Comentariile membrilor:

 =  În rest, nimic nou pe frontul de est
Virgil Titarenco
[23.Apr.04 04:47]
Eugen, mi se mai întîmplă să te citesc cu toate că de la un moment dat mi-am cam dat seama că nu se prea mai merită. Ești, după părerea mea, prin multe lucruri pe care le scrii, un fel de întrupare a frustrării și nostalgiei post-comuniste care va dispare odată cu timpul. Să nu mă înțelegi greșit, eu cred în necesitatea curentului de stînga în societate, dar îți spun sincer, tu nu îl reprezinți. Ești din păcate prea plin de slogane și nostalgii. Stînga lozincilor s-a fumat prin anii șaizeci. Dar asta are mai puțină importanță pentru că oricum tu nu prea auzi pe nimeni. Pari prea fascinat de sonoritatea propriei voci în portavocea pe care o împrumuți din cînd în cînd de la poezie dot ro.
Aveam doar o întrebare: cînd vorbești despre "pe toți în troaca noastră" bănuiesc că te referi la ceva în care locuiești tu și cu cei din jurul tău pentru că eu nu cred că locuiesc în așa ceva nici la propriu și nici la figurat. Și ceva îmi spune că nici ceilalți colegi de pe poezie dot ro. Așa că ai grijă la folosirea pronumelui posesiv (parcă așa îi zice). Poate mai bine ziceai "pe toți în troaca mea".
Poate ar fi bine, dacă nu te superi bineînțeles, să ai grijă și la gramatică: se spune, în respectivul context, "este poetul prefacerilor, al metamorfozelor" și nu "este poetul prefacerilor, a metamorfozelor".
În ce privește Păunescu... mi-a plăcut mai ales partea cu "Păunescu este poetul țăranului". Rîd cu lacrimi. Savuros. Știi, în cazul în care tu chiar crezi toate adulațiile astea pe care le scrii aici, mă gîndesc că într-adevăr, comunismul n-a existat. Au existat doar o gașcă grobiană de excroci care au știut (și mai știu încă) să manipuleze masa amorfă de naivi ai României. În rest, nimic nou pe frontul de est.

 =  Si totusi, exista!
Gabriela Marieta Secu
[23.Apr.04 05:52]
Si totusi, exista!
Poetul... si din nefericire - politica...
Exista oameni saraci, si oameni bogati...
Exista si antipatiile si adoratia...
Raul si binele,
Ura si dragostea, si noi - cei care putem avea pareri diferite...Exista invidia, exista si capra vecinului, exista si de ce el si nu eu...
Ne place sau nu - din literatura romana nu pot lipsi, nu mai pot lipsi: Sorescu, Stanescu, Blandiana, Dinescu, Vulpescu, Moartea caprioarei cu Labisul ei, Cartarescu, si cu voia dv. A. Paunescu... in poeme poeti... in viata niste oameni ca oamenii cu bune si rele, artistii nu sunt dumezei, si daca ma gandesc mai bine, cred ca nici Dumnezeu nu ar fi lipsit de greseli...
Si totusi, exista!

 =  zilier la mila voastra
Nicolae Tudor
[23.Apr.04 11:01]

Nu fac politica, dar il admir pe Adrian Paunescu.
Ca om, fiindca este atacat omul, ca om il admir. Cele ce a reusit sa faca depasesc puterile obisnuite. Eram militar si comandandul m-a pus sa-i scriu pentru a rezolva o problema a unui ... nedreptatit. Acum cativa ani am dorit sa-l cunosc personal si m-a primit in casa lui. Oamenii din prima linie ar trebui iubiti. Maine – poimaine nu va mai fi.
Ceausescu l-a solicitat sa linisteasca poporul si a refuzat. Daca accepta s-o faca nu se stie daca mai stiam astazi ce e libertatea.
Cu stima.

COLINDUL OMULUI SARAC
Adrian Paunescu

Nici la unii, nici la altii, n-am gasit in viata mila,
Niciodata, pentru mine, nu sunt locuri nicaieri,
Am o munca amarata si o pensie umila
Doamne, vindeca-mi plamanii si mai da-mi ceva puteri !

Nu am bani nici pentr-un timbru sa trimit si eu scrisoare
Alora de ne mananca si fac baluri de cristal
Si butelia mi-e goala, fiecare os ma doare,
Toti intrati in Europa, iar eu intru in spital
(...)
A venit in Romania vremea hotilor de tara ?
Ati luat vreo hotarare sa scapati de muncitori ?
Saracia ne distruge, dar uitarea ne omoara
N-acceptam, de-aceeasi boala, sa murim de doua ori

N-am dorit aceasta lume, nu mi-e dor nici de cealalta,
Tiranie ? Anarhie ? Doua masti, acelasi chip !
Si mi-as face eu o lume, dar n-am bani sa-mi cumpar dalti
Si ma dor cumplit plamanii, n-am putere sa mai tip.

Doar atat va mai pot spune : faceti pace pana maine
Ca, de nu, cu mana goala, la palatul vostru sap
Si satul, si ieri si astazi, de acelasi trai de caine,
Ma asez sub legea voastra si ma scol cu voi in cap
(...)
Doamne, iarta-ma de toate si de raul din cuvinte,
Zilier al milei tale am ajuns in tara mea,
Pentru mine e totuna, m-am pierdut de cele sfinte,
Nu stiu cat mai am putere, nu stiu cat mai pot rabda.

Painea-i scumpa, frigu-i mare, fratii nu apar niciunul,
Prin vitrinele aprinse numai ranjet sfidator
Cica-i mare sarbatoare, cica a venit Craciunul,
Dar eu nu mai cred in astia si in calendarul lor

M-au mintit si unii si-altii, zac de raul tuturora,
Sunt, de cand ma stiu pe lume, rob mereu la alti tirani.
Totusi , a avenit Craciunul, bucurati-va, e ora,
Eu ma sting fara de vreme, insa voua : « La multi ani ! »




 =  Cu respect, de pe celalalt mal al Atlanticului
Eugen Galateanu
[23.Apr.04 14:30]
Stimate domnule Virgil,
Ma bucur ca ma cititi cand si cand. Asa cum stau acum la Manchester -intr-un fel sunt un nostalgic-dar nu chiar unul obisnuit. Sunt un nostaligc al vremurilor "bune" altoite pe "vremurile proaste" de azi-sunt un comunist liberal-sau un liberal comunist-dar asta nu are nici un fel de importanta.Cand ma refeream la troaca ma refeream la mentalitatea romanului de a da in cap si a trage in jos pe altii mai rasariti-chestia asta se leaga de mentalitatea de robi si in nici un caz de comunism-dovada mancatoriile din diaspora.Eludati insa chestiunea-este Paunescu un mare poet ? Si daca nu, de ce ?
Cu respect, de pe celalalt mal al Atlanticului

 =  eugen
Eugen Suman
[23.Apr.04 14:54]
chiar ma intreabam cand o sa ajungi si la "magnificentul" paunescu. vezi ca mai e unul, nu stiu ce prof' care se disculpa in luceafarul nr. 15 pentru o afirmatie facuta intr-una din cartile lui. suna cam asa (despre nicolae ceausescu) : "nu se stie daca istoria romaniei va mai cunoaste un personaj de o asemenea magnificenta". zice ca "magnificenta" nu inseamna neaparat (!) ceva pozitiv. respectivul mai zice si ca poetii sunt niste "oameni cu gandire defecta" dar sa trecem peste. cam asa si ce faci tu cu paunescu. el a avut grija de dosul lui nea' nicu, altii au grija de dosul lui. cate despre "poeziile" lui, ramane cum am stabilit.

 =  Domnului Suman, cu tristețe
Eugen Galateanu
[02.Oct.05 19:06]
Stimate Eugene,
Cum e cu poeziile lui Paunescu ? Poti sa vezi poetul in spatele celor 100 si ceva de kg ? Poti sa+i vezi opera sau te chinuie doar faptul ca l-a pupat in fund pe ... ? N-a fost singurul. Iar daca n-ai fost niciodată la un cenaclu Flacăra, în anii 70, ai pierdut.
Nu mi-a plăcut niciodată Ceaușescu. Dar e trist dacă legăm un poet de fundul lui. Așa l-am putea lega pe "apostolul pătimirii neamului"-Goga-de dreapta fascistă-pe Radu Gyr de legionari...pe Brasilach și Celine de naziști...și multe altele.Când vom putea judeca opera și nu omul ?

 =  Eugen
Virgil Titarenco
[24.Apr.04 04:12]
Eugen, știi care e problema? Tu nu joci „fair”. Pe de o parte faci distincția între om și poet și ne „obligi” să spunem ce credem doar despre poet. Apoi ne tot doinești din cenaclul Flacăra care fie vorba între noi a fost una dintre cele mai dibace diversiuni ale aparatului politic comunist din România acelor ani. Normal că trebuia să apară și Pittiș și Vintilă. Că dacă refuzau probabil că știau ei ce pățesc. Avea nevoie mascarada aceea de “cultură liberă” și de jucători de valoare ca să fie credibilă nu doar de amatorisme penibile. Și te rog, nu mă acuza că aș avea obsesia conspirațiilor că nu ține. Ana Blandiana a scris numai puțin despre un popor vegetal și era să vorbim despre ea post mortem acum. Și mai sînt suficienți oameni de litere sau de cultură care n-au “lins” cu simțul de răspundere al bardului de la Bîrca și să nu îmi spui că dacă voiau mușchii lor puteau și ei să își tragă cenaclu pe stadion. Ești un naiv dacă crezi că Cenaclul Flacăra a fost opera lui Păunescu. Cel puțin în anii în care a fost el “la cîrmă”. La vremea aceea Securitatea și Partidul conduceau țara, dragul meu. Dacă ascultai și muzica puțin mai tare în apartament știa Securitatea a doua zi. Așa că să nu ne facem iluzii că ce se petrecea acolo pe stadion era artă. Era diversiune. De ochii occidentului. Iar Păunescu a fost parte esențială din acea diversiune. Și de bună voie. Și mai mult sau mai puțin beat.
În ce privește poetul, te asigur că am volume cumpărate de atunci din anii aceia. Volumele acelea mari cu coperți negre. Și apropo, nu știu cîtor poeți români li se publicau volume de poezii în volume așa de opulente și arătoase. Să nu-mi spui că nu era profitabilă “lucrătura la dosul lui ceaușescu”. Deci, trecînd peste toate astea (dacă se poate trece), mie Păunescu mi se pare un poet bun. Puțin cam prea proletcultist pentru gusturile mele. Prea sigur pe sine în scriitură. Un poet talentat, semnificativ, puternic chiar dar nu genial. Și sub nici o formă cel mai bun poet român contemporan. Dar, oricum, tu te-ai abținut să spui asta și am apreciat. Eu rămîn un admirator al lui Ioan Alexandru.

 =  Si Blandiana cea frumoasa a fost pioniera
Gabriela Marieta Secu
[24.Apr.04 08:07]
Ce argumente de pro si contra... Nu stiu daca Ana Blandiana (in afara faptului ca este o poeta remarcabila) este exemplul cel mai elocvent de verticalitate morala, si cu putina truda s-ar putea citi si poeme de ale domniei sale tractoriste...
Revin spunand ca Poetii si Poetesele sunt oameni... ca traiesc si ei ca toti oamenii, ca au si defecte ( mult mai vizibile si uneori mult mai accentuate ca altii)... Si nu vad de ce si aspectul fizic este un criteriu de apreciere sau de ne-apreciere a operei unui scriitor.
Eu, de exemplu, pana in 89, n-am vrut sa merg la spectacolele Cenaclului, nu l-am citit pe A. Paunescu... nu mi-au placut niciodata stadioanele, locurile aglomerate... Judecam omul dupa zvonuri... M-am intrebat totusi, de ce atata ravna in a-l ataca a "colegilor" si a afonilor si a acelora care n-au facut nimic - nici bun nici rau...M-am dus la biblioteca si am inceput a-l citi... Ei bine, in cartile acelea am aflat raspunsul! A scris, a trait, si iar a scris... Si chiar mi-au placut poeziile pe care refuzasem cu atata inversunare sa le citesc fiindca din ultrasuficenta mea auzisem doar "partidul, Ceausescu, Romania", si inca, oamenii trebuiau sa traiasca si in acele vremuri... si de ce n-ar fi trait unii mai bine? Doar pentru ca altii nu aveau curajul sa traiasca, sau nu aveau chef sa traiasca?
Dupa ce l-am citit din scoarta in scoarta, am descoperit ca eu ma inselasem, ca poezia dumnealui merita a fi citita, ca in unele din poeziile acestea sunt si multe detalii de verticalitate, ca tot acolo exista si o radigrafie sentimentala de care putini sunt capabili...
Si uite, Poezia, ce era pana la fenomenul Cenaclului Flacara, un privilegiu al celor ce-si petreceau timpul cu nasul in carti, prin biblioteci, a fost coborata in Piata publica... si daruita celor multi... S-a citit si recitat poezie romaneasca, si universala... Si lucrul acesta i-a suparat pe unii... uneori Poezia este un foc, si probabil ca stiti ce a patit Prometeu cand a dat focul oamenilor...
N-am fost comunista, si din UTC, am iesit la cerere, suparata pe nedreptatile facute atunci, si nimeni nu mi-a facut nimic... si prin biserici am intrat, prin toate ce au avut usi deschise... desi tatal meu era mare jurnalist la Romania Libera, si-am avutsi telefonul ascultat, poate il mai am si azi... da nu-mi pasa, n-am secrete si nu mi-e teama decat de Dumnezeu, si de dezacsatii care te pot ucide fiindca asa le dicteaza metabolismul.
Peste vremuri, faptele bune sau rele nu vor mai conta, si daca nu vor fi arse cartile de cine stie ce dictator piroman, poeziile vor fi singurele care vor vorbi despre timpurile acestea...
Nimeni nu ma poate convinge ca in Romania, un partid sau altul este mai cinstit sau mai umanist... in partidele astea multe, colorate si democratice sunt oameni...si ce oameni cu biografii uneori ascunse si de loc curate...
Of, de s-ar putea gasi o forma de guvernare a lumii fara politica asta "minunata"...

 =  Si Blandiana cea frumoasa a fost pioniera
Gabriela Marieta Secu
[24.Apr.04 08:07]
Ce argumente de pro si contra... Nu stiu daca Ana Blandiana (in afara faptului ca este o poeta remarcabila) este exemplul cel mai elocvent de verticalitate morala, si cu putina truda s-ar putea citi si poeme de ale domniei sale tractoriste...
Revin spunand ca Poetii si Poetesele sunt oameni... ca traiesc si ei ca toti oamenii, ca au si defecte ( mult mai vizibile si uneori mult mai accentuate ca altii)... Si nu vad de ce si aspectul fizic este un criteriu de apreciere sau de ne-apreciere a operei unui scriitor.
Eu, de exemplu, pana in 89, n-am vrut sa merg la spectacolele Cenaclului, nu l-am citit pe A. Paunescu... nu mi-au placut niciodata stadioanele, locurile aglomerate... Judecam omul dupa zvonuri... M-am intrebat totusi, de ce atata ravna in a-l ataca a "colegilor" si a afonilor si a acelora care n-au facut nimic - nici bun nici rau...M-am dus la biblioteca si am inceput a-l citi... Ei bine, in cartile acelea am aflat raspunsul! A scris, a trait, si iar a scris... Si chiar mi-au placut poeziile pe care refuzasem cu atata inversunare sa le citesc fiindca din ultrasuficenta mea auzisem doar "partidul, Ceausescu, Romania", si inca, oamenii trebuiau sa traiasca si in acele vremuri... si de ce n-ar fi trait unii mai bine? Doar pentru ca altii nu aveau curajul sa traiasca, sau nu aveau chef sa traiasca?
Dupa ce l-am citit din scoarta in scoarta, am descoperit ca eu ma inselasem, ca poezia dumnealui merita a fi citita, ca in unele din poeziile acestea sunt si multe detalii de verticalitate, ca tot acolo exista si o radigrafie sentimentala de care putini sunt capabili...
Si uite, Poezia, ce era pana la fenomenul Cenaclului Flacara, un privilegiu al celor ce-si petreceau timpul cu nasul in carti, prin biblioteci, a fost coborata in Piata publica... si daruita celor multi... S-a citit si recitat poezie romaneasca, si universala... Si lucrul acesta i-a suparat pe unii... uneori Poezia este un foc, si probabil ca stiti ce a patit Prometeu cand a dat focul oamenilor...
N-am fost comunista, si din UTC, am iesit la cerere, suparata pe nedreptatile facute atunci, si nimeni nu mi-a facut nimic... si prin biserici am intrat, prin toate ce au avut usi deschise... desi tatal meu era mare jurnalist la Romania Libera, si-am avutsi telefonul ascultat, poate il mai am si azi... da nu-mi pasa, n-am secrete si nu mi-e teama decat de Dumnezeu, si de dezacsatii care te pot ucide fiindca asa le dicteaza metabolismul.
Peste vremuri, faptele bune sau rele nu vor mai conta, si daca nu vor fi arse cartile de cine stie ce dictator piroman, poeziile vor fi singurele care vor vorbi despre timpurile acestea...
Nimeni nu ma poate convinge ca in Romania, un partid sau altul este mai cinstit sau mai umanist... in partidele astea multe, colorate si democratice sunt oameni...si ce oameni cu biografii uneori ascunse si de loc curate...
Of, de s-ar putea gasi o forma de guvernare a lumii fara politica asta "minunata"...

 =  sa nu confundam!!!
Silvia CALOIANU
[24.Apr.04 08:41]
Sunt de acord cu Gabriela Marieta Secu. Ne place sau nu: Paunescu e un mare poet.
Detest comunismul. Nu citesc nostalgiile nimanui in acest sens, niic nu polemizez...Detest omul Virgil Titarenco, dar inca il mai citesc si, daca i-as spune ca, nu-mi place poezia sa, ar zice ca e din cauza ca-l detest pe el si...nu ar avea dreptate! :)

 =  E ok
Virgil Titarenco
[24.Apr.04 09:14]
E ok. Uite că m-am bine dispus înainte de culcare. :)))
Trebuie să ai certe înclinații masochiste ca să citești ceva ce nu îți place, că eu (care sînt ceva mai greu de cap)din îmbîrligarea asta de cuvinte am înțeles că cineva mă detestă, nu-i plac poeziile mele și totuși mă citește. Mare e grădina Ta, Doamne!

 =  noapte buna, Titarenco!
Silvia CALOIANU
[24.Apr.04 09:28]
Ma bucur ca te-ai distrat, Virgil Titarenco, sper sa visezi ceva frumos, mai cu seama ca tin sa mentionez: m-am referit doar la cazul cand nu-mi place poezia ta, cam ce ai putea crede, daca iti voi spune despre asa ceva. Si, pentru ca tot a venit vorba: nici pana la afisarea oficiala a discordiei noastre nu-mi placea chiar absolut-absolut tot ce scriai, asa ca...

 =  Bun eseu!
Mihaela Marculescu
[24.Apr.04 15:20]
Bun eseu
.....există luciditate dar există și patima necesară :)
P.S. de ce nu respectăm poeții (și nu doar!) ai generației noastre?! Dacă nu noi, acum, atunci cine și când?!

 =  Era Woodstock. Era LSD. Era cenaclul Flacăra
Eugen Galateanu
[25.Apr.04 02:04]
Dragă domnule Virgil,
Poate că cenaclul Flacăra a fost o diversiune. Dar una care ne-a plăcut. Poate că a fost LSD-ul României în anii aceia. Te asigur că a fost început de Păunescu.El se plimba cu toți nebunii prin țară. Până după cutremurul din 77 era și gratuit- asta așa ca o informație "just for laughs". Era un Woodstock-și nu cred că Pittiș și Vintilă erau obligați să vină- așa cum nu cred nici poveștile cu origiile fenomenale făcute- am stat și eu la n cenacluri până dimineața și nema orgii- din păcate. Era frumos. Era ca un drog- într-o țară cenușie, groaznic de cenușie. E destul de trist că mentalitatea noastră de gândire demolatoare s-a transmis și în afară- nu știu de când ești plecat dar fraza cu "La vremea aceea Securitatea și Partidul conduceau țara, dragul meu. " e așa de șablonardă...da, probabil că ai dreptate dar e foarte ușor să dai vina pe securitate și partid- uitând că niște oameni au trăit, au muncit și uneori s-au simțit și bine. Și uneori au și făcut artă, muzică, poezie. Din păcate e mult mai ușor să ieși la înaintare cu ochelari de cal pe care scrie "Comuniștii" și să tragi apoi perdeluțele ca să nu se mai vadă nimic...i-aș înțelege pe bătrânii pârțăgoși din țară care nu vor să vadă ce au sub nas- însă mă așteptam ca diaspora să fie poate, ceva mai deschisă- și mie îmi place Ioan Alexandru-uneori. Și nu-mi place Păunescu senatorul PDSR.

 =  un răspuns final
Virgil Titarenco
[25.Apr.04 03:36]
Dragul meu Eugen, îmi dau seama că vorbim limbi total diferite. Nu îmi imaginez de unde ai scos tu că eu nu aș mai ține minte că "niște oameni au trăit, au muncit și uneori s-au simțit și bine". Dimpotrivă, mie mi se pare această acuzație a fi "șablonardă" la adresa mea. În ce privește cine "conducea România" în acele vremuri, te asigur că am trăit "suficientă" Românie de la începutul anilor 60 și mult după 89, și am avut suficiente "interviuri" cu partidul și cu securitatea ca să știu cine ne conducea școlile, inteprinderile, spitalele, bisericile și așa mai departe. Și aș mai avea și alte lucruri de spus dar prefer să nu le spun vreodată aici. Și așa am spus probabil prea mult. Nu dragul meu, nu sînt nici idiot și nici cîrcotaș. Am văzut prea multe cu ochii mei. Și mai am și un "defect", nu uit istoria pe care am trăit-o. Tocmai asta mi se pare tragic la atitudinea ta. Nu contest că a existat cultură sau că oamenii nu cîntau sau nu scriau cărți, sau nu se iubeau sau nu mergeau la mare sub comunism. Se trăia sub comunism. Eu am trăit douăzeci și ceva de ani sub comunism. Am avut biblioteca mea, muzica mea, cărțile mele, prietenii mei, vacanțele mele. Dar era o societate bolnavă și anormală. Era un spațiu, așa cum se spune, "concentraționar". Și era prin excelență un imperiu demonic al minciunii. Al minciunii față de care nu puteai spune nimic dacă voiai să mai dormi acasă. De la început pînă la sfîrșit. Sînt un anticomunist convins și consider că cea mai mare tragedie a României a fost plaga roșie. Iar oamenii care uită mizeria, umilințele, botnița, apoteoza minciunii și domnia fricii acelor vremuri sînt, în accepțiunea mea, oamenii de care îmi este cel mai milă.
În rest, sincer cred că vorbim limbi diferite și n-are rost să ne certăm ca proștii. Ar fi un spectacol penibil.

 =  De acord cu dvs. d-le Gălățeanu, Adrian Păunescu e cel mai mare poet român conte
razvan ducan
[13.Jun.06 09:21]

Citesc cu o întârziere de doi ani față de când a fost scris pe site textul "Noroi și stele" de dl.Eugen Gălățeanu, și nu pot decât să fiu de acord cu domnia sa. Adrian Păunescu este unul dintre cei mai mari poeți români contemporani. De fapt este cel mai mare, și așa cum menționează dl. Gălățeanu, "a reprezentat și reprezintă imens pentru cultura națională", în special "pentru opera sa poetică". Din păcate și acum ca și în trecut nu i se dă pe deplin ceea ce merită-recunoașterea națională, fără discuții. Ba din contră este, spre veșnica rușine a contemporanilor diriguitori, scos și din manualele școlare ! Mă întreb: Până când asemenea nedreptate ?Dar să revin.Adolescența și prima tinerețe am petrecut-o și eu sub mirifica aripă de emoție culturală și curaj întreținute de poet prin manifestările Cenaclului "Flacăra", cenaclu pe care l-am văzut de aproape 20 de ori.Ulterior, în anii de maturitate, deși doar pentru perioade foarte scurte de timp, am avut bucuria să-i stau în preajmă "bardului de la Bârca".Așa am început să cunosc mai bine poetul genial, excelentul ziarist și omul altruist și bun de pus pe rană. La rându-mi, am avut privilegiul să mă bucur de prețuire din partea D-lui Păunescu, mai ales după ce am luat poziție față de atacurile necinstite și nedrepte avute de domnia sa în perioada postdecembristă, când nu era senator, desigur, din partea unor neaveniți. Am colaborat publicând poezie la ziarul maestrului "Vremea-manifest". Ba mai mult am prezentat și câteva cărți ale acestuia cu ocazia lansării lor la Tg. Mureș.Cartea de poezii "Infracțiunea de a fi" am prezentat-o, ca singur prezentator,în prima zi de Paște a anului 1997, de la ora 12, din balconul bisericii "Sfânta Înviere", pentru 10.000 de oameni prezenți și la o manifestare a Cenaclului "Totuși iubirea". Ulterior, amintirile cu "frumosul poet cu stea în frunte" le-am publicat în cartea "Epistole către Adrian Păunescu-carte de iubire", Ed. tipomur, Tg. Mureș, 1998,etc.,etc.




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !