Comentariile membrilor:

 =  cyborg-poetul
Vasile Munteanu
[07.Apr.04 08:18]
O părere „caldă”:încearcă fără „poetic” în prima strofă; doar „universul”.
Mai trec...

Același,

 =  masina asta
Elia David
[07.Apr.04 08:50]
Ion, am si eu o masina din asta, ca a ta. In ultima vreme, compune singura poezii, eu doar mai tai din cuvinte. Simplu: apas pe o tasta si gata, s-a sters. Am mai ucis un cuvant nerostit, acum pot sa ma duc sa ma descopar in poeziile altora. Masinile lor de compus poezii, din punctul asta de vedere, sunt mai performante.
(Nu as vrea sa existe 666.)

 =  Cuvintele care știu totul
Ion Diviza
[07.Apr.04 09:38]
Vasile, Elia, vă mulțumesc pentru păreri calde (fără ghilimele). Nu-mi fac vreo iluzie că mașina mea ar fi mai performantă. Abia trece rodajul.
Principalul e că eu nu știu ce fac.

 =  Ioane, Ioane...
Vasile Munteanu
[07.Apr.04 12:02]
Am pus ghilimelele pentru a sublinia că nu e o părere bine definită, închegată, ci una a „primei receptări”. Poate trebuia să spun „la cald”. În definitiv, nici măcar tu nu îmi poți interzice să îmi fie cald în poezia ta, ce zici?
Așa vreau eu, să mă simt cald când te citesc. Că d-aia-s nerodat!

 =  înțelegeri neînțelese
Ion Diviza
[07.Apr.04 13:42]
Dragă Vasile,
am pus și eu parantezele, la fel cum ai pus tu ghilimele. Adică, gândindu-mă la cu totul altceva sau, mai curând, negândindu-mă la nimic. Am vrut să fie o punte de legătură între cele două texte și atât. Ce bine-i că înțelegem ceea ce nu-i de înțeles sau, mai exact, n-are nici un înțeles. Altminteri, sunt foarte bucuros să te citesc.

Același,

+ părere
Liviu Nanu
[07.Apr.04 13:52]
Mda, Ioane eu te citeam doar ca epigramist, iote că o dăduși bine și în poezie. Ideea este excelentă, deși nu e nouă, dar felul cum ai pus-o în vers mi-a plăcut.

 =  ion
Eugen Suman
[07.Apr.04 14:10]
si mie imi place felul in care se prezinta poezia de mai sus

 =  Liviu, Eugen
Ion Diviza
[07.Apr.04 14:25]
Liviu, Eugen, sunt plăcut surprins de aprecierile voastre. Dacă nu eram pe "agonia.ro", nu apărea această poezie și nici altele. Vă mulțumesc - vouă și tuturor prietenilor de pe site.

 =  marilyn manson - misery machine
nicolescu andrei
[08.Apr.04 16:31]
o poezie puerila, dupa umila mea parere, care insinueaza ca actul creatiei unei poezii re rezuma la masinism sau alipirea unor cuvinte care nu au aparent nimic in comun. domnule ion diviza, crearea unei poezii implica o stare, un sentiment care este transmis cititorilor, implica toate cele 5 simturi. aceasta poezie ma ofenseaza ca cititor. suna a melodie brit-pop, ceva gen radiohead (paranoid android sau karma police). nu m-a impresionat cu nimic.
acum obs ca acordarea de stelute se face pe baza de amicitie. acel 666 mentionat imi sustine ideea. pubertinii pana in 16 ani folosesc aceste semne in poezii simple, teribiliste, fara o idee prea buna, sau pe mirc. (draku666, ginel666, if u get my drift). NU sunt de acord cu acordarea acestei stelute sau cu publicare poeziei in sectiunea de subiecte fierbinti. sa renuntam la subiectivism

 =  back in black
nicolescu andrei
[08.Apr.04 16:33]
parerea mea este ca ar trebui sa te rezumi la epigrame. nu-ti contest talentul ca epigramist, dar ar trebui sa mai exersezi in poezie. personal, nu-mi plac epigramele

 =  nicolescu andrei
Ion Diviza
[09.Apr.04 09:21]
no comment
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !