Comentariile membrilor:

 =  de citit...
Alina Manole
[05.Mar.04 20:18]

Cumplit...

Ne plimbăm țanțoși cu răni zemuinde, atârnate in toate cămăruțele sufletului, prin fața lor, cu conștiința împăcată că doar le-am plătit meditațiile la matematică, lecțiile de pian și fondul clasei.

Câtă dreptate ai...

 =  ce repede uitam
Elia David
[05.Mar.04 20:28]
Ai facut bine. Cineva, din cand in cand, trebuie sa ne mai aduca aminte.

 =  suflet de copil
Da, Ina, trebuie să ne amintim mai des si nu doar atunci când vedem sânge. Trebuie să ne amintim, în fiecare zi, în fiecare clipă. Din ce văd în jur, cei mai multi părinti au grijă de nevoile materiale ale copiilor lor (cum bine-ai scris) si chiar le reprosează când acestia nu-i ascultă- “ti-am dat..., ti-am luat..., m-am zbătut să...“ De gândurile lor, de sentimente ne găsim prea rar timp. Ai scris frumos.

 =  de la ora 5.00
Mircea Rosu
[22.May.04 14:24]
pe dracu. esti patetic, la fel ca si stirile. nu mi-ai facut pielea de gaina.

 =  Am luat cunostinta!
Viorel Gaita
[21.Apr.04 01:01]
Cand eram pusti aveam o lista pe care adaugam "lucruri pe care n-am sa le fac niciodata copiilor mei". Am ratacit-o pe undeva printr-un buzunar al unor pantaloni scurti. Textul tau mi-a adus aminte s-o caut.

 =  Listuta
Ina Simona Cirlan
[21.Apr.04 14:09]
Ai gasit listuta? Sper din tot sufletul ca, da!

 =  mamă și prietenă
Monica Mihaela Pop
[21.Apr.04 14:24]
Părinți și copii, copii și părinți. Mi-am promis și eu, în copilărie, că-i voi fi prietenă copilului meu, mamă și prietenă. Până acum am reușit. Și aș vrea să fie mereu așa!

 =  Asa sa fie!
Ina Simona Cirlan
[21.Apr.04 18:48]
Ma bucur sincer sa aud asta, Monica! Eu nu reusesc intotdeauna, ma mai ratacesc! Dar ma stradui. Iar tie nu pot sa-ti urez decat, sa ti se implineasca dorinta!
Cu drag!

 =  multumiri
Carmen Mihaela Paguba
[24.Apr.04 15:24]
multumesc,ina,de doua ori :o data pt primire, a doua oara pt textul de mai sus,chiar daca eu sunt inca acel copil care uneori are nevoie ca cineva sa ia cunostinta.
tu chiar esti un "nebun,indragostit de ceea ce poti sa oferi"!

 =  Constientizare
Cristina Știrbu
[22.May.04 14:24]
Mi-a venit sa plang cand ti-am citit textul. Ti-am simtit emotia ce te-a incercat scriindu-l.
Constientizarea adevarului poate fi dureroasa... dar e necesara. Si mai bine mai tarziu, decat prea tarziu.
Cu drag
Undomiel

 =  Cristina
Ina Simona Cirlan
[23.May.04 15:27]
Ai simtit bine, ca de obicei! Plangi, faci curat si deschizi geamurile sa intre soarele! Eu inca sunt cu ele, larg deschise... si te vazui trecand pe aici! Bine ai venit!

 =  Am luat cunostinta....
Gabriela Marieta Secu
[10.Oct.04 21:12]
Doamne, iti multumesc si eu pentru acest am luat cunostiinta... Mi-ai turnat o galeata cu apa rece pe ochi... Cred ca e minunat sa fii mama, sunt si eu... Si uneori am incercat sa fiu Dumnezeu pentru pruncii mei... dar nu pot sa fiu, dar e bine sa incercam chiar daca nu reusim sa intram putin in pielea copiilor nostri retraindu-le varsta atunci cand suntem prea asprii sau prea ingaduitori... Vad ca esti si serioasa, dureros de serioasa si mai mult dureros de lucida. de fapt si-n hazul tau de necaz tot dureros de lucida tai raul in doua printr-o o farama de zambet ascutit... Stii citi si scrie oameni in povesti de viata ...

 =  Gabriela Marieta
Ina Simona Cirlan
[14.Oct.04 09:11]
E minunat sa fii mama, asa-i! Doar ca asta implica atata responsabilitate, incat mai mereu nu stiu ce nota sa-mi acord in aceasta calitate. Si mi-e prea frica sa le cer copiilor sa ma noteze. Daca raman corigenta?
Ma bucur ca te-am gasit si aici, multumesc!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !