Comentariile membrilor:

 =  Au se vor mai întoarce vremurile acelea?
C.D.
[26.Aug.04 23:13]
Da domnule Munteanu, așa se desființează un om... și prin dese strămutări. Vă rog însă să "lungiți" puțin episoadele... cam puțin pe zi, pentru curioși d'alde mine!

Cu respect!

 =  Trist ...
Roxy
[27.Aug.04 01:33]
Dureros ... dar se intampla ... Si inca des la noi in Romania. Totusi sunt curioasa care e motivul pentru care ati ajuns in infernul acela? Sper ca nu-s prea indiscreta...

 =  parere
Radu Herinean
[27.Aug.04 01:34]
eu cred ca ritmul e foarte bun, textele ar putea fiecare sa fie un pic mai lungi, fiindca mi se pare mult prea rar si fragmentat continutul de ansamblu.

 =  C.D., Roxy, Radu
Adrian Munteanu
[27.Aug.04 17:21]
C.D. - La început am postat un episod pe săptămână. Acum am trecut la două. După cum remarca Radu, pare să fie o periodicitate acceptabilă. Pot face și altfel dacă mi se va cere.
Roxy - Nu este vorba de mine în acest serial. Nu sunt atât de bătrân încât să fii făcut pușcărie politică la sfârșitul anilor 40. După cum scrie în titlu, este vorba de " mărturiile tatălui meu ".
M-ai întrebat de ce a ajuns într-o asemenea situație. Tatăl meu a fost liderul studentilor din Iași în anii 1935-36, s-a refugiat la Brașov în timpul războiului, iar aici a făcut parte dintr-un grup de peste 20 de persoane care se întâlneau clandestin și discutau posibilitatea de a înlătura regimul comunist care căzuse ca o plagă pe trupul țării. Un informator a denunțat întregul grup la Securitate. Toți au fost arestați și au primit pedepse între 5 și 10 ani. Tatăl meu a făcut cinci ani, a venit acasa , dar după trei ani a fost condamnat din nou și a făcut încă zece ani de închisoare. Acest lucru va fi dezvăluit în episoadele viitoare.
Radu - fiind vorba de memoriile tatălui meu eu nu-mi permit să umblu la text. Ar fi o imixtiune nefirească, având în vedere că eram copil pe acea vreme și nu cunosc din interior ororile despre care este vorba. De ce a scris atât de concentrat ? El explică în episodul nr.2, " Cuvânt introductiv ", unde precizează că nu a vrut să scrie nici memorii și nici un jurnal, ci doar niște însemnări, pentru ca perioada cea mai grea din istoria României moderne să nu fie uitată.
Vă mulțumesc că sunteți aproape. Rostul acestui serial se împlinește




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !