Comentariile membrilor:

 =  eugen
mirela vlaica
[17.Mar.04 21:36]
Perfect de-acord cu tine, Eugen insa din cate se stie aici, Aznar n-a fost un cretin prost cand a sustinut sus si tare ca ETA e vinovata de atentat.Vroia doar sa-si salveze partidul. Cum ar fi sunat:"Eu si partidul meu (Partidul Popular) suntem vinovati, ca am bagat tara in razboi"? Cine ar face asta cu 3 zile inainte de legislative? Pe de alta parte, nici ETA nu e tocmai sfanta. Vrea o rezolvare pasnica? De cand Eugen? De mai bine de 30 de ani, ETA omoara, pasnic vorbind. Si tot aceasta "grupare populara" a promis " o suta de morti pe masa". Si-atunci cum e? "O mișcare independentistă, puțin cam violentă ..."

Cu respect,
wind.

 =  Nu sunt pentru violență
Eugen Galateanu
[17.Mar.04 22:14]
Mirela, după 1957 ETA a fost singura mișcare de masă care s-a împotrivit în mod eficient franchismului. Atât de eficient că l-au aruncat în aer pe urmașul lui Franco, amiralul Carrero Blanco. Nu sunt pentru violență- însă există o mare între Al Qaida sau Al Busha și ETA sau IRA.Evident că atunci când ești atacat e greu să răspunzi pașnic-dar să sperăm că și ETA o va lua pe urmele IRA și va negocia pașnic.

 =  pronostic despre Bin Laden
Calimero
[18.Mar.04 00:35]
Cam politic articolul (ca vad ca-i zice eseu) pe un site care nu face.

Dar nu de asta m-am logat. Imi incerc aici talentul de prooroc (am dat gres intotdeauna). Si zic aici ca IL AU pe Bin Laden. Netam-nesam Powell s-a dus sa-i activizeze pe pakistanezi, astia, tot in modul mentionat (nesam-netam) s-au ciocnit ieri cu Alqaidienii, cu morti de ambele parti. Mai sa fie ! Ce activitate febrila de primavara !

Il au si va cadea mort, asa cum il vor livra pakistanii.
In maximum una saptamana.

Calimero dixit.

 =  încă unul
Florin Hălălău
[30.Mar.04 14:11]
Regimul lui Saddam nu era singurul regim democrat asiatic. Ai uitat Coreea de Nord.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !