Comentariile membrilor:

 =  parerea mea
Radu Herinean
[05.Mar.04 14:19]
eu iti sugerez o alta abordare.
cauta tu texte care sa iti placa ale altor autori de pe site si fa pentru ei ce ti-ar placea sa faca ei pentru tine. te asigur ca mai devreme sau mai tarziu iti vor returna serviciul chiar daca nu le ceri explicit.
nici textul de fata nu se califica in postura de articol, asa ca am sa le reincadrez eu pe amandoua.
mai vorbim.

 =  despre suspiciunile lumii actuale
Tudor Negoescu
[05.Mar.04 14:35]
Daniela, te simți mai liniștită dacă afli datele personale ale celui care tocmai ți-a criticat scrierea? În cazul meu, te ajută cu ceva dacă îți fac mărturisirea că Tudor Negoescu e un poet craiovean, într-adevăr,după cum am aflat, dar are o altă identitate, nu a intrat niciodată pe Internet? Nici nu a aflat de existența poezie.ro! Te simți mai în siguranță acum?

 =  e cineva acolo
Elia David
[05.Mar.04 15:15]
Si eu care credeam, Daniela, ca te interesez!:)
In orice caz, initiativa mi te-a apropiat - te-am vazut cu un picior in aer pe o muchie de singuratate. Asa te-am vazut si ti-am dedicat, tare de dimnineata, un poem cu un...om. Dar omul acela nu sunt eu, ci umbra (masculina) care ma insoteste pretutindeni. (Poate spulber si unele indoieli legate de sexul caruia ii apartin). Da, este acolo, in profil, o rubrica unde sunt trecute datele personale - insa eu n-o voi completa niciodata. Aici, mai mult ne jucam de-a noi insine. Iata de ce ti-am dat o adresa, desi nici acolo nu locuieste "omul" pe care il cauti tu.
In ce priveste schimbul de pareri, comentarii, mesaje, replici legate de Poezie, Radu are dreptate.
Sa stii ca am citit "Eu sunt un muc" si pentru prima data in viata nu mi s-a facut sila. Exprima-te. Arunca cu poezii in apa statuta.

Cu simpatie,
Elia David

Sa caut prin ghiozdan o poza si o lipesc. :) Cu asta sunt de acord. E cineva acolo.

 =  Sint si eu pe-aici citeodata
daniela benea
[05.Mar.04 16:50]
Nu pot sa cred ca pentru prima data in viata ti s-a facut sila tocmai de poezia mea cu mucii. Oi mai fi avut tu si alte greturi dar le-ai uitat.
Sigur ca ma interesezi. De unde-ai mai scos-o si pe-asta?Cu sexul de unde eram sigura, acum m-ai bagat in ceata definitiv.

 =  Tudor, Tudor,Tudor,Tudorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
daniela benea
[05.Mar.04 16:54]
De ce lovesti in linistea mea? De ce nu recunosti ca e mai buna pentru toti sinceritatea. Mai reala. Cit o sa mai plutim ,sa ne mai balacim in voalurile astea mate de mirese tractoriste?

 =  pe atat de frumos, pe atat de imposibil
martin emilian balint
[05.Mar.04 18:01]
daniela.... :( .....
stiu ce ne ceri, si e asa frumos, insa chiar crezi ca se va putea face lucrul acesta?... De unde putem fi siguri de pozele afisate, de datele de nastere, de biografia neafisata etc. Chiar daca ele vor exista, nu vom putea fi siguri niciodata de autenticitatea lor, doar daca personal cunosti individul. Tocmai de aceea cred ca e important sa ne concetram asupra textelor, si mai putin in relatiile care se formeaza, ca nu cred ca sunt nici la un salon virtual de terapie de grup si nici pe un chat ordinar, desi uneori am impresia ca suntem mult influentati de ceea ce inseamna "chat", prin multele comentarii personale care nu au de a face cu textul propriu zis, ci sunt doar simple dezaprobari sau felicitari.
E frumos gandul tau, dar pe cat de frumos, pe atat de imposibil. Daca te ajuta cu ceva, voi afisa si eu o fotografie, nu stiu daca ajuta pe cineva cu ceva. Iar daca cineva vrea sa stie despre mine poate sa intrebe simplu. Poate va primi un raspuns, si cred ca e valabil pentru toti.
Cu respect, Martin...........si fii sigura ca eu te citesc, si voi incerca sa fac comentarii, dar sper sa nu te deranjeze aciditatea.

 =  Daniela
Claudiu Banu
[05.Mar.04 18:21]
Claudiu Banu, 23 ani, Ploiesti, Romania. Nu am vazut vicenze. Dar am vazut deasupra acestor comentarii un buton care spune : anunta-ma pe e-mail despre comentarii noi. Da..Nu...si il apas ori de cate ori ma intereseaza. Care buton e magic si vorbeste cu un robot simpatic sa imi trimita un mesaj la adresa mea de mail. (Cea pe care am declarat-o in profil.)... :). Ma scuteste insa de frumusetea muncii de detectiv. .... Nici mie nu mi-a provocat resentimente poezia aceea, cum (atentie) nici Eliei nu i-a provocat. Spune chiar ea. :) Sa ne citm cu bine!

 =  Da Martin Emilian
daniela benea
[05.Mar.04 18:24]
Da, eu vreau sa stiu mai multe despre tine. Ce poti sa faci?Nu ma deranjeaza aciditatea. Arunca totul aici ca eu sint "o bază".Asa fratilor, hai, dati jos cu fotografiile.
Ce daca e cacialma. E mai frumoasa viata cind crezi ca stii.
Nu conteaza ce.
Te salut Emilian.
Iti promit ca si eu te voi citi.

 =  :)
Claudiu Banu
[05.Mar.04 18:31]
inchid iar tagul Scuze, de data asta e vina mea...

 =  a doua incercare
Claudiu Banu
[05.Mar.04 18:32]
uf ce naiba are? Nici acum nu vrea?

 =  Claudiu Banu
daniela benea
[05.Mar.04 18:33]
Deocamdata arati foarte bine dar semeni mai mult a balaur.Cu butonul ala, il apas si eu dar degeaba. Ce-o avea el cu mine?Poate-l apas prea tare si s-o simti prea apasat.?Imi pare bine de cunostinta. Daca n-ai vazut Vicenta , n-ai pierdut nimic. Ne mai auzim.

 =  unul cu mana ridicata
Claudiu Banu
[05.Mar.04 18:34]
uf..daniela vino peste 5 minute ca ma duc sa postez iar poza veche. :)

 =  inca o fotografie sadita
martin emilian balint
[05.Mar.04 19:26]
am pus si eu o fotografie... cu timiditate... e totul autentic: nume, prenume, oras, varsta, asa ca nu repet.
Cu bine, Martin

 =  Sîîîîîînt siiiiiincer.....dar nu mă crede!
Tudor Negoescu
[08.Mar.04 10:22]
Pentru noi, românii, sinceritatea e păguboasă acum, Daniela. Nu mai sîntem credibili. Pe noi, în istorie, ne-a caracterizat duplicitatea. Bunicul unui prieten german, combatant în cel de-al doilea război, mi s-a confesat într-o zi. Spunea că nu și-a revenit nici acum de la cacialmaua jucată de prietenii lui români la 23 August, spre sfîrșitul războiului...Vorba cîntecului: Neica-l meu e tractorist/Se uită la mine trist...

 =  Tudor, imi pare bine ca mi-ai raspuns
daniela benea
[08.Mar.04 15:28]
Tudor, tu esti sincer, stiam fara sa-mi spui. Duplicitatea nu e romaneasca, e umana. Chestie de supravietuire. A minti la poezie.ro inseamna a face un efort gratuit. Atunci de ce?

 =  Traiul pe vatrai...
Nick Sava
[08.Mar.04 21:33]
Cred ca existenta acestui site are o explicatie foarte evidenta - cel putin pentru mine. Venim aici sa ne confruntam cu pairii nostri. Sa ne vedem poeziile, articolele, eseurile discutate. De aceea inteleg strigatul deznadajduit al Danielei.
Nu cred ca are importanta daca ne dam numele, datele personale, fotografiile. Important este ce zicem. Desi cuvintele ascund cel mai bine realitatea - noi, cei de pe site-ul acesta - nu am fi nimeni fara aceste cuvinte. Cel putin, nu in aceasta ipostaza, de creatori de imagini.
De aceea este important sa auzim 'pleosc'. Daca suprafata baltii nu ar fi tulburta de 'pietre', ar fi o oglinda pura in care nu ne putem descoperi decit narcisismul. Avem nevoie de el? Aici este vorba de sinceritatea fiecaruia.
Nu, nu e vorba de supravietuire prin duplicitate. De fapt - tragind putin la tema - noi vom supravietui oricum, chiar daca vom fi sau nu duplicitari, sau daca cei din jurul nostru vor fi sau nu.
Intrebarea care mi-o pun uneori este: trebuie sa supravietuim pentru a trai?

 =  alt nume
Corneliu G.
[10.Mar.04 17:39]
sunt fericit ca te-am descoperit
stiu;am libertatea de a-ti scrie
dar ,dupa cum spunea Wiesel ,|"libertatea mea e opreste acolo unde incepe libertatea celuilalt"
cand erai mica vorbeai cu papusile
acum,ai curajul a vorbi cu propriile-ti cuvinte?
ai curajul ai ii darui un alt nume sufletului tau?
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !