Comentariile membrilor:

 =  Sorin si Poezia
Elia David
[07.Apr.04 07:43]
Sorin, o poezie minunata, mai minunata decat toate epigramele minunate. Sigur, nu Muza ta, Moartea , te-a inspirat. Cred ca mai degraba ea, Viata. Chiar daca stelele sunt ale noptii, tot mai ramane una in zori, tragand de timp, cautandu-si cuvantul. Te felicit.

 =  Poezia și Sorin
Vasile Munteanu
[07.Apr.04 07:54]
Având în vedere că „imapctul afectiv” ți-a fost desccris de Elia, am să îmi permit să descriu, cu omisiunile inevitabile, „impactul ideatic”: „Poezie a simțurilor” - Balzac; „Copil gata să se nască” - Louis Menard; „Cursă a geniului speciei” - A. Schopenhauer.
Justificări: Bărbatul se redefinește prin femeie, trecând prin „germenele” sexualității de la copil la mascul, de la inocență la virilitate, de la pasivitate la agresiune. Viitorul umanității? Sexul: iubirea și degradarea oamenilor.
Timpul recreat de cuplu, cosomlogia recreată de cuplu - amorul ca panteism și ca prăbușire în sine.

Un bărbat.

 =  ?
Vasile Munteanu
[07.Apr.04 08:13]
Sorin, lipsește un „e” în titlu?

 =  Sorin
Ion Diviza
[07.Apr.04 10:48]
Am trecut și eu pe aici, din urma mieilor. Felicitări, Sorine. Că altceva, după Elia și Vasile, ce pot să mai zic. Poate doar atât că te-ai grăbit cu alegerea pseudonimului "Epigramist"; ești un epigramist de marcă, dar vezi că ești și un poet liric pentru care "o lacrimă de sânge-i mărțișorul".

 =  Epigramist?
Sorin Olariu
[07.Apr.04 19:59]
Multzam de trecere!
Vasile, bine ca m-ai atentionat. Am corectat titlul.
Elia, vorbele tale minunate ma fac sa incerc a mai posta si alte poeme pe site.
Ioane, nickname-ul asta mi-am permis sa mi-l insusesc deoarece la un moment dat eram singurul care publica in mod constant epigrame pe poezie.ro. Prin pseudonimul ales am vrut sa atrag atentia cititorilor asupra acestui gen de scriere. Mai ales ca la inceput nu se prea inghesuia nimeni sa citeasca asa ceva. Ba chiar, tin minte ca o dulce domnisoara a comentat in dreptul unei epigrame (destul de bunisoara, de altfel): "Ce fel de poezie e asta, dom'le?...Asta numesti tu poezie?..."
Sper ca ai inteles mesajul meu.

 =  :)
Rodica Vasilescu
[09.Oct.12 17:25]
Vreau sa-ti zic ca citesc ce citesc o proza sau o poezie pe site-ul asta si la un moment dat deschid frumos lista de membri, dau un click pe "Epigramist" si stau si citesc si textele si comentariile.Eu cred ca ai talent in ceea ce priveste stilul epigramei, si vad ca nu te lasi mai prejos nici la poezie - cu mici abateri desigur, dar tuturor ni se intampla.

O sa fiu sincer, textul mi-a placut de pe la jumate.De acolo curge altfel si pot sa zic ca nu am ramas doar placut impresionat de calitatile autorului dar chiar as vrea sa mai vad poezii postate din partea sa :)

In incheiere as vrea sa te intreb daca nu cumva ai o ruda cu numele de familie "Olariu" in Mangalia.

Numai bine de clau:)

 =  typo
Rodica Vasilescu
[09.Oct.12 17:25]
Am mancat un "la".

"de la clau",

sorry

 =  ce bine!
Vasile Munteanu
[08.Apr.04 03:48]
Dragă Sorin,

bine că ai corectat titlul, dar ce bine că nu ai corectat și conținutul (deși cred că am o mică reținere refritor la „rachetă”)...

Același,

 =  Întoarcerea lui Sorin Solaris
Ghinea Nouras Cristian
[29.Apr.04 13:06]
Poetul și epigramistul, precum cele două fețe ale lui Ianus..."iar tu mă așteptai/ desfunzită cu dezmierdările/ obrăzniciei de felină/ în garsoniera celui de-al/ nouălea cer". Unde ai fost Sorin Solaris, că mi-era așa dor de tine? Ai atâtea argumente, nu-l lăsa pe Poet să moară, lasă-l să fie cealată față a Epigramistului. Drum bun și nu te opri aici, Sorin Solaris!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !