Comentariile membrilor:

+ imaginea
Radu Herinean
[14.Feb.04 14:06]
singura coperta pe care am gasit-o este cea a editiei in limba germana. vom reveni cu articolul tau pe prima pagina in cursul serii. sper sa revii cat de curand si cu alte articole.

 =  multumesc, Domnule Herinean
MIU CRISTIANA
[15.Feb.04 11:40]
Multumesc, Domnule Herinean pentru amabilitatea de a adauga coperta cartii la articolul meu. E mai frumoasa decat cea a editiei romanesti pe care eu am gasit-o pe site-ul editurii Polirom.
Promit sa mai scriu.

 =  felicitari, d-ra Miu
silviu dachin
[16.Feb.04 03:24]
* :)

 =  prospețimea receptării
Tudor Negoescu
[16.Feb.04 08:38]
O incitantă semnalare de carte, fără prețiozități inutile.
Ea trădează ochiul de artist al comentatoarei(Cristina),prospețimea receptării critice. Pentru mine, această semnalare și-a atins scopul: deja am și început să mă uit după cartea cu pricina...Mă întreb cum ar reacționa autoarea romanului citindu-ți intervenția

 =  Bravo!
Axel Lenn
[16.Feb.04 16:47]
Ok, finalmente se mai dezgheata cate o chestie, destul de greu. Cris, mai stii unde-a aterizat un articol asemanator (la stil ma refer) de-al tau acum ceva timp? Ei da, banuiesc ca atunci nu era de nasul siteului asta. Una peste alta, ma bucur sa stiu ca ai reusit.
D-le Negoescu, cartea este zguduitoare si merge ca painea calda intr-o lume foarte asemanatoare cotidianului, adica la limita imaginabila a schizofreniei. Autoarea romanului, din pacate, n-a supravietuit acestei lumi...

 =  Domnilor, multumiri
MIU CRISTIANA
[17.Feb.04 16:03]
Multumesc tuturor de citire.
Dorun, Aglaja Veteranyi s-a sinucis in timp ce aceasta carte era la editura. Dupa ce vei citi cele doua carti ale ei (De ce fierbe copilul in mamaliga si Raftul cu ultime suflari) vei intelege de ce.
Domnule Dachin, va multumesc pentru aprecieri. Fluviul dumneavoastra de cuvinte imi taie rasuflarea de emotie...
Axel, stiu prea bine ce s-a intamplat cu defunctul text. Mortii cu mortii, vii cu vii. Am perseverat si acum un text de cam aceeasi factura apare pe prima pagina. Semn ca rabdarea e o virtute, iar tenacitatea se rasplateste. Sunt curioasa daca va avea mai multe citiri decat cel naufragiat la atelier. Daca nu, inseamna ca era mai bine acolo.

 =  cu extrema bucuria multumesc Cristinei Miu
Anni- Lorei Mainka
[27.Sep.04 05:45]
Nu va puteti imagina cit m-am bucurat sa gasesc la o simpla "frunzareala" a site-ului aceasta impresionanta prezentare a unei carti-viata-moarte....imi pare rau ca nu l-am citit mai devreme sa va fi spus imediat atunci in feb. ca sunteti una dintre putinele persoane care a surprins atit de bine cine a fost si cum ar fi dorit sa fie vazuta Aglaija Veteranij...din nefericire nu prea pot sa traduc in romana poezia pe care i-am dedicat-o mai demult, din nefericire din nou dupa ce ne-a parasit. Sper sa fi avut poate ocazia sa vedeti filmul-documentar dedicat ei numit "Aici Cer-Hier Himmel", produs cu sprijinul sotului...din pacare la "Rafturi" a survenit o greseala de tipografie si textul lui Niels Jens nu a aparut....va doresc sa nu va paraseasca inspiratia pe care o savurez si in acest text (imi cer scuze ca nu o fac mai des, dar mi-e atit de greu uneori sa gasesc cuvintele necesare, acelea care sa nu para si ele virtuale, precum atitea la aceasta viata cu gust de plastic....)

 =  Cristianei Miu
Anni- Lorei Mainka
[27.Sep.04 05:51]
si uitasem, poate s-ar putea pune si coperta romana si cea germana la acest text? Nu ma pricep tehnic, dar Aglaia oricum s-ar fi bucurat, dupa ce ultimele zile oricum s-a inecat in dureri, si sigur sufletul ei s-ar plimba cu bucurie peste lumea gri si ne-ar ajuta sa ne ridicam pe virfuri pina la raftul nostru cu pricina....pe curind

 =  Almalo, cu rugaminte
Cristiana Miu
[27.Sep.04 20:26]
O sa incerc sa gasesc si sa adaug si coperta editiei romanesti. Si mie imi place Aglaja. Nu stiu daca am inteles-o. Am sa fac aici un gest putin incorect. Am sa te rog sa citesti un alt articol de al meu, cel intitulat: "Ma simt ca pestii la piata..." Acolo vorbesc tot despre ea.
Imi cer scuze editorilor daca nu este corect sa fac reclama unui text propriu la un comentariu. Se leaga ideea si mi-ar placea parerea doamnei Mainka.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !