Comentariile membrilor:

+ in continuare, minune
Dan Mitrut
[24.Nov.04 16:50]
se cuvine sa marcam momentul, noi, rostitori pe aceeasi soarta.
ne-am scos inimile afara si le-am pus pe mainile talgere
am daruit tuturor ceea ce se poate tace si iubi pana la capat

multumim Almei si poezie.ro pentru ca exista acest cenaclu.
la mai mare
Magul

 =  De departe vin norii de zapada
Andu Moldovean
[24.Nov.04 17:08]
Dar atunci ne-au asteptat sa plecam; linistiti si fericiti; ca sa ajungem sanatosi pe la casele noastre care se numesc de atunci Pod Pogor Bucuresti si Pod Pogor Bacau si Pod Pogor Ploiesti si Pod Pogor Braila si inca altele.
Si daca distanta a insemnat vreodata ceva pentru mine, de atunci nu mai inseamna nimic. Trebuie doar o anume respiratie si o flacara, cat de mica... si sunt acolo.
Va multumesc tuturor,
Bobadil.

+ steluta cu felicitari
Laurențiu Orășanu
[24.Nov.04 17:13]
Pentru Alma si toti cei care au facut posibila aceasta intamplare minunata, o steluta cu felicitari.

 =  .
Dan Tristian
[24.Nov.04 17:55]
felicitari pt consecventa si seriozitatea de care dati dovada in aceste proiecte!

+ felicitări!
ioan ravel
[24.Nov.04 17:59]
am fost alături v-am simțit și poate atunci când vremurile mă vor așeza în normalitate și timpul se va opri din aberanta-i accelerare mă voi regăsi și eu printre "virtualiști".
felicitări alma și celor care au făcut posibilă frumoasa întâmplare!

 =  Linea
Dana Stefan
[24.Nov.04 21:51]
"cat e pana acolo?! si va fi cald in casa?!"..:)

ati reusit sa ne dovediti ca distanta dintre noi e de un brat si un deget, iar sentimentul de solidaritate si prietenie se toarna in tipare, la foc inalt.
va multumesc din tot sufletul, moldovenilor.

 =  Insula
Mihaela Marculescu
[24.Nov.04 22:10]
din nou bravo! armonie si consecventa, ce ne putem dori mai mult de la o echipa de organizatori? ca pe o insula bine marcata pe o harta a evenimentelor culturale, gasim - fara calcule foarte complicate:) - Virtualia.
PS > chelnerii aceia meritau si o epigrama?:D

 =  Cele bune
Daniel Dinescu
[24.Nov.04 22:27]
Felicitari si inca la mai mare! Si, dupa cum a spus si Ioan mai sus, sper ca intr-o zi sa fiu si eu cu voi mai mult real decat virtual, dar pana atunci, ne rugam sa va iasa bine evenimentele si asteptam cu sufletul la gura cronicile.
Toate cele bune insotite de bucuria de a va avea aproape...
Cu mult drag,
Daniel

+ *
Marina Nicolaev
[25.Nov.04 09:11]
felicitari pentru aceasta mare realizare!
inca din vremea studentiei mele, iesenii au fost mai "operativi" in ceea ce priveste literatura, organizarea, comunicarea etc.

+ remarcabil
Daniel Bratu
[25.Nov.04 12:13]
Cu verbe de sinteza aromitoare, articolul se construieste parca singur, prin colturi de pagina mustesc ironii subtile ascunse de reveniri matasoase, se simte atmosfera doinitoare din sala, caldura inimilor. Ceea ce era de remarcat se remarca, atat cat trebuie, cine a cantat, cine a recitat, cine a racit si s-a scurtcircuitat (pozitiv), nimeni si nimic nu este uitat.
Multumesc si eu cui i-a mai fost multumit dar, in special, celei care a facut posibila aceasta continuitate a magiei, Alina Manole.


 =  Ochiul Alinei
Albu Vladimir
[25.Nov.04 13:22]
S-a lasat putin asteptat acest articol dar pana la urma cu totii eram curiosi cum a aratat acest cenaclu privit prin ochiul iubitor de frumos al Alinei... imi place abordarea iar lucrurile spuse acolo foarte adevarate... poate cu exceptia unui singur amanunt... Azrail era racit si ragusit dar nu gripat - amenintare pentru comunitatea poezie.ro :)
E cu siguranta o intalnire ce nu se poate uita usor... parca toti am lasat la o parte complexele, timiditatea, prejudecatile si am trait o clipa dionisiaca.
Ma bucur ca atunci m-am aflat cu voi.

 =  mulțumiri și invitație
Alina Manole
[25.Nov.04 20:56]
Vă mulțumim pentru prezența voastră deosebită, reală și virtuală. Voi ați făcut cenaclul. Vă invităm, în primăvara lui 2005, la ediția a V-a a cenaclului și sărbătorirea a 2 ani de Virtualia.

Cu drag și deosebită considerație pentru voi toți.

 =  Alina Manole, inginer de Pod Pogor RESTUL LUMII
Preoteasa Marinela
[26.Nov.04 00:28]
Felicitări Alinei Manole! Încă odată Moldova lui Eminescu, Alecsandri, Creangă arată interesul deosebit pentru condei și slujitirii lui. Am citit cu deosebită plăcere articolul și mi-am amintit cu plăcere Conferință de topologie generală organizată de academicienii Olga Costinescu, Dan Brânzei și Haimovici, de înalta ținută a lucrărilor conferinței, de prietenia și respectul conducerii Iașului de atunci, de primirea cetățenilor la Teatrul din Iași, totul organiyat ca într-o localitate din afara României, așa că îmi închipui cât de minunat a fost acum când românul este în sfârșit liber! Felicitări organizatorilor și ar fi minunat să-și păstreze acest drum,să tot contruiască Poduri: Pod Pogor ... ,să devină obișnuință!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !