Comentariile membrilor:

 =  Cu drag!
Ina Simona Cirlan
[29.Mar.04 00:36]
Sunt nitel dezorientata, pentru ca nu stiu daca e reala povestea ta! Oricum " De ce?"-ul din final m-a facut sa ma opresc si sa iti spun parerea mea!
Pentru ca, asa cum prezinti, cel putin ai vrut sa-ti cumperi iubirea! Mie sincer, textul de mai sus imi pare o nota de plata, si nu povestea cuiva ranit din dragoste!
Poate data viitoare, va fi mai bine!

 =  parere
elena maria
[29.Mar.04 01:01]
eu iti multumesc ca ma faci si pe mine partasa la asa o istorie personala.
viata nu e logica de cele mai multe ori iar oamenii precum stii probabil deja sunt lunecosi ca si pestii si la fel de dezorientati in mijlocul curentului destinului...

 =  Refuzand sansa bielui
Elena Albu
[29.Mar.04 09:22]
Din dragoste, uneori, oamenii fac lucruri stupide la prima vedere.Un aspect ar fi faptul ca noi il iubim pe celalalt asa cum credem noi ca ar trebui iubit, lucru diferit uneori de imaginea celuilalt despre sine si asteptarile sale.
Personajul tau a facut un copil pentru neimplinirile sale si nu ca sa intareasca o relatie de iubire ori pentru a implini o familie.Nu degeaba Dumnezeu i-a dat o fetita- e o sansa si totodata un avertisment: ,,o poti lua de la capat, vezi ce faci!''
Ca om, ca mama, ca profesor si ca psiholog sunt de parere ca un copil are nevoie de doi parinti prezenti si dedicati familiei pentru ca un copil sa aibe cat mai multe sanse de a deveni un adult echilibrat, capabil sa iasa invingator din lupta acerba care e viata.
Oare ce tata are acest copilas in certificatul de nastere? Cate minciuni ii vor fi spuse inca de la inceput?
Tu ii ofereai o familie.Aceasta femeie a refuzat, cautand maibinele, sansa binelui.

 =  “De ce“- uri
“De ce?“ Pentru că asa este viata. Oamenii îsi aleg singuri notiunea de bine, e clar? Binele pe care i-l doreai tu, nu era si al ei, poate. Apoi sunt mai degrabă de părerea Inei, pare mai mult un contract vânzare-cumpărare, de ambele părti, doar că tu l-ai numit...iubire?
“I-am dat tot ce-am avut mai bun în mine.“ De unde stii? Cum poti fi sigur că nu ti s-a părut numai?
Cât despre sinucidere...poate sunt prea dură, dar nu accept sinuciderea din dragoste.
Si-acum o întrebare personală- de-asta esti (sau doar pari) misogin?

 =  Nu sunt misogin
Eugen Galateanu
[01.Apr.04 00:18]
Nu sunt misogin. Sunt numai trist și foarte confuz. Chiar i-am dat persoanei aceleia tot ce am avut mai bun. M-a secătuit- fără nici un fel de exagerare.Și m-a secătuit fără ca, din păcate, să-i rămână prea mult de la mine. Am vrut să-i aranjez o carieră. Am vrut să-i aranjez un serviciu mai bun "And all I got was this lousy shirt" Am dat pentru că știam că altfel nu va mai rămâne cu mine- pentru că știu ce caricatură de om sunt și știu că nimeni nu va sta cu mine doar de dragul meu- sunt foarte conștient de asta.

 =  Eugen
Eugen, m-ai întristat asa de dimineată. Nu ai voie să gândesti asa, iartă-mi tonul imperativ. Nimeni nu trebuie să gândească atât de urât despre el însusi. Nu te cunosc, dar nu mi te pot imagina o caricatură de om. Cât despre ultima parte a afirmatiei, sunt sigură că s-ar găsi cineva care să-ti fie alături doar de drag. Întotdeauna se găseste.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !