatã, da' m-am zgâit eu binișor la poza matale și am vãzut cã ești zâmbâricioasã așa cã mã aștept la nițicã indulgentã din partea lu' matale.(Dacã n-ai, poți lua de la "Indulgențele Papale). Eu vreau sã spun cã nu m-am hilizit cine știe ce la textul ãsta cã prea te dai matale bãrbat cu chilt și eu țin la tagma asta sã nu se facã de râs. Eu zic, domnițã Ina, sã ai un pic de indulgențã cu berbecul ãla cã eu știam cã era cal.;)
Cel mai mult mi-a plãcut ce-ai auzit matale la ușã. Nevasta mea nu-l aude niciodatã iar de vãzut nu l-a vãzut de astã primãvarã. S-o trimit la vecinu'?

 =  text de recitat pe scena
Anni- Lorei Mainka
[06.Dec.04 19:09]
si cu toate ca din nou trebuie sa ma duc la scoala asta netrebnica seara ,iti dau o scurta veste: misto text....ar fi de o sceneta filmata sau citit cu simt pe scena...mi-l voi lipi si pe asta de masa de birou ca sa iau aminte ca exista acei oameni care reusesc sa redea perfect scene de zi cu zi si sa nu le scada intensitatea....pa,...mai vin pe la tine

 =  Dorinului, Lorei
Ina Simona Cirlan
[07.Dec.04 10:17]

Domnisorule Dorin,
Nu te lua dupa poză că-i amintire dintr-o altă viată când eram mai plină de ifose. Acum sunt exact cum mă simți. Bine că nu te-ai hlizit pentru că textul tratează o problemă foarte serioasă cu care driblez din frageda pruncie: exista sau nu exista Mos Neculae?
Despre nevastă iți pot expune cel puțin trei variante dar mă limitez la două:
1)Soția e mutată la vecin de pe 2 martie. Spală si gătește tot la mata că doar n-o să consume din cuibul... cucului,nu?
Zâmbăricioasă si bărbată, te mai aștept la un pahar de vorbă! Mulțam!

Anni,
Sincera sa fiu nu prea cred ca merge recitat textul decat daca legi toti spectatorii, de scaune, in avans. Dar eu ma bucur ca ai trecut pe la mine si ca ti-a placut, te mai astept, neaparat, macar in pauza mare...:)Multumesc!

 =  Scaietina
simionescu adriana-marilena
[07.Dec.04 14:16]
măi femeie, tu iar m-ai băgat în belele, citeam textul tău cu vecinul de la 7, domnul Mircea Popescu, stii, noi avem grijă unul de altul ca-n filmul ăla Idilă de Noiembrie , parchetul stătea cuminte la locul lui, doar spinările noastre se cocoșaseră de râs numai că după ce am ajuns la sfârșit, am început brusc să plâng în hohote iar el cum mă știe că sunt tare labilă emoțional, mi-a zis cu un fel de blândețe în glas “care e problema madam Simionescu”, și m-am enervat foarte tare fiindcă are o dicție în care nu pune niciodată semnul întrebării așa că am început să plâng din ce în ce mai rău, apoi printre sughițuri i-am povestit despre Esmeralda și cocoșatul de la Notre-Dame și de fricile mele că s-ar putea să mă cheme din nou la Parchetul Anticorupție iar el m-a îmbărbătat explicându-mi
cât de calm a putut cum confund noțiunile, zice că P.N.A-ul e un fel de lână de tricotat și că dacă atingi cu măna ghebul unui cocoșat ai noroc toată viața. În fine, până la urmă la noi s-au clarificat lucrurile, am fumat împreună în bucătărie, dar el tot insistă să mă ducă la Spitalul de Urgență, zice că are o mătușă care e doctor acolo, iar eu nu înțeleg de ce și nici nu știu ce să fac, n-ai putea să-l întrebi pe moș Nicolae ?!...

Amadriada

+ un moșulică întârziat...
Maria Prochipiuc
[07.Dec.04 14:44]
Frumos vorbești tu în cvintele tale așternute cu atâta sârg, dar mai ales cu talent, mă surprinzi de fiecare dată cu subiecte noi , cine putea fi la ușă decât un moș întârziat care din precauție nu a venit pe înserat la tine. Doar ție ți se pot întâmpla toate, dar cred că nenicul cu fața roșie nu are nici o legătură cu cămașa lui, cred că doar de la tine i se trage, dacă tot zici că ai priofilul lui Stolojan te-a văzut deja instalată pe scaunul prezidențial și săracul a înverzit parchetul. Pesonajul tău descris cu lux de amanunte il poți descoperi în orice întârziat care și în ceasul al unsprezecelea vrea s-o facă pe-a moșul Nicolae, dar cu atât mai mult cu cât mai și poartă acest nume. E aici o amestecătură, de am impresia că am nimerit nu la tine acsaă ci la balamuc, sau se întâmplă și cu mine ceva, eu nu sunt alergică decât la tutun și uneori la bere, dar…

 =  Nicolae
Daniel Dinescu
[07.Dec.04 15:12]
Fain text, draga mea, mai greu cu mosul ala, ce a fost si ce-a ajuns, saracutul! :)
Fie ca adevaratul Sfant Nicolae sa iti tina talentul si sa te ajute mereu in a zambi fruntilor plecate de griji!
Cu drag,
Daniel

 =  Amadriada, Maria, Daniel
Ina Simona Cirlan
[07.Dec.04 18:41]
Prieteni dragi,
Vreau să vă mărturisesc, fără urmă de glumă că m-au ajuns niscaiva blesteme din urmă, astfel încât casa mea arată exact ca în schița pe care tocmai, ați avut răbdarea s-o citiți. Singurii care lipsesc din peisaj sunt pompierii de la geam :). Drept pentru care si din motivele care sunt , mă văd nevoită să părăsesc cuibușorul.
Amadriada,
Eu cred că vecinul tău are nevoie de ajutorul, pe care ma ofer, sa i-l ofer gratis si neconditionat. Deci, trimite-l la mine, e pe maini bune!!!!
Multumesc ca ai venit cu atata voie buna.!

Maria,
Curat balamuc, ai dreptate, noroc de tine ca uite aprinsei lumina. Poate asa voi reusi sa mai pun cate ceva in ordine. Tare-ti multumesc, cu drag!

Daniel,
Sunt mereu ciufulită și pusă pe șotii, însă urarea aceasta ai spus-o cu atata duiosie, am simțit-o ca si vibratie atat de bine, incat, brusc m-am cumințit. Nu stiu cat ma va tine, dar…
Multumesc!
Cu drag!


 =  mi-a adus mos nicolae un text super!!!
Lora Ungureanu
[02.Oct.05 19:06]
Draga Ina,
ma duc la geam sa fumez o tigara, dar rad asa de tare ca ma tem ca ma sorteaza vecinii pentru spitalul de nebuni...si la ora asta nu prea am cum sa le explic motivul veseliei mele!
Eu sper ca nu cumva sa vina si Mos Craciun tot asa, ca sigur fac revelionul la spitalul sus mentionat!
:))))
Lora

 =  Lora
Ina Simona Cirlan
[08.Dec.04 18:26]
Eu ma stradui ca Mos Craciun sa fie si mai aratos ca acesta :), si daca imi iese te sortez pe lista de invitati pentru Revelion. Ce zici iti surade? Promit ca nu desfac yala pentru nimic in lume!
Eu am tot stat la panda dar nu te-am mai zarit, de ce?
Multumindu-ti cu drag, te astept cu rezervarile...

 =  Simona
Lucian Parfene
[29.Dec.04 14:00]
Simona... Simona... Si mo na...
Mos Nicolae nu exista...
Talentul tau exista!

Stii...
un inger s-a trezit intr-o dimineata in lanturi
un inger care avea tatuat cuvintul
moarte
pe inima lui

era un impegat de miscare
lasat sa verifice mersul pe catalige

era umbra ta vie

unicul calator
prin fiinta ta fragila, violeta
sarutata tirziu
intr-o halta
unde
nu aveam semnal


 =  Optimismul rasare din vointa, deci o ai!
marius florin
[29.Dec.04 21:08]
Sarbatori fericite! Ai texte foarte bune si imi pare foarte bine ca ma mai citesti!

 =  Lucian, Marius
Ina Simona Cirlan
[30.Dec.04 01:15]
Măi-măi, ce poezie frumoasa am primit!
Mos Nicolae o s-o mai duca mult si bine, talentul meu e pe catalige, o pojghita fragila!
Multumesc, Lucian pentru trecere si dar!

Marius,
Te mai citesc, cum nu? Cu vointa sa stii ca nu stau tocmai bine, optimismul e un dar pretios! Atata timp cat vor fi doua variante, voi alege mereu varianta zambareata! Am sa te ispitesc cu ea pana ai sa o "comiti":)
Multumesc si tie sa-ti fie bine!

 =  Tare-mi place sa rad de altii.
Nan Florian
[02.Oct.05 19:06]
Doamne Ina Simona Carlan! Te-ai facut de ras. Te-ai facut de ras rau de tot. Am ras copios si m-am bucurat nespus. Nu ai idee ce bine-mi pare ca mai este un “nebun” pe site care se prezinta in izmene la bal si-I cere organizatorului, om subtire (frac, floare la butoniera, local cu pretentii, de) aflat in toiul unei serioase discutii despre starea natiunii, un pic de hartie igienica intrucat ... Doamne Ina Simona Carlan! Cum poti sa intorci toata casa, tot blocul, tot cartierul, cu fundul in sus doar pentru ca vrei tu sa faci o baie. Te rog mult, te rog mult de tot fi mai prudenta, nu cred ca tara asta poate suporta asa ceva. Excelent textul, de la titlu, pana la “Mama fuma cu pompierul pe geam?”. Aproape ca nu respiri, iar cand textul ia sfarsit parca nu-ti vine sa crezi ca s-a terminat. Iti dai seama ca daca autorul ar fi privit mai atent in jur, sau daca un oarecine ar fi stranutat s-ar fi declansat dezastrul. Ar fi scapat iar “umorul” din lant si cine stie cand s-ar mai fi oprit. Ina Simona Carlan daca mai cunosti pe site unul la fel de putin normal te rog da-mi si mie adresa. Tare-mi place sa rad de altii.

 =  Florian
Ina Simona Cirlan
[31.May.05 01:05]
Daca ieri m-ai facut sa zambesc, astazi m-ai zdruncinat cu nadejde. Am ras cu lacrimi.
Vazui acu’ de ce m-am luat eu, de usa ta de la baie?
La modul cum ai pus problema iti dai seama ca nu-ti pot prezenta pe nimeni fara sa-mi iau vreun bobarnac. Iti pot prezenta in schimb un umorist „serios” cu foarte mult farmec, nu stiu daca l-ai citit pe Sache alias Vlad Catalin. Ti-l recomand cu caldura.
Tare iti multumesc pentru vizita si pentru portia asta de ras sanatos. Sa mai vii!
Regina balului, in izmene se straduie chiar sa iti faca o reverenta:))
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !