Comentariile membrilor:

 =  2 chestii
Radu Herinean
[04.Nov.03 02:28]
deocamdată am dezactivat celelalte limbi datorită unor mici erori și le voi reactiva probabil mâine.

foștii cenzori, care nu se regăsesc la nivelul de editor pot să ia legătura cu mine pentru a-și face "upgrade-ul" după cursurile de rigoare.

 =  sugestii
Alana Maxim
[04.Nov.03 07:12]
As avea si eu cateva sugestii de facut: Postarea comentariilor pe partea dreapta oarecum intercalate cu textul distrage atentia de la lectura, si in plus, modul in care se face lectura este mult ingreunat de inghesuirea intr-o coloana ingusta.

Inc aceva: lecturand "rezumatul lunii octombrie" nu am reusit sa intru in pagina 2, dand click pe linkul din subsolul paginii. In loc de pagina 2, am intrat in index (cred). Poate linkul in sine e defect.

Nedumerirea majora pe care o am este: de ce situl se cheama Agonia, cu toate astea se intra din poezie.ro?!

 =  observatii
Diana Pascu Chifane
[04.Nov.03 08:19]
In pagina principala, la expunerea textelor apar numai 20 de titluri, iar trimiterea se face la 50 de texte.

O alta observatie este ca nu imi apar toate diacriticele, mai ales la texte.

 =  completare
Diana Pascu Chifane
[04.Nov.03 08:24]
Inca ceva: in seciunea 'atelier' nu mai apar fereastra cu persoanele logate si cea cu logarile din chat.

 =  din mers
Diana Pascu Chifane
[04.Nov.03 08:34]
Revin cu inca o observatie: optiunile 'primele 50' si 'urmatoarele 50' nu sunt active.

 =  o culoare de fundal
Dan Mitrut
[04.Nov.03 11:17]
o culoare de fundal ar da aspectul de plin site+ului.

 =  o fata noua a site-ului
Bogdan Groza
[04.Nov.03 11:25]
desi m-am obisnuit cu formatul vechi, voi fi la fel de interesat si de acest nou look. E bine ca s-au adus imbunatatiri site-ului si sugestii acum nu am. poate pe parcurs cand voi sesiza mai bine ce lipseste si ce nu.

 =  Felicitari
Gabriel Nita
[04.Nov.03 11:43]
La prima vedere, site-ul arata mult mai bine.

Felicitari.

O sa revin dupa ce o sa ma mai plimb prin el.

Pe curand!

 =  cateva observatii
ion amariutei
[04.Nov.03 13:51]
header-ul mi se pare cam mare, la 800x600 ocupa aproape o treime din window. as pune timer-ul dedesubt si as mai scurta palmierul

pagina membrilor e confuza deoarece unii folosesc nume + prenume iar altii invers. pe pagina *A* o gasim si pe Anca Pepelea si pe Geta Adam

textarea pentru comentarii este cam mica, si in latime si in inaltime, greu de folosit. nu arata prea bine plasata uneori in mijlocul textului.

in tabla centrala *style* nu pare sa functioneze, pe toate paginile fonturile sunt cu serif

 =  unde este "modifica/sterge texte?
Bogdan Groza
[04.Nov.03 16:47]
Am revenit pentru ca n-am vazut sectiunea pentru modificari sau stergere texte. Iar la biografia mea nu s-a mai adaugat poza. Parerea mea, e ca mult mai greu ajungi la anumite link-uri. s-ar putea sa ma insel ,insa asta am constatat pana acum. mai vad si va mai anunt. :)

 =  cautare dupa autori???
Bogdan Groza
[04.Nov.03 17:00]
Nici cautare dupa autori n-am gasit, sau chiar atelierul.

 =  AGONIA si psihologia creatiei...
Nicolae Mihai Popa
[04.Nov.03 17:11]
"Fostul" era mai compact... Desi poate fi vorba doar de deprindere. Aspectul grafic, cel ptin coloristic, mi se pare palid. A disparut ceva din nobletea atat de potrivita preocuparilor poetice. Agonia e ceva agonizant, iar eu, am subliniat si in motto, cred in puterea cuvantului. Sub aspectul psihologiei creatiei, AGONIA va speria anumite firi mai lirice. Pe de alta parte, au fost aduse foarte multe imbunatatiri! Felicitari!

 =  posibil bug?
Jupp B. Itter
[04.Nov.03 18:17]
Citeva dintre "feature"-urile fostului format lipsesc acum. Paginile cu textele literare nu mai au, din pacate, link-uri catre cele mai recente texte si comentarii ale autorului si au disparut si butoanele de text precedent/urmator. Astfel, acum singura solutie ca sa gasesti alt text al unui autor e sa faci click pe nick-ul lui; numai ca si aici e o problema: la autorii cu multe texte, pagina se incarca foarte greu astfel incit trecerea de la un text la altul al aceluiasi autor e o adevarata aventura (nu era mai buna solutia anterioara cind se afisau doar o parte din comentarii iar lista completa era in alta pagina? cine e interesat de comentarii vechi?)

In plus, am dat si peste un bug ce face imposibila accesarea autorului dintr-o pagina a sa din simplul motiv ca lipseste... nick-ul! Vezi http://www.agonia.ro/index.php/contest/54391/index.html
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !