Comentariile membrilor:

 =  e cineva
Radmila Popovici
[10.Dec.18 14:27]
Intuiesc că e cineva care știe valoarea.E cel din răstignita Iubire Absolută.Ți-am descoperit o mică părticică din suflet în această Duminică și-ți mulțumesc.

 =  Am nevoie de ea ca de aer!
Aniela Ungureanu
[23.May.04 20:49]
Iti multumesc si eu Radmila pentru citirea umilelor si sincerelor mele cuvinte. Sunt intr-adevar o parte din sufletul meu. Am nevoie de o anumita iubire care-mi lipseste acum. O caut si ma rog sa ma gaseasca, se ne intalnim undeva, candva, cat mai curand. Am nevoie de ea ca de aer!

Cu primavara la tampla,

 =  parere
elena maria
[23.May.04 22:16]
stii, poeziile despre lacrimi sunt in general prea lacrimogene. Clar ca barbatii nu le gusta! Eu iti spun ca mie imi place, nu poezia care este scrisa aici, ci trairea exprimata. Fiindca nimic nu mi se pare mai important in actul de a scrie decat trairea care este in spatele textului propriu zis. Forma, expresivitatea, briz-brizurile, toate astea sunt chestii secundare in opinia mea, ele vin de la sine uneori, uneori nu vin deloc, depinde de cantitatea de talent a fiecaruia.
Ca sa conclud: foarte periculoasa tema si foarte grea de abordat, nu foarte reusit ca text insa puternic si emotionant prin autenticitatea trairii interioare (care, culmea, se simte, in ciuda saraciei, zic eu, de expresivitate artistica!!!)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !