Comentariile membrilor:

 =  despre
Mae Stanescu
[18.Jun.04 00:14]
am vazut un sondaj de opinie pe pagina lui greg si erau acolo enumerate cateva nume de autori tineri, pe mine personal m-ar interesa sa stiu mai multe despre aceasta "lume" contemporana mie, despre evenimente culturale si chestii de genul asta...

 =  RFC - câteva idei
Irina Iacovescu
[18.Jun.04 06:12]
Felicitări pentru inițiativă, va fi cu siguranță o excelentă carte de vizită.
Mi-aș dori să se regăsească în newsletter orice inițiativă care ar fi de interes "comunitar" (lansări, dezbateri, concursuri etc) și de asemenea ce prezintă interes pentru un vizitator nou, pentru început chiar o "descriere de popularizare" a site-ului (dacă pot spune așa). Pe site
exista rubrici fixe care trebuie "cooptate" în newsletter.
Atât, pentru moment. Voi mai reveni cu un comentariu.

 =  poezie.ro : acestea sunt parerile lui hyp1
Flaviu Rizeanu
[18.Jun.04 12:03]
Pareri:
Pentru cei noii veniti sau cei care nu sunt inscrisi ar fi bine sa existe o descriere a oportunitatilor pe cae le ofera site-ul, asa cum a fost gandit. De ce poezie.ro? Ce ne ofera? Avantaje...

O rubrica de evenimente de la comunitati ar fi binevenita cu link-uri spre articolele respective. Paranteza: Si comunitatile nonbucurestene poezie.ro ar trebui sa beneficieze de sprigin logistic si in organizare, sfaturi, directii, nu crezi Radu?

Link catre subiectul cel mai fierbinte al saptamanii.

Neaparat concursurile trebuie trecute in e-mail. Chiar sugerez sa ai in profil posibilitatea de a bifa daca vrei sa fii anuntat imediat ce este postat ceva la concursuri.

In profil utilizatorii trebuie sa poata opta pentru a primi sau nu acest e-mail (sau doar anunturi ultra importante)... sau mai bine zis sa poata bifa ce sa primeasca si ce nu.

Un link catre un formular de sugestii si/sau reclamatii.

Alte idei pentru prima pagina a site-ului:
top statistici:
cel mai prolific postator (creatii)
cel mai activ utilizator (comentarii)
cel mai activ utilizator pe chat
utilizatorul cu cele mai multe stelute

cel mai obiectiv utilizator ca si critica ((sistem de vot)
cel mai indragit utilizator (sistem de vot)
cel mai antipatic utilizator (sistem de vot)

Sustin in continuare implementarea unui sistem de apreciere a textelor prin intermediul stelutelor, dar acestea sa fie acordate ca urmare al numarului de voturi ale utilizatorilor. Consider ca o singura persoana, fie ea si editor poate fi extrem de subiectiva in acordarea unei aprecieri care poate fi considerata importanta de membrii site-ului. In acest mod vor fi implicati toti utilizatorii in mod direct in alegerea celor mai bune texte. Discutiile pe aceasta tema vor fi eliminate. Se poate pastra si sistemul actual (sa spunem stelute albastre), dar care sa vina ca o recunoastere suplimentara din partea unui utilizator cu acces mare pe site.

acestea sunt parerile lui
hyp1


 =  corectura
Flaviu Rizeanu
[18.Jun.04 09:20]
"pentru noii veniti" in loc de "pentru cei noii"

+ Salutară inițiativa, Radu
Tudor Negoescu
[18.Jun.04 12:04]
Mae, ca să aflăm despre ,,chestii de genul ăsta" trebuie să citim mai mult revistele literare care apar la noi, să ne luăm notițe, ca la școală, să ne facem fișe de lucru. Asta cere timp (și bani), alergătură pentru a face rost de respectivele publicații. E și o muncă ingrată, de ce să nu o spunem. Cine are timp de-așa ceva? Am avea ocazia să găsim în paginile lor o seamă de autori tineri, unii dintre ei deja consacrați. Spre bucuria noastră, am început să dăm și peste autori care evoluează pe acest site. Dacă vor confirma, ucenicia lor pe site va fi comentată în mod favorabil mai tîrziu, sînt sigur de asta.
Dacă trebuie făcut ceva, păi tocmai realizările lor ar trebui făcute cunoscute prin acest newsletter: aparițiile în reviste, semnalarea cărților lor, reacții critice despre ele etc.
Sînt din ce în ce mai mulți autori care publică, lansează cărți, dar, din păcate, nu scrie nimeni despre ei(ele). Cînd găsim o recenzie, o semnalare, ar fi bine să o popularizăm, spre bucuria autorului cu pricina, acest fapt fiind și un prilej de sărbătoare.
Dar asta presupune să renunțăm la orgoliile personale, ceea ce, să recunoaștem, e un pic mai dificil...

 =  parere
george vasilievici
[18.Jun.04 16:55]
e ok ce vrei tu sa faci. poate reusesti sa atragi pe site mai multi scriitori ce lucreaza prin redactiile diverselor reviste culturale din tara, asa ar exista o comunicare reala si pulsul literaturii contemporane ar putea fi ferificat cu precizie. de ce nu le trimiti niște invitații?

 =  CDP
bodia diana sorina
[02.Oct.05 19:06]
Nu am apucat sa citesc celelalte pareri, deci scuze daca repet ce probabil au spus si altii. Cred ca ar interesa date cu privire la viitoare intalniri sau dezbateri, apoi despre noile talente, ce mai e nou si bun in poezia contemporana ( si nu neaparat numai de la noi, dar si publicatii straine sau chiar publicatii ale romanilor in strainatate).

 =  .
Mae Stanescu
[19.Jun.04 23:19]
"cel mai prolific postator"
"cel mai actic utilizator"(comentarii)
etc..

la ce bun toate astea aici?!

nu mi se pare o idee buna,
pe mine personal, m-ar inhiba chestia asta:

 =  Mae
bodia diana sorina
[02.Oct.05 19:06]
Cum adica te-ar inhiba? In ce sens?

 =  o precizare
Irina Iacovescu
[21.Jun.04 12:40]
Am uitat un amanunt important apropo de newsletter: avem si un post de radio care trebuie promovat, nu? Radio Agonia!

 =  Părere
Dobrescu Petrisor Elvis
[22.Jun.04 15:27]
Foarte bună ideea. Eu cred că acest newsletter ar trebui să conțină în primul rând actualitatea culturală pe care o propune site-ul. În condițiile în care, pe acest site - vorbesc despre mine, fiindcă nu-mi permit să vorbesc de colegii mei de aici în necunoaștere - se află un interviu ce ar putea la fel de bine să apară în România literară, cu Simion Dănilă, cel mai bun traducător al lui Nietzsche din România și al cincilea traducător din lume ca valoare al operei lui N. într-o limbă străină, păi eu cred că ar putea să intereseze pe toată lumea. Apoi, evenimentele ce au loc în diferite localități ale țării sub brand-ul poezie.ro. Nu în ultimul rând, cred că ar trebui să conțină și poeziile alese de dvs (subiectele fierbinți), poate se mai poetizează lumea.

 =  Multumesc, Radu
Andu Moldovean
[24.Jun.04 14:24]
Eu zic ca ar fi bine sa contina in primul rand cele mai apreciate texte. Evenimente, etc, evident. Sa contina neaparat unde se va tine urmatorul cenaclu sa stiu si eu :-)

 =  parere
andrei nicolescu
[19.Jul.04 17:27]
cel mai mult mi-as dori o restrictie sau ceva de genu a membrilor cu nivel 0, care-si fac cont, de dragul de a-si face cont, si se semneaza cu doua nickname-uri. daca este posibil, obliga-i intr-un fel sa-si treaca numele adevarat (sau fals, daca vor sa-si pastreze anonimatul precum un actor de mana a treia, desi discutabila faza cu anonimatul), iar apoi sa-si conceapa un nickname pentru evitarea confuziilor intre membrii cu aceleasi nume sau pt chat.

 =  multam!
laura gheorghiu
[24.Nov.04 16:25]
Domnule, mi-ar folosi sa stiu ce concursuri curente mai sunt.
Ce zic clasicii in viata despre ce-i mai bun sau ce-i mai rau pe-aici.

Eu nu prea stiu sa folosesc tehnica dar poate un cuibusor cu ceva reguli pentru fraerii de pe chat ar face de ras obrazul acestui site! Ziceam si eu!

Multam!

 =  doar o parere
Gabi Schuster Cărărușă
[25.Nov.04 15:32]
Gasesc propunerea cu topurile statistice: cel mai...(de toate felurile) nu prea fericita. Oricum subiectivismul nu poate fi inlaturat, deci ar iesi mai bine in evidenta anumite lupte surde care, dupa mine ar trebui sa ramana mai degraba in bucataria site-ului, cunoasteti vorba cu rufele...
Pe de alta parte,mi pot destul de usor imagina ca la cel mai bun text iese un anunt de casatorie, de botez, sau de bine ai (re)venit, etc., ceea ce este foarte frumos dar se departeaza astronomic de subiectul poezie.ro.
Fenomenul "stelute" ar merita dupa mine o dezbatere suplimentara pe site.
Cat despre felicitari rupte de textul poetic, ele ar putea primi un loc aparte pe site, care sa nu impieteze asupra valorii textelor, pe cat se poate.

 =  Despre tinuta
Gabi Schuster Cărărușă
[25.Nov.04 15:40]
Revin.
Dupa parerea mea tinuta newsletter-ului ar trebui sa fie eleganta, deci nu prea lung, nici prea incarcat. Prea multe comunicari incarca atentia cititorului, si el nu trebuie speriat din start, ci facut numai curios asupra ceea ce sa intampla pe site. Deci numai esentialul, sau ideile principale. Ca o femeie frumoasa care nu isi umbreste frumusetea cu prea multe zorzoane.

 =  un nr de telefon ptr S. O.S!
Preoteasa Marinela
[21.Jan.05 15:23]
Idei multe si bune!
Eu cred ca ar fi de folos siteului daca ne-ai da un nr de telefon la care sa vorbim cu tine in caz de S.O.S.
Multumesc anticipat,
felicitari pentru site!
Cu respect,
Marinela Preoteasa

 =  Top-creatii
Trif Monica
[04.Aug.06 20:54]
Un top saptamanal cu cele mai bune creatii literare si daca sunt noi activitati literare.[asta pt newsletter]
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !