Comentariile membrilor:

 =  prin hățișurile anatomiei
Andrei Horia Gheorghiu
[14.Jan.04 22:34]
Sexualitate înfofolită în termeni mai mult sau mai puțini anatomici, cu pretentii filosofice spre final.
Sau mult zgomot pentru nimic.
Sau tocmai ai făcut rost de un breviar medical. Măcar citește-l din scoarță-n scoarță, dacă tot te-ai apucat. Fă treaba temeinic.

Ar mai fi ceva: un subiect suferind de priapism, fie el și înnobilat (cum o fi asta nu vreau să-mi imaginez), nu poate juisa. De fapt poate, dacă suferă și de androginie.

 =  comentarii acide pe poteca de aur
Florin Opran
[17.Jan.04 23:18]
Andrei horia gheorghiu :
Daca tot faci un comentariu atat de critic si acid atunci “macar fa treaba temeinic”.

Daniel :
Mi se pare un text cel putin interesant. Poate ca ai abuzat de termeni medicali insa nici nu ma gandesc sa tzi-o reprosez. “Poteca de aur” despre care vorbesti reprezinta un curs banal spre care vietile noastre aluneca tragic… am perceput acest text ca pe o “reactie schizoida” la aceasta stare de fapt, o revelatie bolnavioasa a propriei esente, abordare originala a intrebarii : “ce rost au toate astea ?”

 =  Intr-un san se ascundea zana
Daniel
[18.Jan.04 17:59]
nu m-am gandit la nimic medical cand am scris textul:) (termenii pur si simplu au rasarit din nevoie), e un text ermetic scris pe 5 minute in mare parte din plictiseala. Ai surprins bine. De fapt textul este un raspuns la intrebarea "Ce rost au toate astea?", si textul nu determina decat ca cititorul sa-si dea raspuns individual conform vietii sale. Raspunsul meu(textul in sine) are un iz fantastic, nu mi-am permis ceva obiectiv sau realist. O asemenea intrebare cu desavarsire idioata (repet) "Ce rost au toate astea?" nu poate primi decat un raspuns idiot insa putin indulcit:)))))
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !