Comentariile membrilor:

 =  texte antuna
Paiu Constantin
[07.Nov.03 01:18]
Radu, sper ca nu ai uitat ce te-am rugat privitor la textele antunei, desi a trecut multa vreme de cend si-a retras textele. Crezi ca le poti recupera?

 =  e o idee onorabila
FELIX ONOFREI
[07.Nov.03 11:02]
...mi-as recupera textele in vederea imbunatatirii lor;
Multumesc anticipat;

 =  nedumerire
FELIX ONOFREI
[07.Nov.03 11:05]
am postat ieri un articol despre"Prozaice Himere" de Alex
Bacu...nu stiu de ce nu apare.

 =  felix onofrei
Radu Herinean
[10.Nov.03 10:33]
felix, s-a rezolvat cu acel text ? e posibil sa fi fost o eroare. da-mi mai multe amanunte te rog

 =  de recuperat
Adina Ungur
[15.Nov.03 05:00]
As vrea sa recuperez textul "Cautatorul de chei" din contul meu. Te rog sa ma ajuti in acest sens si mai am o rugaminte pentru tine sau oricare dintre cenzori si anume sa-mi stearga una din cele doua postari identice de astazi. Cu multumiri, Adina Ungur.

 =  adina
Andreea Drăguleasa
[15.Nov.03 05:05]
Adina, scuze că intervin. Dar, m-am gândit că până intră un cenzor pe site, îți poți șterge tu dublura. Linkul pt editare (și ștergere) se află sub căsuța de comentarii, jos și mic.

 =  Un text de recuperat, cu rugaminte.
Deliu Stejan
[15.Nov.03 05:11]
Existau anumite spatii pe care le lasam strategic pentru a nu posta de exemplu un text care sa apara in prima pagina. Ma refer la variante de texte. Unele dintre povestirile mele au variante scenarizate. Uneori lasam cate un spatiu pentru a putea reveni acolo, pe nesimtite si a-mi posta varianta unui text deja existent in site. Si asta pentru ca personal, mi se pare putin deplasat faptul de a-mi posta de doua ori acelasi text, indiferent daca e sau nu o varianta a sa. Asa ca, imi placea sa le stiu acolo pentru a-mi putea aduce si variante ale textelor.

Pe scurt: doresc sa-mi recuperez prima postare a textului "Edna", cea care era ascunsa sau stearsa, pentru a putea adauga acolo varianta de scenariu radiofonic. Cu multumiri anticipate!

 =  inapoi pt 11
Mihai Leoveanu
[25.Nov.03 23:07]
Din nefericire, le vreau inapoi pe site. Credeam ca ma duc de tot din lumea asta, dar inca mai stau in sala de asteptare a unui transplant salvator. Asta este! E bine si asa - am timp sa scot DEMOCRATIA STRESULUI,cea de-a unsprezecea carte.

 =  identitate leoveanu
Mihai Leoveanu
[25.Nov.03 23:22]
sunt 004396

 =  leoveanu.
Radu Herinean
[25.Nov.03 23:26]
salut. am rezolvat deja. bine ai revenit si sper sa nu mai dispari.

cand termini cartea ia legatura si cu noi, poate avem editura gata pana atunci, ca am pierdut deja destul trenuri in directia literaturii si incercam sa nu se mai repete.

radu
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !