Comentariile membrilor:

 =  bun venit
Radu Herinean
[19.Feb.04 11:16]
bun venit pe site... si astept texte mai lungi, poate chiar de aceeasi factura.

 =  Re: bun Venit (Radu Henrinean)
Flaviu Rizeanu
[19.Feb.04 11:34]
Multumesc pentru urare.
Textele exista... vor fi puse cam doua pe zi pe site... pentru a putea fi "digerate". Proza se citeste mai greu.. asa ca...

Problema este ca am texte care nu stiu unde sa le incadrez exact..eseu existential, proza scurta SF/existentiala... proza cu forma fixa, proza ce contine poezie...etc..

Astept sugestii de incadrare pe masura ce le postez..
inspiratie buna!

 =  fantome :)
sorin teodoriu
[23.Feb.04 13:31]
Salutare Flaviu,
Multumesc pentru vizite si pentru comentarii. Pai, Flaviu, normal sa te mire textele (ma refer acum numai la cele ironice/comice) pe care le scriu. Uite, daca luam doar ceea ce ai scris tu aici, in 'iubire de pamantean' - pai, dragul meu banatean, tu scrii mult mai bine ca mine. Eu sunt doar zapacit, am mai scris asta si ma repet. Incerc sa vad partea haioasa din oameni si sa o subliniez. Toate povestile mele au un sambure de adevar (mai mare sau mai mic). Legat de fantomele mele si la intrebarea ta. Ideea mi-a venit de la frica Dianei (fetita mea) de a dormi singura in camera: cica vede fantome. 'Cate fantome vezi?' am intrebat-o. 'Una' a zis ea aproape plangand. 'Te-am luat' i-am zis, 'eu vad trei si stau de vorba cu ele'. Asa i-am spus, spre disperarea parintilor mei. Atunci am scris chestia asta cu fantomele din casa mea. Dianei i-a placut povestea si ma descoase si acum - vrea sa afle cat mai multe de ele, ca-s simpatice, zice ea. Vezi, asta sunt eu. Hai, ca sunt baiat bun :) Sa auzim de bine si tinem legatura. Numai bine,
Sorin

 =  Flaviu
Geta Adam
[23.Feb.04 13:55]
Cred ca ai prea multe puncte de suspensie in textul asta, obosesc. In rest, mi-a placut, poate ca ar mai trebui umblat pe ici pe colo la unele imagini, nu sunt insa eu cea mai in masura sa-ti spuna asta.

Ah, vezi ca intalnirea poezie.ro va avea loc saptamana viitoare, in 2 sau 4 martie. Ce data iti convine? Trimite-mi raspuns pe e-mail. Sper sa ne vedem, avem multe de discutat despre comunitatea timisoreana si Atlantida

 =  explicarea celor 3 puncte... ;) si "tzîrrrrrrrr"
Flaviu Rizeanu
[23.Feb.04 15:28]
Multumesc Geta.
Mi s-a mai atras atentia. :) "!..." semnul exclamarii si trei puncte... semnul intrebarii, spatiu trei puncte... trei puncte, virgula... :) cam asa eram eu la vremea aceea. sa fi tot avut cam 16 anisori si trebuia sa-mi definesc un stil :)))) ei bine l-am definit de l-am zapacit... numai semne de punctuatie peste tot..si vezi ce efect au? :) ametesc fetele! ;) aaa... sau nu ? :( le "obosesc"..ups!

oricum... cele trei puncte ma caracterizeaza si acum... pauze in exprimare care sa sublinieze si sa lase timp pentru a intelege ce s-a incercat sa se comunice... nu ma justific..asta este. si eu ma mir de ce scriu asa. asa "iese" :) si stai sa vezi ca am mai scos din ele! :)
ca sa ma exprim in termeni demni de criticii literari "cele trei puncte omniprezente ar avea rolul sa puna in valoare motivul din cauza unei suferinte mult prea greu de indurat" :))))) chiar imi vine sa rad de mine!

asa.. intalnirea? hmmm... te sun ACUM!! tzzziiiiiiiirrrrrr!

 =  re: fantomele lui sorin, Diana si muzele
Flaviu Rizeanu
[23.Feb.04 15:54]
Te salut Sorin cu zambetul pe buze!
Normal ca esti baiat bun! Nici nu se putea altfel :)
Sa-ti traiasca diana si sa creasca mare si frumoasa sau cel putin frumoasa :) sau asa cum vrea ea ;)(nu mai zic cu simtul umrului si inteligenta, ca daca-l mosteneste pe tata-sau, e evident!) si sa stii si tu si Diana ca mai sunt oameni care chiar VAD "lucruri". :) Tu ai glumit (poate) cu fantomele tale... dar uneori ti-ar place sa vezi lumea asa cum o vad eu... dar si mie tare mi-ar placea sa o simt cum o simti tu :)

alta idee: sper sa nu ma dea astia afara ca rad in timpul serviciului :) daca o fac... o sa vin sa-ti vad fantomele si eu si pe Diana, si sa faci cinste cu un pahar de umor sa-mi treaca necazul :)

muzele sa fie cu tine!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !