Comentariile membrilor:

 =  Singuratatea
Adrian Munteanu
[03.May.04 17:48]
Îmi sună ca un poem al singurătății. În fața sublimului și a decăderii rămânem mereu singuri. Neașteptat pentru mine este contextul în care starea a fost introdusă, cu un remember al altei epoci. De ce nu ? Sau de ce nu ar fi fost valabil și în apropierea noastră. S-ar putea ca atunci starea să fi fost resimțită cu mai multă acutitate. E doar o părere personală.

 =  Adrian
Florin Hălălău
[04.May.04 14:15]
Am făcut referirea la perioada proletcultistă doar pentru a induce mai pregnant ironia la adresa celor care scriu doar pentru a se afla în treabă. Și atunci, ca și acum, scara răsturnată a valorilor îi face remarcați pe acești impostori. Onorat de trecere.

 =  florin
Eugen Suman
[04.May.04 14:26]
eu cred ca nu trebuie sa generalizam. nu toti cei remarcati azi sunt impostori. poemul este ironic, intr-un fel descurajator pentru cei care "scriu ca sa se afle in treaba" desi nu cred ca recunoaste cineva asta. sfarsitul foarte foarte bun.

 =  Eugen
Florin Hălălău
[04.May.04 14:45]
Cu siguranță nu m-am referit la cei remarcați pe bună dreptate. Oricum, timpul (și nu trebuie să avem prea multă răbdare) va cerne valorile. De asemenea, onorat de trecere.

 =  Florin misogin:)
Diana Iepure
[04.May.04 15:08]
Cu același succes ai fi putut spune "el scrie". Sună chiar mai bine:
el
la etajul doisprezece al poeziei
singur cu gloria
scria
NU?!:)
Vv...

 =  forta ambitiei
Mihaela Maxim
[08.Jun.04 11:54]
rupand crenguta de pe care poezia mai fugea in realitate

 =  inutil
Sigartau Alex
[26.Jun.04 04:56]
atat de inutil mi se pare acest poem. oarecum, parca l'am mai citit sau auzit undeva, oarecum. nimic nou, nimic interesant.
"poezie de intelectual","poezie de cafenea" etc.
sunt aceleasi frustrari autoinduse ale intelectualului de bistro. nu ma refer la domnul Florin Hălălău. poate fi oricine.

 =  eroare
Florin Hălălău
[26.Jun.04 20:01]
Nu mă simt frustrat pentru că există scribi care scriu mai mult decît mine. În nici un caz.

 =  mie chiar mi-a placut!
Mihaela Maxim
[26.Jun.04 20:09]
uneori de vinovati ce suntem, uitam ca de fapt realitatea este uneori mai mica si nu chiar atat de importanta. unii poate nu mai stim de unde plecam, urmariti de cate un sentiment. important este sa crezi, sa simti, sa faci ceva cu tine, cu timpul, fiinta si gandurile tale.
si daca mai poti, sa nu uiti de unde ai plecat, sa mia arunci cate un ochi imprejur... mi se pare o invitatie la a trai cu adevarat, in afara cochiliei, chiar daca-si au si ele stagiul lor in formarea fiecaruia.

 =  re-iterare
Sigartau Alex
[26.Jun.04 21:31]
nici macar nu era vorba de "scribi" care scriu mai mult. sau poate exprimarea mea a fost ambigua si domnul Florin Hălălău nu m'a inteles...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !