Comentariile membrilor:

 -  treburi
Radu Herinean
[01.Jul.04 12:51]
draga Eugen, eseul tau e doar o amarata injuratura politica care nu are ce cauta pe un site literar-cultural.
totusi nu am refuzat textul fiindca are cateva metafore bune si cateva parabole de-a dreptul impresionante, l-am incadrat doar in pagina ta personala, pentru cei care iti urmaresc cu sarguinta scriitura.
si pentru ca tot ti-am raspuns o sa ma refer si la ideea din text: intr-un fel ai dreptate sa ii injuri si i-am injurat si eu zilele trecute. de ce? fiindca in prima saptamana dupa alegeri s-au apucat sa asfalteze strazi secundare dar foarte importante pe care eu circulam zilnic, ce-i drept circulam destul de prost fiindca erau pline de gropi.
in alta ordine de idei, eu intotdeauna imi decorez singur camera atunci cand ma mut, indiferent ca e un birou nou sau o sufragerie noua, insa trebuie sa recunosc ca treaba cu sfintitul n-am facut niciodata, dar totusi nu cred ca m-ar costa prea mult, nici din banii mei nici din ai contribuabililor.
ce mi se pare ciudat este ca n-ai sarit in sus atunci cand a fost cumparata prima data mobila respectiva, atunci cand s-a pus drapelul de x miliarde pe casa poporului sau la alte manifestari de acelasi gen coordonate de partidul tau preferat.
nu e nevoie sa imi raspunzi, cam cunosc raspunsurile, si oricum ar fi inutil fiindca nu ajung pe textele tale decat ca sa le aprob atunci cand sunt postate.

 =  Trist
Eugen Galateanu
[05.Jul.04 15:29]
Draga Radu,n-aveam intentia sa iti raspund dar...tu iti cumperi singur mobila probabil. Primarul isi schimba mobila, cheama preotul, se sterge undeva, etc. din bugetul municipal-atunci can eu nu am bani sa asfaltez strazile ar am bani sa imi schimb mobila-s-ar parea ca nu sunt mai bun decat cel pe care l-am inlocuit. Nu simpatizez foarte tare nici PSDR-ul.Dar ei macar au dat impresia ca fac ceva.Cei noi au venit direct cu ciocoismul incorporat.

 =  o parere sincera
Radu Herinean
[05.Jul.04 15:44]
tu iti dovedesti FOARTE CLAR culoarea politica in momentul in care faci astfel de afirmatii la doar doua saptamani dupa alegerile locale. chiar crezi ca se putea face ceva vizibil in doua saptamani? pe cine crezi ca pacalesti ?

dar Eugen, problema e in alta parte. Tu nu stii deloc despre ce vorbesti, materialul acesta, ca mai toate probabil, fiind inspirat din intamplari disparate pe care le citesti in presa si este evident ca citesti doar presa de o anumita culoare.

si iata de ce afirm asta: de cand s-au schimbat primarii in Bucuresti au fost asfaltate FOARTE MULTE artere importante si mai putin importante, intr-un ritm incredibil de bun si foarte organizat. eu circul cu masina prin bucuresti ZILNIC asa ca stiu. asta ca sa dau doar un exemplu pe care l-ai amintit tu.

Apoi, PDSR nu mai exista de foarte multa vreme, acum se cheama PSD. Iar in ceea ce priveste "au dat impresia ca fac ceva" aici ai MARE dreptate. exact asta au facut: "au dat impresia ca fac ceva". din fericire tu esti printre cei foarte putini care au primit aceasta impresie, si asta fiindca citesti doar presa de o anumita culoare politica.

acestea fiind zise te las sa te intorci la ziarele tale, insa iti recomand sa mai schimbi din cand in cand programul. s-ar putea sa ai niste surprize. romania s-a schimbat foarte mult intre timp si la fel si oamenii.
cel mai tragic lucru cred ca este faptul ca imaginea romaniei in afara granitelor ar putea fi descrisa de oameni ca tine.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !