Comentariile membrilor:

 =  aici
Radu Herinean
[04.May.04 00:49]
daca aveti probleme astept comentarii aici.

 =  kilometri pe ora :P
Paiu Constantin
[04.May.04 01:07]
hah, "va rugam sa inchideti telefoanele mobile". la atatia kilometri pe ora poate dauna :D

 =  am o nelamurire
Irina Iacovescu
[04.May.04 21:55]
radioul merge super! programul e variat si "bine temperat".
o singura intrebare am: nu se pot alcatui playlisturi individuale? spre exemplu, vreau sa ascult o poezie de doua ori, fara sa ascult inca o data toata selectia etc. cum fac?

 =  o solutie
Radu Herinean
[04.May.04 23:16]
deocamdata nu poti.
va exista in curand o emisie separata cu "dedicatii" pentru care vizitatorii vor putea vota care este urmatoarea "piesa" din playlist.

 =  Intrebari
andra rotaru
[04.May.04 23:18]
Buna Radu! Probabil ca esti persoana care poate sa-mi raspunda la cateva intrebari. In cazul in care vreau sa-mi protejez textele trimise la diverse concursuri sau reviste de plagiat, ce pot face legal? Multumesc anticipat!

 =  pai...
Radu Herinean
[05.May.04 01:37]
andra, cred ca tot ce poti face in astfel de cazuri este SCANDAL. cred ca este posibil sa iti inregistrezi toate creatiile in asa fel incat ele sa fie protejate prin legea dreptului de autor dar banuiesc ca asta inseamna sa cheltuiesti timp si bani.
am sa incerc sa revin cu mai multe informatii.

 =  Incriptarea textelor Andrei!
Bogdan Geana
[05.May.04 08:34]
Andra, Radu are din pacate perfecta dreptate. Trebuie sa iti inscrii brandul, si pe urma poti cere daune. Doar atat. Sau poti face smecherii de genul anagramare si criptare a textelor in asa fel incat daca nu poti sa le ceri daune materiale poti cel putin sa le faci publicitate negativa dand la inveala mesajele subliminale din textele tale. Asta din urma mi se pare ingenioasa, in masura in care stii sa te joci cu ea.

 =  NU mai conteaza cate tzepe ai luat ...principal este sa nu mai iei....ha ha
dragos
[06.May.04 12:50]
ce mic este internetul ...dau sarci dupa videoclipuri si ce sa vezi : Domnul Radu Herinean ....hm mi sa parut mie cunoscut numele ...pai da domne gata stiu ..am lucrat in inalta functzie de operator pentru neste emisiuni (nu le mai specific ca cine stie ..) la pipe ..bine intzeles ca nu mai stii Domnu' Radu care dragos pentru ca nu am mai vazut nici un ban de la voi ..da da nu am vazut nici un ban ..si am bagat filmari prin discoteci si mai stiu eu pe unde ....
si inafara de asta mai filmam si pe casetele mele deoarece asa zisul reporter pleca la filmare fara casete la EA...
hm ..dar nu mai conteaza tre sa fim fericiti si sa traim clipa deoarece poate maine ne ia al de sus sigurantza de curent si imagine ..si gata INTUNERIC>>> ha ha ha
vreau sa iti spun domnule Herinean ( mia placut aia cu hernia..ha yha) ca si eu mai nou lucrez videoclipuri...
daca vreo data ai nevoie de macara pt camera video (robotizata) si bineintzeles platesti si bine ....potzi sa apelezi la mine...dispun de o macara de 12m care tzine orice TRV DV ...hai sa ai o zii buna si poate pentru cat am bagat pentru voi filmari dai si tu o bere ......

 =  Dragos Voda, rudă cu Țepeș
Radu Herinean
[10.Dec.18 14:27]
dragoshel, tin foarte bine minte despte cine este vorba, si sunt ABSOLUT SIGUR ca singura datorie intre mine si "el", care a ramas din colaborarea aceea sunt niste manuale de la dpsVELOCITY care au ramas la "Domnu'" operator Dragos si pe care le-as vrea inapoi.
probabil inca ai numarul meu de telefon (fiindca e acelasi ca acum 5 ani, fiindca oamenii FARA DATORII nu isi schimba numerele de telefon) asa ca poti sa ma cauti ca sa lamurim orice datorie crezi tu ca exista.
oricum, acest site nu are nici o legatura cu manuale de Velocity sau cu bani pe care crezi tu ca ii ai de luat, asa ca daca nu mai ai numarul de telefon trimite-mi un email cu numarul tau sau ti-l dau eu din nou pe al meu. adresa e aia e contact de pe toate paginile site-ului.

 =  :">
bodia diana sorina
[21.Jun.04 03:19]
Stiu ca e idioata intrebarea mea : dar despre ce radio e vorba si pe lungime il gasesc?:D

 =  gata
bodia diana sorina
[21.Jun.04 03:19]
Am descoperit. Din lene si comoditate prefer sa intreb decat sa acord 2 minute unei cautari f simple . :)

 =  Intrebare
Lucian Parfene
[26.Aug.05 22:33]
vreau sa va pun si eu la dispozitie niste texte pentru a fi inregistrate si ascultate la radio. Cum procedez?
E vorba atit de teatru, proza si poezie.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !