Comentariile membrilor:

 =  imi faci greata.
Florin Aderca
[20.Jun.04 06:54]
stii care e marele noroc al fostilor securisti? probabil ca stii, dar nu vrei sa spui. iti spun eu: libertatea. pe cat de simplu, pe atat de absurd. cum ar spune PAUL GOMA, acel SOLJENITIN roman,am fost invinsi cu propriile arme.eu iti citesc textele la 5 dimineata. nu stiu cand le postezi tu din MANCHESTER si nici nu ma intereaseaza.(de fapt stiu, dar imi faci greata!). am impresia ca m-am nascut doar sa-ti spun tie ca imi faci greata. esti un nimic, iar textele tale nu te salveaza. crezi ca esti un nimic transcendent prin poezie? ei bine, nu. esti doar un rahat, si nici macar nu esti un rahat impachetat frumos.
nu stiu daca ti-am mai spus, dar esti cel mai bun vomitiv de pe piata.

 =  Nene Galateanu, ai intrat pe mana blanosilor de cenzori...
George Brasoveanu
[20.Jun.04 14:12]
Maestre Galateanu,

M-am stricat de ras cand am vazut ca te-au ars cenzorii la -10. Da' sa stii de la mine ca orice sut in cur e un pas in fata.

P.S. Imi destinzi pauzele de tigara.

P.P.S. Sa zic si ceva de poezie, ca dup-aia zice cenzorii ca nu respect reglementu'. Deci. Poezia ar fi buna daca n-ar fi foarte proasta. Cam asta am avut eu de zis.

 =  Cu bucurie, pentru cei ce mă citesc
Eugen Galateanu
[20.Jun.04 16:27]
Dragilor, scumpilor, "vale e me ama". Pentru cultura dvs. generală, atâta cătă este, "fiți fericiți și iubiți-mă" .Eu mă amuz teribil, ceea ce vă doresc și vouă.
Trăiască roșii și roșiile!
Cât despre poezie, s-o degustați sănătoși. Așa cum spune și dl.Aderca, orice rahat înghițit e un pas înainte.

 =  Dlui.Aderca cu bucurie
Eugen Galateanu
[10.Dec.18 14:27]
Vaaaai, dar ce mă bucur!!!! La 5 dimineața, când eu dorm ca un porc securist ce sunt (sau fost, mă rog) matale mă citești ! E ceva mai ca în Jean Valjan! Sunt superimpresionat ! Ți-ai descoperit și menirea! Parcă te și închipui, dle. Aderca, îți consulți disperat Internetul, zici "ah, a mai venit un rahat! E ultimul, dar o să îl consum și pe acesta" și apoi haț!. Poftă bună! Cât despre Goma, e jalnic. El și adoratorii lui.

 =  E jalnic dragi tovarăși, jalnic
Eugen Galateanu
[21.Jun.04 01:18]
Da, buni prieteni, am -10 la română. Ei și ? pentru cultura dvs. generală am 100 la Engleză. Ei și ? Am 8 volume publicate. Ei și ? Dacă inteligența dvs. medie spre jalnică vă face să atacați o chestiune pe care n-o înțelegeți e treaba dvs. N-am spus că ar fi cea mai bună și nici cea mai proastă. Dar la atacuri suburbane de tip Aderca ar trebui să țip ca din gură de șarpe către dl.H să îl pedepsească pe mitocan ? Sau ar trebui ca un bun catolic ce sunt să nu vreau moartea păcătosului ci îndreptarea sa ? Vă las pe voi, criticii mei din această pagină să ieșiți din această dilemă. Vă așteaptă afară o hârtie igienică să vă ștergeți puțin.

 =  lamurire
Radu Herinean
[21.Jun.04 01:31]
Eugen imi pare rau pentru aparitia acelui comentariu trist publicat de Florin Aderca (si el un trist). Am admonestat deja editorul care a aprobat comentariul fara sa il citeasca cu atentie. Raul e deja facut insa daca doresti pot refuza acum acel comentariu, desi dupa parerea mea ceea ce scrie acolo ii face mai mult rau autorului decat tie.
Textul tau e bun, probabil a deranjat pseudo-atitudinea politica, insa fiecare cu piticii lui.
Oricum observ ca ai cativa cititori constanti si hotarati care te citesc cu obstinatie. E si asta o realizare. Ii rog totusi pe acesti cititori sa renunte la comentariile razbunatoare si daca asta e singurul motiv pentru care citesc si comenteaza sa faca bine sa isi gaseasca o alta ocupatie.

 =  Unde este textul bun?
Florica Bojinovici
[21.Jun.04 16:08]
"Textul tau e bun, probabil a deranjat pseudo-atitudinea politica, insa fiecare cu piticii lui"
Scuzati-ma dar eu nu vad in nici un fel unde sunt calitatile acestui text ( metafore sau imagini originale). Si stau destul de bine la capitolul cultura.
M-am inscris pe site sa pot comenta unele texte care mi-au placut. Nu indraznesc sa scriu si eu deoarece consider ca trebuie sa fie cu totul deosebit ceea ce as spune pentru ca un om sa isi sacrifice timpul sa-mi citeasca ideile intr-un eseu.


 =  unde este textul bun?
Florica Bojinovici
[21.Jun.04 16:08]
"Textul tau e bun"
Desi am si eu ceva idei pentru un eseu nu indraznesc sa public pe agonia pentru ca nu le consider ceva suficient de bun pentru a rapi din timpul cititorului. De aceea nu inteleg unde este textul d.lui Galateanu bun. Mie mi se pare banal, fara nici un fel de imagini poetice si cu un barbarism care ar oripila orice minte inteligenta- "VIPesa
Cu picioare și minte așișderea"

 =  florica
Radu Herinean
[21.Jun.04 16:11]
nu e nevoie nici de metafore nici de imagini originale ca sa ai un text bun. te las sa mai citesti.
apropo de așișderea, nu l-am observat, cred că "așijderea" e corect, însă e un impediment minor.
Florica, daca tot nu-ti place poezia acestui autor, de ce revii obsesiv asupra ei?

 =  Comentariile oneste sunt neprețuite
Eugen Galateanu
[21.Jun.04 20:31]
Ar fi absurd să mă deranjeze comentariile. Totuși, anumite lucruri sunt scrise într-un limbaj incalificabil- și ele "șochează". În rest, sunt primul care știe că poezia lui e slabă.

 =  Deci, să nu ne vindem țara!
Eugen Galateanu
[02.Oct.05 19:06]
Să nu ne vindem țara, s-o scoatem în arendă
Cu ochii minții noastre s-o consumăm încet
Să nu ne vindem țara, s-o zvârlim la closet
Sau pentru mici semințe un prea sublim cornet
Să nu ne vindem țara, altfel ce s-ar mai face
Atâtea mii și mii de dobitoace ?
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !