Comentariile membrilor:

+ Melonul este mai inalt
pusca ioan gabriel
[22.Oct.04 21:00]
Particular:vezi ca ai ceva mai multe vocale intr-unul din cele doua cuvinte ale ultimului vers, "nu e erou " -poate ar trebui sa mai citesti o data sintagma si sa eviti greutatea cu care se citeste.
Remarc utilizarea catorva cuvinte cu sens ascuns : 'corb' , 'scrum' sunt mai convingatoare, 'aur' nu prea...

General(concluzii): manuiesti usor cuvantul, incerci sa impui un nonconformism -care te prinde- ai si sclipiri (ultimul vers al doilea cuvant). Ai vazut ca am avut dreptate cu palaria de paie si melonul???

Bine ai venit printre noi.
Si o steluta pentru ca este si textul cu nr. 13 si ptr ca pe undeva mi-a placut abordarea.


 =  mai mult decat schizoid
Raluca Moise
[22.Oct.04 22:23]
m-am distrat teribil. se pare ca e din ce in ce mai bine, Ana. hai sa te vad cu un alt experiment. poate un text cu pers. I si a II-a, atat. ce zici?

 =  Lupisor
Gheorghe Ana
[02.Oct.05 19:06]
Mersi mult. Imi pare rau ca n-am mai putut sa stau pe chat. Sper sa fie o.k. Si multumesc pentru sfaturi.

 =  experiment esuat
Gheorghe Ana
[02.Oct.05 19:06]
Zic ca nu prea cred in textul asta. S-ar putea sa fie bine ca literatura, dar ca sentiment nu. Pot sa fac o mie de experimente, ce-am sa obtin? Bine, acum sunt si putin deprimata din punct de vedere intelectual.

 =  mana face nu capul...
pusca ioan gabriel
[23.Oct.04 00:46]
Ana... te rog sa fii calma... nu mai tasta stand in picioare.
Inca o data apelez la tine: fii calma!
Nu crezi in text pentru ca inca nu l-ai inteles nici tu bine. Ai avut o anumita idee in minte cand ai plecat la drum si acum nu mai regasesti acea sfera intacta pe care tu o asteptai de la text ci gasesti un text care are multe fisuri si stangacii pe care nu le asteptaisi mai multe trimiteri.Gasesti imagini si sensuri noi pe ca nu le doreai aici.Textul -repet-merita a fi citit.
Si te rog: aseaza-te odata pe scaun , nu te mai plimba prin camera!!!
Daca nu combini sentimentul cu forma buna pe care trebuie sa o aiba orice lucrare nu obtii literatura, mai ales poezie. 'Menirea poeziei este' spune Simion Bogdanescu- 'sa te surprinda la fiecare lectura, sa lase loc de interpretari'.Cu cat comentariile unui text sunt mai contradictorii, creeaza dispute, cu atat textul este mai valoros.
In sfarsit te-ai asezat jos.Ufff!
Poti sa faci 1000 de experimente???Poezia nu este barbat!! ce ai sa obtii??? Poezia este ca o femeie:iti face mereu surprize! Incearca sa o surprinzi si tu in budoarul ei si sa o intelegi ca pe o femeie..Tehnic nu ar trebui sa iti fie greu.Tehnic...
Si ca sa nu ma intelegi gresit: dintre textele postate pe site este singurul bun.. Celelalte 12 au substanta mult mai putina. Acest lucru dovedeste ca poti sa progresezi.Da-o dracului de deprimare intelectuala, da-l dracului de intelect... IN DEFINITIV CINE ARE NEVOIE DE EL?Scrii cu mana nu cu intelectul. Antreneaza mana sa scrie repede si bine, iar intelectul cand se va vedea depasit de performantele mainii, va incerca sa te uimeasca,va coopera si gata...
Acum poti sa tastezi iar plimbandu-te prin camera.

 =  Ar fi trebuit mai mult
Buzatu Adrian
[02.Nov.04 19:44]
Trebuie sa recunosc ca este un experiment destul de interesant, in masura in care acest cuvant mai are un loc intr-o incercare de critica. Dar cu toate acestea totul se termina prea repede, astfel incat nu reuseste sa exceleze nici la forma, nici la continut.
Inceputul este destul de subtirel si el, iar "sinceritatea" care vrea ii insufle viata este mai mult o sinceritate de rutina, cu nimic mai presus sau prejos decat alte lucruri marunte si nesincere.
Nu zic, textul tau prezinta interes si are si partile lui bune, care cred ca poti sa le observi si tu fara sa le mai enumar eu(mie mi-a placut:"Mi se cere să inventez povesti despre tine"), dar esueaza sa le valorifice.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !